15 tipů na vánoční dárky pro kamarádku

Čas je neúprosný a nepočká na nikoho. Léto uteklo jako voda, podzim se pomalu blíží ke konci svého období a brzy nastane zima. To znamená jediné, že je nejvyšší čas na Vánoce a výběr dárků pro vaše nejbližší. Víme, že vybrat vánoční dárek, ať se jedná o kohokoliv je nelehký úkol. A proto si již nelamte hlavu a nechte se inspirovat našimi nápady na vánoční dárky pro vaše nejbližší.

Do hledáčku jsme si tentokrát vzali tipy na dárky pro kamarádku. Pokud hledáte dárek pro parťáka na celý život a nejmilejší bytost, poradíme vám s výběrem ideálního dárku. Dárky vybírejte podle toho, jaká vaše kamarádka je, jakou má osobnost a nezapomeňte na to, jaké má záliby a koníčky. Můžete vybrat mezi praktickými dárky, jedlými nebo voňavými do koupelny. Nezapomněli jsme ani na dárky, které vykouzlí úsměv na tváři. Připravili jsme pro vás 15 speciálních tipů na vánoční dárky pro vaši nejmilejší kamarádku. Jaký vánoční dárek vyberete tentokrát? 

Antistresové omalovánky

Antistresové omalovánky jsou pro ty, co si potřebují odpočinout od práce nebo od všedních starostí a chtějí odbourat stres. Je zde připraveno až 50 propracovaných kouzelných bytostí, které touží po barvách a vybarvení. K antistresovým omalovánkám můžete koupit kvalitní pastelky. 


Náušnice

Inspirujte se naším dalším tipem na ideální vánoční dárek. Stříbrné náušnic Aurora Trillion jsou stříbrné s jemným geometrickým gravírováním. Barvy na náušnicích symbolizují lásku, oddanost, přemýšlivost a také něhu. Mají také podporovat duchovno a spiritualitu. Pokud vaši kamarádku tyto vlastnosti popisují, budou pro ni zkrátka stvořené.


Společenská hra Molkky

Pokud je vaše kamarádka akční a ráda hraje společenské hry. Dejte ji po stromeček neobvyklou a zajímavou hru s názvem Molkky. Je to originální finská společenská hra vhodná pro libovolný počet hráčů. Hra nemá žádné věkové omezení a není třeba žádná fyzická zdatnost. Kolíčky jsou vyráběny ručně z borovic z lesů, které mají certifikát PEFC neboli trvale udržitelným způsobem obhospodařované lesy. 


Degustační dárkový mix

Jedlé dárky jsou vhodné pro kohokoliv. Vaše kamarádka ocení dárkový box pro ženy s názvem Babiččina zahrádka. Dárkový box obsahuje chutná sušená jablka namočená v pravé belgické čokoládě, jemnou játrovou paštiku, ovocný čaj s bylinkami, léčivý šípkový sirup, pražené mandle a čokoládové italské pralinky. Všechny tyto dobroty jsou zabaleny v dárkovém balení a je možné k tomu přidat i své vlastní věnování.


Sklenice na víno

Sklenice na víno doplněná s textem je takovým ideální dárkem na poslední chvíli. Věk a sklenička vína se nikdy nepočítají má na sobě vygravírovaný tento text velká sklenice na víno. Sklenička má dostatečně velký objem 450 ml, a proto se hodí, jak pro podávání bílého, tak i červeného či růžového vína. Originální design se hodí pro kamarádku, co má smysl pro humor a miluje víno, hodně vína. 


Kniha 

Knihou nikdy nikoho neurazíte. Patrik Hartl je nejznámější autor současnosti. Napsal mnoho zajímavých knih, do kterých promítá jeho typický humor a optimistický vzhled na život. Jeho kniha s názvem Nejlepší víkend popisuje příběh, ve kterém se najde většina z nás. Žijeme nudné životy a toužíme po změně. Hlavní hrdinové si slíbí předsevzetí změnit tohle všechno. 


Luxusní pero 

Chcete dát své kamarádce nějaké kvalitní a hezké kuličkové pero? Výběr je obrovský, a proto neztrácejte čas výběrem. Máme pro vás jeden tip na kuličkové pero Diamond White od Swarovski. Díky transparentnímu dílu je zdobené třpytivými krystalky, které peru dodají zajímavý a luxusní vzhled. Kuličkové pero je dodáno v praktické dárkové krabičce. 


Dámské ponožky s textem

Zábavné dárky pod stromečkem kamarádku neurazí, naopak bude z nich nadšená. Tyto zábavné ponožky s textem “Přines mi víno” jsou pro kamarádku, která miluje víno ideální. Ponožky jsou z příjemného materiálu a díky své prodyšnosti je možné je nosit pohodlně celý den.


Šumivé koule do koupele 

Praktické dárky jsou na Vánoce fajn, ale někdy je třeba udělat vyjímku. Šumivé koule do koupele umí dopřát pohodu a relaxaci. Koule od Baylis & Harding jsou šetrné, hypoalergenní a všechny produkty se vyrábí bez chemických látek a parabenů. Kamarádku nadchne příjemná a originální vůně, hydratace a výživa pokožky.


Bábovka forma

Luxusní a neobvyklá forma pro přípravu bábovky potěší vaši kamarádku, která ráda peče dobroty. Forma na bábovku od Tescomy má hezky propracovaný tvar růže. Je vyrobena ze slitiny ušlechtilých kovů a s antiadhezním povlakem, který zajistí rovnoměrné propečení a žádné připalování. 


Jogamatka

Udělejte kamarádce radost a pořiďte ji na cvičení jogamatku. Podložka na cvičení je omyvatelná a vyrobena ze semišového mikrovlákna. Jogamatka Sharp Shape Eco má krásný design čaker, který se bude hodit k jejímu životnímu stylu. Jogamatku lze používat k jakémukoliv cvičení, než jen k józe. 


Náramek 

Pořád si lámete hlavu, jaký dárek na Vánoce by udělal kamarádce radost? Vsaďte na zajímavý šperk. Náramek od Pandora je vyroben ze sterlingového stříbra a doplněn kvalitní kůží. Netradiční šperk se bude dobře kombinovat s každodenními outfity.


Žehlička na vlasy

Potřebujete vaše kamarádka sem tam zkrotit vlny ve vlasech? Tak jí v tom pomozte a dejte ji pod vánoční stromeček to, co si přeje. Žehlička na vlasy od světoznámé značky Remington umí vykouzlit dokonale hladké vlasy během chviličky. Její povrch je keramický pomocí systému Ultimate Glide a tak zajistí až pět krát hladší vlasy, než kdyby byla použita obyčejná no name žehlička. 


Termohrnek

Pokud chcete své kamarádce udělat radost nějakým praktickým dárkem, určitě nešlápnete vedle, když ji pořídíte termohrnek. rCUP je jako jediný kelímek vyrobený z jednorázových papírových šálků. Perfektně těsní, takže se nemusí nikdo bát, že se káva vylila do kabelky. Hrníček vypadá stylově a je možné jej používat opakovaně.


Dárková kosmetická sada 

Hledáte ideální dárek pro kamarádku? Dárek v podobě kosmetické sady od luxusní značky Guess jistě potěší. Dárková sada obsahuje parfémovanou vodu, tělové mléko a praktickou kosmetickou taštičku, kterou může kamarádka využívat i na jinou kosmetiku. Vůně je květinovo-ovocná a je vhodná pro elegantní a romantické duše.


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat