Online seriály zdarma: Kde sledovat?

Patříte mezi fanoušky seriálů? Poradíme, kde se na ně dá dívat zdarma a které platformy nabízí zkušební období. Stačí už je připravit popcorn, teplou deku a hrnek oblíbeného čaje. A seriálový maraton může začít!

Zima už je tady a s ní také čas na filmové večery. Už máte vybraný seriál, u kterého budete trávit večery? Nebo volné víkendy? Sledovat online seriály zdarma na nelegálních stránkách je jednak nezákonné, za druhé jsou tyto stránky plné reklam a někdy i malwarů.

Sepsali jsme pro vás seznam platforem, kde můžete online seriály zdarma sledovat zcela legálně. Třeba přímo na vaší chytré televizi. A kdybyste náhodou měli zrovna náladu na nějaký dobrý film, mrkněte na náš článek Online filmy zdarma.

Filmy česky a zadarmo

Na kanálu Filmy česky a zadarmo najdete večerníčky a další pohádkové/animované seriály – například Příběhy kocoura Modroočka, Krteček, O Dorotce, Osudy dobrého vojáka Švejka a další. Na své si zde přijdou hlavně fanoušci české kinematografie.

Takže jestli hledáte něco, na co se můžete koukat se svými nejmenšími, vyzkoušejte tento YouTube kanál. Kromě seriálů online zdarma, jak sám název napovídá, nabízí tento server také bohatou databázi českých filmů.

online filmy ke shlédnutí zdarma

iVysílání

iVysílání je videoarchiv, kde najdete odvysílané tituly ze všech kanálů České televize – ČT1, ČT2, ČT24, ČT sport, ČT art, ČT:D. Jestli hledáte místo, kde sledovat dobré online seriály zdarma, určitě ho vyzkoušejte.

Na výběr máte z různých žánrů a české i zahraniční produkce. A ač se jedná o videoarchiv České televize, nejsou tu pouze pořady z její produkce. Na své si zde přijdou milovníci historických seriálů, kriminálek, akce či rodinných a dětských titulů.

ivysílání

iPrima

Také televize Prima má vlastní videoarchiv, tentokrát jménem iPrima. V databázi najdete online seriály zdarma z kanálů Prima COOL, Prima MAX, Prima LOVE, Prima Krimi a Prima ZOOM.

iPrima je v základním verzi zdarma. Za sledování tedy sice nemusíte nic platit, ale počítejte s tím, že nebudete mít přístup ke všem titulům. Navíc se nevyhnete reklamám, které se přehrávají několikrát během videa. Pokud se registrujete a zaplatíte, získáte přístup k veškerému obsahu a bez reklam.

iprima

Voyo

Potom tu máme streamovací službu Voyo. Ta patří TV Nova. Jedná se o archiv Novy, který se dá sledovat jak na počítači, notebooku, tak na chytré televizi. Standardně se jedná o placenou službu, ovšem prvních 7 dní máte přístup zdarma. Po skončení můžete odběr jednoduše zrušit. Nebo zaplatit 159 Kč za měsíc.

Takže se stačí registrovat a připravit se na seriálový maraton. Vyberete si? Podívejte se na přehled 17 nejlepších Voyo seriálů. Voyo samozřejmě nabízí i bohatou nabídku filmů. Těšit se můžete nejen na největší české hity TV Nova, ale i zahraniční tituly, spoustu detektivních seriálů, historických, rodiných atd.

voyo

Stream.cz

Stream.cz nabízí celkem velkou databázi online seriálů zdarma z Čech i ze zahraničí. Najdete tu drama, detektivky, historické i komediální seriály. Rodiče nejmenších dětí potěší také slušná nabídka pohádek.

Jelikož je služba zdarma, nevyhnete se sledování s reklamami. Verze bez reklam ani není k dispozici. Na Stream.cz kromě online seriálů zdarma najdete i filmy, dokumenty a spoustu kratších videí na různá témata.

online seriály ke shlédnutí zdarma

Amazon Prime

Na Amazon Prime najdete oblíbené seriály jako The Boys, Good Omens, Prsteny moci, Veliká, Američtí bohové, Lovci duchů a další. Dále také slušnou zásobu filmů.

Amazon Prime umožňuje první měsíc sledovat seriály zdarma. Jakmile tato doba uplyne, můžete předplatné zrušit a platba za další měsíc se vám nenaúčtuje. Nebo pokračovat ve sledování. Potom budete platit 159 Kč za měsíc. Výhodou je, že se na účet smí připojovat až šest uživatelů.

Další streamovací služby, kde najdete seriály online

Netflix

Netflix je seriálový gigant, který neustále přidává nové a nové tituly. Občas je to kvantita na úkor kvality, i tak tam ale najdete jedny z nejlepších seriálů vůbec. Podívejte se na 50+ tipů na nejlepší seriály na Netflix.

Pokud byste se chtěli na Netflix dívat zdarma, bohužel vás zklameme. Nic takového už možné není, jelikož to uživatelé hojně zneužívali. Netflix ale není nijak drahý, základní měsíční předplatné stojí 199 Kč. Pokud se chcete dívat na více zařízeních najednou, připlaťte. Měsíční platba vás potom vyjde na 319 Kč.

Sledovani tv

Disney+

Disney Plus zkušební období zdarma nenabízí. Standardní cena je 199 Kč za měsíc. V databázi na Disney Plus najdete spoustu seriálů ze světa Marvel či Star Wars, dále pohádky pro děti i dospělé a zajímavé dokumenty. Na nejlepší seriály na Disney Plus jsme se podívali v samostatném žebříčku.

Nenechte se odradit tím, že se jedná o Disney. Cílí jak na děti, tak na starší diváky. Jestli patříte mezi fanoušky superhrdinského žánru nebo rodinných komedií, určitě si přijdete na své. Nemluvě o tom, že Disney+ disponuje snad nejlepší nabídkou pohádek online. Přesvědčte se v našem výběru nejlepších pohádek na Disney Plus.

HBO Max

HBO Max standardně zkušební období nenabízí. Někteří poskytovatelé vám ale možná první měsíc zdarma nabídnou. Záleží na tom, na koho se obrátíte. Pokud hledáte opravdu dobré seriály, doporučujeme právě streamovací službu HBO. V databázi totiž najdete ty nejlépe oceňované tituly.

Nejste si jistí, jestli vás HBO Max zaujme? Podívejte se na náš seznam 20 nejlepších seriálů na HBO Max. Pusťte si trailery, přečtěte recenze a uvidíte sami.

Anna Macurová

Anna Macurová

Ráda zkouším nové spotřebiče, elektroniku a vychytávky do domácnosti. Najdu pro vás nejlepší produkty a přidám tipy na výhodný nákup.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat