15 tipů na vánoční dárky pro teenagera

Vánoce jsou brzy tady, a proto se do nakupování dárků pusťte ještě dnes! Ať si vánoční svátky a vše okolo užijete v klidu, harmonii a společně s vaší rodinou. Víme, že vybrat vánoční dárek, ať se jedná o kohokoliv je nelehký úkol. A proto si již nelamte hlavu a nechte se inspirovat našimi nápady na vánoční dárky pro vaše nejbližší.

Máte doma puberťáka? A nevíte, jakým dárkem pod stromečkem byste mu udělali radost? Vybrat vánoční dárek, který by teenagerovi vyrazil dech se vám zdá možná nemožné. Právě teenageři nám to většinou dělají složitější, protože nechtějí říct, co by si konkrétního přáli. Překvapte ho a potěšte jej, tím, co si doopravdy přeje. Dárky vybírejte podle toho, jaké má záliby, co má rád a čemu se věnuje. V tomto článku jsme si pro vás připravili 15 tipů na úžasné dárky pro teenagery z různých kategorií, tudíž si každý přijde na to své.

Tablet

Tablet je dárek, který všem teenagerům udělá radost. Přinášíme vám tip na výkonný tablet Lenovo TAB P11 Pro. Je jedním z nejtenčích a nejvýkonnějších tabletů na trhu.Tablet je doplněný o operační systém Android. Další výhodou je klávesnice a také pero. Usnadní totiž práci na tabletu. Je skladný, a tak svoji službu dokonale splní, jak v práci, ale i ve škole nebo doma na běžné úkony. 


Kniha

Kniha udělá radost těm, kteří rádi čtou a chtějí se ponořit do nějakého zajímavého příběhu. Pro ty, co milují příběh Harryho Pottera zde máme tip na kompletní sadu všech sedmi knih. Sada obsahuje: Harry Potter a Kámen mudrců, Harry Potter a Tajemná komnata, Harry Pottera a Vězeň z Azkabanu, Harry Potter a Ohnivý pohár, Harry Potter a Fénixův řád, Harry Potter a Princ dvojí krve a Harry Potter a Relikvie smrti. Krásné balení knih pro ty, co ještě nemají tuto sérii ve své knihovně. 


Sběratelská figurka 

Funko POP jsou sběratelské figurky založené na populárních postavách z těch nejznámějších filmů a seriálů, ale také zábavných a zajímavých témat. Figurka Simpsons Gangster Bart potěší ty, co rádi sledují nejslavnější seriál Simpsonovi, o takové normální žluté rodince. Funko POP má na výběr z mnoha různých figurek. Stačí jen vybrat. 


Fitness náramek

Myslíte si, že je chytrý náramek vhodný jako vánoční dárek? Jednoznačně ano! Vybírejte podle designu, ale také podle nabízených funkcí. Xiaomi Smart Band 7 nabízí mnoho zajímavých funkcí a vychytávek. K dispozici je na výběr až ze 100+ typů sportovních aktivit. Jeho výdrž je dostatečně velká, funguje totiž bez problémů až 15 dní při běžném používání. Xiaomi náramek je v nabídce i v několika základních barevných provedení. 


Hoverboard

Říká vám něco pojem Hoverboard? Ne? Hoverboard neboli kolonožka je moderním a zábavným trendem dnešní doby právě u teenagerů. Pro pohyb používá elektrickou energii a současně je nutné držet rovnováhu. Dojde kolonožce šťáva? Není problém, nabije se. Berger Hoverboard City 6.5 Graffiti je vhodný po cestování na silnici nebo po asfaltových cestách. Další výhodou je pořizovací cena, která vás nezruinuje.


Kolečkové brusle

Dostatečný pohyb a zdravotní životní styl se bohužel u některých teenagerů nenosí. Toho svého můžete navnadit tím, že mu koupíte pod stromeček nějaké nové kolečkové brusle a jako bonus sportovní oblečení k tomu. Inline brusle Tempish Dasty Girl jsou speciálně navrženy pro holky. Potěší jak designem, ale i funkčností. Podvozek je z hliníku, a proto jsou brusle velmi lehké. Výrobce také nezapomíná na brzdu, která ještě více přispívá k bezpečnosti. 


Instantní fotoaparát

Chcete, aby si vás teenager zaznamenával svůj život? Má miliony fotek uložených v počítači či telefonu, které si pravděpodobně nikdy neprohlédne? Tak právě pro tyto případy je nejlepší variantou kompaktní neboli instantní fotoaparát. Fujifilm Instax Mini 11 je lehká a skladná vychytávka, kterou může nosit pořád u sebe. Fotografie se dají vyvolat už za 90 sekund a baterie v něm vydrží na 10 balíčků filmu.


Sada dekorativní kosmetiky

Máte doma puberťačku? A nevíte si rady, co jí dát pod stromeček? Vsaďte na dárkovou sadu dekorativní kosmetiky. Kosmetický kufřík v sobě skrývá nejrůznější oční stíny, lesky na rty, tvářenky, tužky na rty nebo štětečky na nanášení. Tato škála různých barevných odstínů potěší každou parádnici.


Kosmetická sada pro mladé muže

Mezi oblíbené vánoční dárky patří luxusní vůně. Pro mladé pány vyberte nějakou příjemnou pánskou vůni, která k němu sedne. Parfém od Calvin Klein je osvěžující vůně doplněná o intenzivní dřevité tóny. Parfém je vhodný pro každodenní nošení. Tato dárková sada mimo parfém obsahuje ještě sprchový gel, který se dokonale mezi sebou doplňuje. 


Powerbanka

Bez moderních technologií se v této době zkrátka už nikdo neobejde. Prostřednictvím powerbanky je možné dobít telefon, tablet nebo sluchátka. A proto investujte do kvalitní a výkonné powerbanky a dejte ji pod stromeček vašemu teenagerovi. Powerbanka Xiaomi Redmi je velmi výkonná a perfektně zabezpečena proti přebití, nadproudu nebo při příliš vysoké teplotě. Pamatujte, že bezpečnostní prvky jsou na prvním místě. 


Batoh pro chlapce

Vánoce se kvapem blíží a nevíte co dát teenegerovi pod vánoční stromeček? Stylový batoh může být potřebným dárkem právě pro něj. Batoh Enrico je vhodný na dojíždění do školy, do práce nebo na treking do přírody. Má nastavitelné ramenní popruhy, jednoduché organizování kapes a je vyroben z nepromokavého materiálu.


Crossbody kabelka 

Praktickou kabelku by měla mít ve svém šatníku každá dospívající holka. Kabelka Under Armour Loudon se nosí pohodlně jako crossbody neboli přes rameno. Má voděodolnou úpravu, tudíž všechny poklady jsou v bezpečí, a především v suchu. Barva je černá, a tak zajistí jednoduché kombinování s jakýmikoliv outfity na denní nošení. 


Let ve větrném tunelu Hurricane 

Zážitků není nikdy dost a pokud chcete svého teenagera opravdu překvapit, tak se odvažte! Co takto volný pád z výšek? Pro ty odvážnější se hodí darovat unikátní zážitek, a to let ve větrném tunelu. Zakoupený voucher je pro jednu osobu a platí do jediného větrného tunelu, který je v Praze. 


Sedací vak

Sedací vak může být jako skvělý dárek nejen pro dospělé, ale také i pro vašeho teenagera do jeho pokoje. Sedací vak od značky CrazyShop je dostatečně velký a nabídne tak pohodlné sedění nebo jakoukoliv jinou polohu. Pytel je vyrobený v České republice a díky dvojitému prošití zajistí vysokou zátěž a odolnost. Další výhodou je to, že je voděodolnýsnadno omyvatelný.


Společenské párty hry 

Hra s názvem Activity je chytlavá společenská hra, která se hodí na jakoukoliv párty nebo jen na večerní pohodu doma se svými přáteli. Tato hra obsahuje přes 3000 kreativních a zábavných pojmů. V roce 2011 získala hra cenu za nejlepší Hračku roku 2011. Umí rozvíjet myšlení a také představivost. V každé rodině by neměla tato společenská hra rozhodně chybět. 


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat