Cyber Monday – datum a zapojené obchody

Znáte slevovou akci Cyber Monday? Zjistěte, kdy se bude letos konat a jak velké slevy můžete očekávat. Kteří prodejci se do Cyber Monday zapojí?

Co je Cyber Monday

Cyber Monday pochází z USA. Jedná se o velkou marketingovou akci, která následuje první pondělí po svátku Díkuvzdání. Jejím účelem je zvýšit prodeje, hlavně po internetu.

Pro nás v Čechách je důležitější jiný významný den – Black Friday. Black Friday se totiž koná rovnou den po Díkuvzdání, a tak je Cyber Monday vlastně další marketingová akce, která na Black Friday navazuje, a to hned následující pondělí.

Na rozdíl do Black Friday, Cyber Monday není tak rozšířené. A tak na něj nenarazíte ve všech e-shopech nebo obchodech. Každým rokem však přibývá prodejců, kteří se do této marketingové akce zapojují.

Během Cyber Monday můžete očekávat velké slevy, které přesahují 50 a víc %. Slevy bývají ve většině případů jen na vybraný sortiment, není to plošné. I když menší akce mohou být dostupné právě plošně. Což z této akce dělá skvělou příležitost, jak ušetřit.

Co se sortimentu týče, ač se den jmenuje Cyber, rozhodně se nemusíte obávat, že se slevy dotknou jen elektroniky, IT atd. Platí to většinou na všechny typy zboží.

Kdy je Cyber Monday v roce 2024

Cyber Monday letos vychází na 2. prosince 2024

Cyber Monday je vždy po následující pondělí po Black Friday. Letos vychází Cyber Monday na 2. 12. 2024.

Jestli nechcete, aby vám Cyber Monday unikl, nejlepší bude, když se zaregistrujete k odběru newsletteru u oblíbených e-shopů. Na e-mail vám dají včas vědět, jestli a kdy Cyber Monday chystají. Stejně jako u Black Friday se můžete totiž setkat s tím, že si datum nakonec prodejce určí libovolně.

Jak dlouho trvá Cyber Monday

Na rozdíl od Černého pátku trvá Cyber Monday většinou opravdu jen jeden jediný den, tedy pondělí po Black Friday. Slevy se mohou objevit už v neděli okolo půlnoci a akční nabídky potrvají celý další následující den.

Seznam zapojených e-shopů (2024)

WordPress Table

Anna Macurová

Anna Macurová

Ráda zkouším nové spotřebiče, elektroniku a vychytávky do domácnosti. Najdu pro vás nejlepší produkty a přidám tipy na výhodný nákup.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat