20 nejlepších filmů na Netflixu

Netflix nabízí velkou zásobárnu celovečerních filmů. Ne všechny jsou však kvalitní – pokud váháte a nevíte, co si pustit, dejte na naše doporučení. Sepsali jsme pro vás seznam nejlepších filmů na Netflixu.

Vybrali jsme pro vás fantasy, sci-fi, horory, životopisné, drama, krimi i rodinné. A až vás filmy omrzí, dejte šanci nejlepším Netflix seriálům.

📺 VOYO přináší každý týden něco nového pro vás i vaši rodinu! S více než 2000 filmů a seriálů v češtině, oblíbenými pořady až 7 dní před vysíláním, nejlepšími sportovními přenosy a pohádkami pro děti – to vše bez reklam. Vyzkoušejte nás zdarma na 7 dní a užívejte si nekonečnou zábavu na jednom místě! 💫🍿

Pán prstenů: Společenstvo prstenu (2001)

  • 91 % na ČSFD

Pokud si chystáte pustit Prsteny moci na Amazonu, není od věci si zopakovat stěžejní dílo ze Středozemě – Pána prstenů Petera Jacksona. Kritiky i fanoušky oceňovaný klenot, který se nikdy neomrzí. Na Netflixu najdete celou trilogii.

Forrest Gump (1994)

  • 94 % na ČSFD

Forrest se může sice jevit jako prostoduchý chlapec, na druhou stranu ho maminka dobře připravila různými radami na to, co ho v životě potká. Film sleduje příběh Forresta od dětských let až do dospělosti, v hlavní roli Tom Hanks a okouzlující Robin Wright.

Interstellar (2014)

  • 85 % na ČSFD

Mezi nejlepší filmy na Netflixu rozhodně patří Interstellar – jedno z nejúspěšnějších sci-fi posledních let z dílny Christophera Nolana. Stanete se svědky cesty mimo naší galaxii, která ale dopadne úplně jinak, než posádka očekávala.

Dokonalý trik (2006)

  • 88 % na ČSFD

A další dílo Ch. Nolana – tentokrát s Christianem Balem a Hugh Jackmanem v hlavních rolích. Snímek vypráví o rivalitě dvou kouzelníků a ani chvíli vás nenechá v klidu. Spletitý příběh a doslova fantastická atmosféra dělá z Dokonalého triku bezpochyby jeden z nejlepších filmů na Netflixu.

Promlčeno (2022)

  • 73 % na ČSFD

Do seznamu nejlepších Netflix filmů jsme přidali také český počin Roberta Sedláčka, Promlčeno. V hlavní roli uvidíte Karla Rodena v roli Radka, který se vrací do rodného města, aby se vypořádal s minulostí. Povedený krimi thriller potěší všechny příznivce napínavého žánru.

Dobrá sestra (2022)

  • 66 % na ČSFD

Film Dobrá sestra vypráví o zdravotní sestře, která si vezme pod křídla nového kolegu. Zničehonic však na oddělení zemře pacientka a podezření padne právě na něj. Jedná se o nebezpečného psychopata?

Chlapec, kterému říkají Vánoce (2021)

  • 63 % na ČSFD

Chlapec, kterému říkají Vánoce, jsme na seznam nejlepších filmů na Netflixu zařadili hlavně pro jeho trochu netradiční pojetí sváteční tematiky. Nikolas hledá svého otce a dostanete se až do kouzelné země, ve které potká elfy a také svůj osud.

Milenec lady Chatterleyové (2022)

  • 70 % na ČSFD

Kontroverzní román D. H. Lawrence se dočkal už mnoha filmových zpracování. To nejnovější z dílny Netflixu však patří mezi nejzdařilejší. Nabízí trochu jiné pojetí, a především skvělé herecké výkony. Film vypráví o lásce mezi bohatou aristokratkou a chudým hajným.

Blondýnka (2022)

  • 63 % na ČSFD

Marilyn Monroe známe všichni, ale víte, jaký byl její životní příběh doopravdy? Zdařilý životopisný film poodhalil roušku tajemství okolo legendární herečky a symbolu krásy minulého století.

Slunovrat (2019)

  • 63 % na ČSFD

Florence Pugh je poslední léta žádanou herečkou – pokud patříte mezi její fanoušky, Slunovrat si rozhodně nenechte ujít. Jedná se o mysteriózní horor, který se odehrává na dalekém severu během svátku slunovratu, kdy slunce nikdy nezapadá. Zdánlivý ráj na zemi se ale velmi rychle změní v boj o život.  

V zajetí démonů (2013)

  • 82 % na ČSFD

Pořádný horor nesmí na našem seznamu nejlepších filmů na Netflixu chybět. A tak jsme pro vás vybrali V zajetí démonů. Tomu totiž nechybí nic – čarodějnice, duchové, strašidelný dům a rodina, která uvízne uprostřed děsivých událostí.

3 Idiots (2009)

  • 81 % na ČSFD

Povedená indická komedie o dvou kamarádech vysokoškolácích. Brzy naberou třetího do party a společně zažívají různá dobrodružství. Jejich specialitou jsou vtípky, kterými upozorňují na špatný stav vysokého školství v Indii.

Živitel (2017)

  • 81 % na ČSFD

Na motivy románu Debory Ellis byl natočený Živitel. Původně festivalový animovaný film se dostal i na Netflix a na seznam nejlepších Netflix filmů. Diváka zavede do Afghánistánů, kde se 11letá Parvana musí přestrojit za chlapce a zaopatřit svou hladovějící rodinu. Kdyby na ni Talibové přišli, bude to její smrt.

Gump, pes, který naučil lidi žít (2021)

  • 63 % na ČSFD

Rodinný film se špetkou dobrodružství o hledání psího a lidského štěstí a síle přátelství. Příběh je vyprávěný očima toulavého psa, Gumpa. V hlavních rolích se představili Boleslav Polívka a Eva Holubová.

Díra (2019)

  • 73 % na ČSFD

Španělský sci-fi thriller z prostředí vězení. Vypráví příběh o muži, který se snažil změnit poměry, které ve věznici panují. Pokud hledáte drsnější film, který se nebojí jít za hranu, určitě se na Díru podívejte.

Jumanji: Vítejte v džungli (2017)

  • 72 % na ČSFD

Dobrodružný fantasy film pro celou rodinu, který v našem seznamu nejlepších Netflix filmů nemůže chybět. V hlavní roli uvidíte Dwayna Johnsona, který se s partou školáků vydává na bláznivou pouť džunglí. Zvládnou se dostat zpátky do reality?

Irčan (2019)

  • 75 % na ČSFD

Irčan vypráví příběh nájemného vraha Franka Sheerana, který ve filmu vzpomíná na tajemství zločineckého klanu Buflainových. Gangsterka klasického žánru s Robertem de Nirem a Al Pacinem.

Monthy Python a svatý grál

  • 84 % na ČSFD

Netradiční zpracování artušovské legendy od komiků Monthy Python je zárukou toho, že se budete královsk bavit. Artuš se vydává na cestu za svatým grálem, ovšem cestou musí překonat spoustu nebezpečenství.

Mechanický pomeranč (1971)

  • 84 % na ČSFD

Kultovní film Stanleyho Kubricka podle knihy A. Burgesse je nyní k vidění i na Netflixu. Hluboká úvaha nad povahou lidské přirozenosti vyvedená až do absurdna. Neméně zajímavé jsou však i kostýmy a hudba.

Hanební pancharti (2009)

  • 87 % na ČSFD

Filmy Quentina Tarantina najdete na Netflixu. My jsme do našeho seznamu nejlepších filmů vybrali Hanebné pancharty, ale streamovací server nabízí také Nespoutaného Djanga a další. Pancharti vypráví o speciální jednotce, která bojuje ve Francii proti nacistům.  

Anna Macurová

Anna Macurová

Ráda zkouším nové spotřebiče, elektroniku a vychytávky do domácnosti. Najdu pro vás nejlepší produkty a přidám tipy na výhodný nákup.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat