Jak stáhnout video z TikTok bez vodoznaku

Vadí vám vodoznak na videích stažených z TikToku? Nám také! Proto jsme se podívali na to, jak se otravné značky zbavit a ukládat obsah bez ní. Pomůžeme si online servery i šikovnými aplikacemi zdarma.

Jak stáhnout video z TikTok bez vodoznaku na PC

Video z TikTok se dá stáhnout bez vodoznaku například tak, že využijete nějakou z online platforem. Ty jsou většinou zdarma a stačí je otevřít přímo v internetovém prohlížeči. Není nutné stahovat žádnou aplikaci. Celé to funguje na stejném principu, jako když stahujete obsah z Instagramu nebo když stahujete videa z YouTube.

Ve zkratce – otevřete odkaz se stránkou na stahování, zkopírujete si odkaz na video a vložíte do kolonky. Potom ho stáhnete, samozřejmě bez otravného vodoznaku. Teď se na to podíváme trochu víc do detailů.

jak stáhnout video z tiktok bez vodoznaku
  1. Na stahování videí z TikTok bez vodoznaku doporučujeme stránku SnapTik.
  2. Všimněte si bílé kolonky. Právě sem zkopírujte odkaz na video, které chcete z TikTok stáhnout. Odkaz videa zkopírujete tak, že kliknete na SDÍLET a vyberete možnost KOPÍROVAT.
  3. Klikněte na zelené tlačítko DOWNLOAD.
  4. Obsah se připraví na stáhnutí a stránka vám nabídne jeden až tři servery, ze kterých můžete video stáhnout. Vyberte si jakýkoliv a zahajte stahování.
  5. Ve svých stažených souborech byste měli najít dané video bez vodoznaku.

Kdyby vám SnapTik z nějakého důvodu nešla, zkuste SnapSave. Funguje na úplně stejném principu a stojí za ní ti samí lidé.

Jak stahovat videa z TikTok bez vodoznaku na PC

Aktuálně je možné videa z TikTok stahovat bez vodoznaku i bez appky, ale je možné, že některá aktualizace to v budoucnu zase znemožní. Nicméně, za zkoušku nic nedáte. Tento způsob objevili samotní TikTokeři a shrnuli ho pro vás jak jinak než ve videu.

>> Koukněte se na návod přímo na TikTok.

Vlastně se jedná o to, že dáte video stahovat a rychle aplikaci shodíte na pozadí. Potom ji znovu otevřete, necháte video dostahovat, a ono se potom objeví v galerii. Ale bez vodoznaku.

Kdyby vám tento postup nefungoval, zkuste to klasickou cestou přes aplikace. Některou z nich si stáhnete do mobilu, otevřete ji a s její pomocí dané video uložíte. Je to trochu delší proces než bez appky, na druhou stranu máte jistotu, že bude vždy fungovat.

SnapkTik má také vlastní aplikaci, ze které můžete stahovat videa z TikTok bez vodoznaku přímo do mobilu.

Které aplikace na stahování videa z TikToku bez vodoznaku doporučujeme?

Osvědčila se nám appka od SnapTik, TT Video Downloader, který provozuje i stránku na stahování, kterou jsme si probrali v minulé kapitole.

jak stáhnout video z tiktok bez vodoznaku aplikace

Další spolehlivá aplikace je Video Downloader TikTok. Tak jako všude, i zde stačí vložit odkaz na video a potvrdit stahování. Videa budou pěkně ve vaší galerii a bez ošklivého vodoznaku.

Jak stahovat videa TikTok na iPhone bez vodoznaku

Na iPhone doporučujeme využít například TikSave, SaveTok který umí vodoznak odstranit. Bohužel se může opět stát, že s další aktualizací už nebudou fungovat. Dávejte si pozor na podvodníky a nekvalitní appky, raději čtěte recenze uživatelů, než si něco stáhnete.

Postup je pořád stejný – zkopírujte si odkaz videa (tak, že kliknete na tlačítko sdílet a vyberete kopírovat) a otevřete aplikaci. Odkaz vložte a potvrďte download.

Anna Macurová

Anna Macurová

Ráda zkouším nové spotřebiče, elektroniku a vychytávky do domácnosti. Najdu pro vás nejlepší produkty a přidám tipy na výhodný nákup.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat