50+ tipů na nejlepší seriály na Netflixu

Pokud vás nebaví nebo vám zkrátka nestačí nabídka vysílání na kabelové nebo satelitní televizi, tak můžete vyzkoušet internetovou streamovací službu zvanou Netflix. Netflix je založená v roce 1997 a vysílající do celého světa. Funguje na různých chytrých zařízení připojených k internetu se systémem iOs, Android nebo Windows 10. V České republice je Netflix dostupný od roku 2016 a najdete zde velké množství seriálů a filmů, většina z nich je v anglickém jazyce, avšak některé, jsou s českými titulky nebo k dispozici s českým dabingem. Přinášíme vám 50+ tipů na zajímavé seriály různých žánrů. 

Komedie

Kancl – The Office

Kancl je americký sitcom, který má k dispozici 9 sérií. Epizody mají české titulky. Michael Scott je chaotik a šéf jedné papírenské společnosti Dunder Mifflin. Seriál zábavně popisuje každodenní soužití a životy šéfa a jeho zaměstnanců. Jestliže jste někdy v zaměstnání zažili absolutně příšerného šéfa a otravné kolegy, tak tenhle seriál vás přenese do vámi známého prostředí.

BoJack Horseman – Bojack Horseman

BoJack Horseman je americký seriál v podobném stylu jako Simpsonovi nebo Griffinovi. Seriál má k dispozici 6 sérií. Všechny epizody jsou s českými titulky. Bojack Horseman je člověk, co má hlavu koně a rád si stěžuje na všechno na světě. Jeho celý život se odehrává v Hollywoodu mimo jiné s dalšími zvířecími lidmi. Seriál obsahuje vtipné situace, občas i nadsázky a originálními vtipy se jen hemží.

Sexuální výchova – Sex Education

Sexuální výchova je komediální americký seriál s kapkou erotického podtextu. Momentálně jsou k dispozici 3 řady s českými titulky. Otis je dospívající teenager, který má matku, která se živí jako sexuální terapeutka. A proto Otis své znalosti, které má od jeho matky zúčtuje tak, že si ve škole otevře vlastní sexuální poradnu. 

Gilmorova děvčata – Gilmore Girls

Gilmorky jsou takovou klasikou a stálicí mezi seriály. Seriál má součástí 7 sérií, které jsou včetně českých titulek. Gilmorky popisují život ženy Lorelai, která je svobodná matka a sama vychovává chytrou a velmi nadanou dceru Rory. Setkáte se zde s kontrastem generačních rozdílů a nepochopením. Hlavním posláním seriálu je také to, že vzdělávání a tvrdá práce jsou zaručeným úspěchem, abyste dosáhli určitých cílů do konce. 

Show Jerryho Seinfelda – Seinfeld 

Pokud se chcete zasmát obyčejným věcem, které vás každodenně potkávají, zakousněte se do tohoto seriálu. Americký sitcom má 9 sérií s českými titulky. Americký komik Jerry Senfield si umí udělat legraci ze všeho možného. Seriál přezdívaný jako „seriál o ničem” je ideální pro večery, kdy se chcete smát. 

Big Mouth 

Je americký animovaný komediální seriál pro dospělé, který se zaměřuje více na sexuální tématiku. K dispozici je 5 sérií s českými titulky. Seriál popisuje život dospívajících chlapců Nicka Krolla a Andrewa Goldberga. Popisuje především jejich pubertu a další témata života, jako jsou sexuální orientace, dívčí problémy nebo další tabu mladých lidí.  

Team Kaylie

Seriál má momentálně 3 série, které jsou v českém jazyce. Team Kaylie popisuje příběh devatenáctileté Kaylie, která je z bohaté a významné rodiny. Kaylia začne vést školní klub dobrodružců. V různých situací se dostává ze své komfortní zóny a mimo to se ukazuje její pravá tvář.

R jako Rodina – F is for Family

R jako Rodina je série vtipných komediálních epizod. Momentálně je 5 řad, které jsou s českými titulky. Seriál je animovaným příběhem pro dospělé. Příběh pojednává o rodině Murphyových kolem 70. let, kdy byl svět ještě jiný a děti se mohli toulat venku bez dozoru nebo jste svému dítěti mohli dát facku a nic vám nehrozilo.

Thriller

Hra na oliheň – Squid Game

Pokud chcete sledovat něco jiného, než na to, co jste zvyklí, můžete zkusit teto seriál. Seriál má prozatím 1 sérii, která je v českém jazyce. Příběh se odehrává v Jižní Koreji. Stovky soutěžících jsou do tajemné soutěže vybráni, protože je tíží a trápí vysoké dluhy, které nejsou schopni splácet a tím pádem se dostávají ještě do větších problémů. Dostanou speciální pozvánku na dětskou hru. Čeká na ně chladnokrevná hra s lákavou výhrou, která je může stát jejich samotný život.

Ledová Archa – Snowpiercer

Tento seriál má momentálně 3 řady včetně českých titulků. Je to americký post-apokalyptický seriál, který pojednává o přežití lidí, co zůstaly na naší planetě sami. Zemi zasáhlo zamrznutí každičkého místa. A proto po zeměkouli putuje obří vlak, který sleduje zbylé lidstvo, které bojuje o přežití. 

Jiný život – Another Life

Jiný život je sci-fi thriller, který má momentálně 2 řady včetně českého dabingu. Na Zemi se z ničeho nic objeví mimozemský obrovský artefakt. Niko Breckinridge je známá astronautka, která je pověřena, aby vedla speciální tým. Tento tým má za úkol vypátrat původ tohoto artefaktu, ale také najít ve vesmíru mimozemskou inteligenci. Posádka musí řešit nebezpečné problémy, ale také boj o přežití.

Perníkový táta – Breaking Bad

Perníkový táta má momentálně 5 řad a je s českými titulky. Příběh pojednává o středoškolském učiteli chemie Walterovi Whiteovi, který je především otcem od rodiny.  Walter pomalu umírá na rakovinu a rozhodne se s pomocí bývalého studenta zajistit a zaopatřit jeho rodinu. To chce udělat tak, že vytvoří výrobu metamfetaminu a následný prodej pervitinu, aby tím dopředu finančně zajistil svoji rodinu. 

The I-Land – The I-Land

Seriál je minisérií o 7 epizodách, které jsou v českém jazyce. Příběh popisuje 10 lidí, kteří se jednou probudí na tajemném ostrově s kompletní ztrátou paměti. Žádný z nich neví, kdo je, a jak se na ostrov dostal. Společně se musí spojit a vydávají se na cestu domů, ovšem záhy zjistí, že jsou uvězněni. Musí společně čelit smrtícím nástrahám, aby vůbec přežili.

Ty – You

Seriál s názvem Ty má momentálně 3 řady s českým dabingem. Záhadný muž Joe se seznámí s Beck. Na první pohled to vypadá jako klasické seznámení dvou lidí, kteří se do sebe zakoukají. Avšak Joe se nezdravě zakouká do Beck a začne se projevovat nebezpečně. Tento mladý muž je nebezpečný a je ochoten pro ni udělat cokoliv, jen aby byl součástí jejího života. 

Bažina – Rojst

Bažina má 2 řady a je s českým dabingem. Na začátku 80. let díky rozsáhlým povodním najdou v jednom polském městě mrtvolu. Místní novináři pověří svého kolegu, aby vraždu prověřil a vypátral, co za tím vězí. Na povrch s touto mrtvolou totiž vyplyne mnoho dalších zajímavých věcí, jako jsou korupce, podvody, nebezpečné intriky, ale také nebezpečná tajemství z 2. světové války. 

Krimi 

Gangy z Birminghamu – Peaky Blinders

Seriál má 6 sérií, které jsou s českými titulky. Příběh začíná v roce 1919 v anglickém městě Birmingham, kde žije rodina Shelbyových, díky kterým se zrodí nebezpečný gang zvaný Peaky Blinders. Tento gang vede hlavní postava Tommy Shelby, která se chce dostat na pomyslné nahoru i klidně přes mrtvoly a pomocí krutých a krvavých intrik.

Papírový dům – La Casa de Papel

Papírový dům je velmi žádaným seriálem. Seriál má momentálně 5 řad s českým dabingem. Papírový dům je ze Španělské dílny. Příběh popisuje 8 zlodějů, kteří zajmou rukojmí a uzamknou se ve španělské Královské tiskárně cenin. Zloději si chtějí odnést velký balík, až 2,4 miliard euro. V této chvíli začíná nebezpečné vyjednávání s policií.

Sherlock

Pojďte se ponořit do světa detektivek. Seriál má 4 řady s je s českými titulky. Detektiv Sherlock Holmes a jeho společník John Watson jsou zpátky. Sherlock Holmes pátrá po důležitých důkazech ve velkém městě Londýn.

Černá listina – The Blacklist

Černá Listina spadá do žánru krimi thriller a má momentálně 9 řad, které jsou s českými titulky. Jeden muž se rozhodne a odejde od své rodiny. O 4 roky později se vrátí do své vlasti zpět a nabídne FBI pomoc s tím, že bude hledat nebezpečné padouchy, avšak pod podmínkou, že jeho partnerem bude mladičká vyšetřovatelka Elizabeth Keen. 

Gotham 

Seriál Gotham má v současnosti 5 řad a má český dabing. Popisuje příběh a život začínajícího komisaře Jamese Gordona v Gorham City. Komisař chce bojovat proti zločinu v tomto městě a chce pomstít i vraždu, která se nedávno stala. 

Hříšnice – The Sinner

Příběh je inspirován ze stejnojmenné knihy od Petry Hammesfahr. Seriál Hříšnice má 4 řady a je k dispozici s českými titulky. Cora je obyčejnou mladou maminkou, která se jednoho dne z ničeho nic dopustí násilného činu. Nic netušící cizí muž je Corou pobodán a umírá. Cora je okamžitě převezena do vazby. Otázky, proč to udělala, za jakým záměrem nejsou zodpovězeny. Cora se ke svému činu přizná, ale ani ona sama neví, proč čin udělala. Do vyšetřování se pustí starší detektiv Harry Ambrose, který chce přijít na to, co se doopravdy stalo. 

Suburra: Krvavé předměstí – Suburra: La Serie

Tento krimi thriller má momentálně 3 řady a české titulky. Příběh se odehrává v Přímořském městečku poblíž Říma. Figurují v něm 3 mladíci, kteří se nakonec společně spolčí, aby získali to, co chtějí ze všeho nejvíc. Boj mezi Vatikánem a zkorumpovanými politiky se promění mezi smrtící bitvu na všech stranách. 

Vražedná práva – How to Get Away with Murder 

Seriál má momentálně 6 řad a je s českými titulky. Příběh pojednává o osobním, ale také profesním životě velmi nadané advokátky Annalise Keeting. Annalise je advokátka na trestní právo a také učitelkou na jedné škole. Se svými vybranými studenty se rozhodne pustit do nebezpečného případu podivné vraždy, kterou je nutné rozplést. 

Širé moře – Alta mar

Širé moře má 3 řady s českými titulky. Dvě sestry Eva a Carolina se rozhodnou, že poplují na luxusní lodi ze Španělska směrem do Brazílie. Na cestě potkají neznámou mladou ženu, která potřebuje nutně pomoc. Sestry se jí snaží pomoci, a tak ji propašují na loď. Od té doby, co je mladá žena na lodi se dějí divné a nebezpečné věci. Postupně dochází k vraždám, krádežím a také závažným zločinům, které je nutné vyšetřit. Postupně během toho obě sestry odhalují děsivá rodinná tajemství. 

Romantické

Emily v Paříži – Emily in Paris 

Emily v Paříži je komediální drama. Seriál má k dispozici 2 řady s českými titulky. Američanka Emily Cooperová je dvacetiletá marketingová manažerka, kterou vyberou, aby zastupovala svoji firmu ve Francii. Emily všeho nechá a odstěhuje se téměř okamžitě do Paříže. V Paříži poznává nové lidi, francouzskou kulturu, ale také nepochopení, jelikož její typický americký přístup je pro spoustu Francouzů nepochopitelný, až drzý. Její nový francouzský život je obtížný, a tak musí řešit spoustu problémů a komplikací. Avšak ji nic z toho neodradí od její odhodlanosti a dravosti něco velkého dokázat.

Bridgertonovi 

Seriál Bridgertonovi je historické romantické drama, které má v současnosti 2 řady s českým dabingem. Příběh se odehrává na začátku 19. století v Londýně. Popisuje londýnskou smetánku a osm sourozenců, kteří patří do této mocné rodiny. Jejich životy jsou nudné, protože jsou svázány složitými a nepochopenými pravidly. Avšak tito lidé touží po obyčejné lásce, souznění a hledají štěstí.

Sex/život – Sex/life

Seriál má 1 řadu a je s českým dabingem. Vdaná žena, která má 2 děti žije na předměstí jednoho většího města. Do jejího rodinného života se znovu objeví její bývalá známost. A proto ji minulá postelová dobrodružství vedou k nynějším různým představám, které mohou být problémem. 

Láska je slepá – Love is Blind

Nick a Vanessa Lacheyovi jsou tvůrci sociálního experimentu s názvem láska je slepá. Tento seriál je tzv. reality show, která má 2 série a většina je s českým dabingem. Seriál je vhodný pro nezadané osoby, kteří hledají lásku na celý život. Nezadané ženy a muži hledají svého partnera prostřednictvím toho, že spolu mluví dlouhé hodiny, a poté se zasnoubí, ještě něž se osobně potkají. Vydrží jim láska na celý život nebo to by jen omyl?

Bílá princezna – The Winter Princess

Seriál má momentálně 1 sérii s českými titulky. Bílá princezna je romantické drama. V roce 1485 se nachází Anglie ve velké válce, ale výhra je na dosah. Henry Tudor z dynastie Tudorovců si vezme Elizabeth z Yorku, aby byla sjednocena země a zavládl konečně mír v celé Anglii a okolí. Do klidného manželství se zaplete princ Richard a bitva o trůn neskončí tak snadno, jak se předpokládalo. 

Sladké magnolie – Sweet Magnolias

Seriál má momentálně 2 řady s českými titulky. Americký seriál popisuje život 3 nerozlučných kamarádek. Maddie, Helen a Dana žijí společně v městečku Serenity v USA. Prožívají společně šťastné chvíle, tak i trable v lásce, pracovní problémy, ale také rodinné neúspěchy. Táhnou za jeden provaz a jsou si oporou v jakýchkoliv obtíží.

Drama

Koruna – The Crown

Pokud máte rádi životopisné seriály, Koruna je pro vás lákavou nabídkou. Koruna má k dispozici 4 řady a je s českým dabingem. Je to životopisný příběh vlády královny Alžběty II, která se stala ve svých 25 letech velmi důležitou osobou světové monarchie. Příběh pojednává o celém životě Alžběty II, o světové politice, ale také o událostech, které se staly v druhé polovině 20. století. 

Dobrý doktor – The Good Doctor

Seriál má v současnosti 4 řady a je s českými titulky. Popisuje život nadaného a šikovného chirurga Shauna Murphyho, který je autista. A díky tomu, že se musí přestěhovat do města z vesnického života, bojuje sám se sebou a s určitou nedůvěrou svých kolegů. Není pro něj jednoduchý jeho nový osobní, ale i pracovní život.

Sluha národa

Seriál má k dispozici 3 řady a české titulky. Chytrý středoškolský učitel dějepisu Vasilij Petrovič Goloborodko (Volodymyr Zelenskyj) vede svůj poklidný život. Jeden den se stane, že jeho student na mobilní telefon zaznamená jeho proslov týkající se korupce na Ukrajině. Z tohoto proslovu se stane velký a významný rozruch, který jej vynese mezi obyvatele do podvědomí. Studenti se rozhodnou svého učitele podpořit v kandidatuře v ukrajinských prezidentských volbách. Učitel prezidentské volby vyhrává a čeká na něj mnoho důležitých kroků, jak se sžít s novou rolí, a především jak vymýtit korupci ve své vládě na Ukrajině. 

Cobra Kai – Cobra Kai

Seriál má k dispozici 4 řady spolu s českými titulky. Příběh se odehrává přesně po 30 letech po velmi známém turnaji s názvem All Valley Karate. Byl to zápas, který dvou mužům změnil život. Soupeři Daniel LaRusso a Johnny Lawrence se znovu po 30 letech potkávají a znovu se rozhodnou otevřít nelítostný souboj mezi sebou, který může vyhrát jen jeden z nich.

Narcos – Narcos

Seriál má k dispozici 3 řady a české titulky. Tento příběh je inspirován skutečnými příběhy obchodníků s drogami, kteří žili v Kolumbii a jinde ve světě. Příběh popisuje ovládnutí obchodu s drogami po celém světě a také zajímavý život Pabla Escobara. Drogový dealeři chtějí ovládnout celý svět a bojovat proti drogovým konkurentům. 

Sci-fi a fantasy

Zaklínač – The Witcher

Můžete se těšit na minimálně 2 série, které jsou s českým dabingem. Hlavní postavou je statný a samotářský lovec všech možných příšer, který se jmenuje Geralt, ale také přezdívaný jako Bílý vlk. Geralt se toulá po světě a potkává různé postavy – nájemné zabíjecí příšery, další nestvůry, ale také svoji sestru, mladou princeznu a mocnou čarodějnici. Geralt hledá své místo ve světě a musí bojovat za to, aby přežil. Seriál je inspirovaný podle předlohy osmidílné ságy s názvem Zaklínač. 

Stranger Things 

Seriál má momentálně 4 série a většina je s českým dabingem. Příběh se odehrává v malém městečku Hawkins. Zde žijí lidé v míru a v harmonii, ale to se záhy změní. Jednoho dne se za dost záhadných a podivných okolností ztratí malý chlapec. Od tohoto momentu se začnou dít divné věci a na povrch se začínají odhalovat nepochopitelné záhady, nadpřirozené síly a mimo to tajné experimenty. Je třeba čelit děsivým silám, aby chlapce lidé z městečka získali zpět. 

Black Mirror – Černé zrcadlo

Seriál má momentálně 5 sérií a většina je s českým dabingem. Black Mirror je seriál, který má součástí velmi promyšlené příběhy, které nutí diváka popřemýšlet nejen nad samotným příběhem, ale také nad našimi životy. Příběhy jsou pro diváka tak blízké, že se prolínají s momentální dobou, kterou právě prožíváme. Často se diváci zamyslí i v souvislosti nad vlivem moderních technologií a také prolínáním našich životů, mezilidských vztahů a také vnímání sebe sama. 

Lucifer 

Seriál má momentálně 6 sérií, které mají k dispozici české titulky. Lucifer je všeobecně znám jako vládce pekla. Avšak v pekle se cítí nešťastný, a tak se rozhodně a přestěhuje se do Los Angeles. Tam si otevře noční klub a seznámí se se spoustou lidí. Lucifer se nečekaně ocitne u závažné vraždy a začne se rozmotávat klubko zajímavých událostí a různých příběhů.

Lovci stínů – Shadowhunters

Seriál má momentálně 4 řady s českými titulky. Clay Fray je náctiletá dívka, která prožívá typický život. To se změní v den jejích narozenin, kdy ona sama zjistí, že není obyčejná, ale má předky, kteří jsou napůl andělé a napůl lidé, a kteří loví démony. Od té doby se jí život úplně převrátí naruby a ona se bude muset čím dál více setkávat s těmito nadpřirozenými bytostmi, které pro ni nebyly až tak samozřejmé.

Cizinka

Seriál má k dispozici 6 sérií a má české titulky. Seriál s názvem Cizinka je inspirován fantasticko-romantickou sérií knih od Diany Gabaldon. Příběh se odehrává v různých období dějin. Claire Randall je zdravotní sestra, která se na konci 2. světové války náhle ocitne v roku 1743. Své city, lásku a celý život musí rozdělit mezi dva své životy a mezi dva muže, kteří žijí v různých období. Navíc se Claire musí vyrovnat s náročnou dobou, která panuje v 18. století, která je plná nebezpečí, hrozeb a čarodějnických procesů.

Ztraceni ve vesmírů – Lost in Space

Sci-Fi, mimozemské bytosti, napínavé chvíle, to je přesně seriál názvem Ztraceni ve vesmíru. Seriál má momentálně 3 řady a je s českými titulky. Naše Země přestává mít vhodné a harmonické podmínky pro lidský život. Díky rozsáhlému ekologickému znečištění, ale i válce se vláda rozhodne uspořádat nový program s názvem Jupiter 24. Tento program spočívá v tom, že jen vybrané rodiny budou moci odcestovat za novým životem do souhvězdí Alpha Centauri, která je nově obyvatelná planeta. Rodina Robinsonových je vybrána a může odcestovat. Rodina je při své cestě však donucena nouzově přistát na neznámé planetě, protože je napadena neznámým tvorem. Namísto toho se musí rodina Robinsonova potýkat s problémy o přežití.

Eden vás vítá – Welcome to Eden

Seriál má momentálně 1 sérii s českým dabingem. Příběh popisuje život 5 teenagerů, kteří jsou závislí na sociálních sítí, a proto jsou pozváni na největší párty. Tato akce se odehrává na odlehlém ostrovu, kde na ně číhá nebezpečí a spousta pastí. Teenagerové budou muset společně fungovat a bojovat o svůj holí život. 

Dark – Dark

Seriál s názvem Dark má 3 řady s českými titulky. Příběh se odehrává v jednom německém tamním městečku. Náhle zmizí 2 děti, což vede k tomu, že se dobré a harmonické vztahy mezi 4 rodinami rozbíjí na malinké kousky. Pohřešované děti a mimo to jedno tajemství odhalí, že někteří lidé z rodin žijí dva nebezpečné životy. 

Dětské

Peppa Pig – Prasátko Peppa 

Seriál má 5 sérií a většina je k dispozici v českém dabingu. Prasátko Peppa žije se svými rodiči a bratrem Tomem ve svém domečku. Epizody popisují dobrodružství prasátek a dalších zvířecích kamarádů, jako jsou ovečka Zuzka nebo zebra Zoja a slůně Emily. Peppa a její kamarádi chodí společně do školky, rádi si hrají na zahradě a skáčou do blátivých louží. 

LEGO Friends: Dívky s posláním

Americký animovaný seriál má k dispozici ke zhlédnutí 5 sérií a většina je s českým dabingem. Příběh popisuje život 5 nerozlučných kamarádek z Heartlake City. Andrea, Mia, Emma, Olivie a Stephanie jsou nejlepší kamarádky, které zachraňují město od vychytralých zločinců, kteří chtějí škodit celému městu. Holky ví, že odvaha a týmová práce je pro úspěch důležitá, a tak táhnou v dobrém i špatném za jeden provaz. 

Ovečka Shaun

Ovečka Shaun má momentálně 2 řady. Seriál pojednává o chytré ovečce, která se svými přáteli prožívá hodně zábavných příběhů a mnoho různých lotrovin, které prožívají všichni současně na jejich rodinné farmě. 

Jurský svět – Křídový kemp

Tento seriál má k dispozici 4 série a většina je s českým dabingem. Šest dospívajících kamarádů táboří v Jurském parku, ale jejich dobrodružné táboření se náhle zvrtne. Místo toho, aby si užívali táboráku začnou bojovat o svůj život, protože geneticky vytvořený predátor Indominus Rex uteče. Aby toho nebylo málo podaří se dalším dinosaurům také utéct. Táborníci se musí spojit a dostat se z nebezpečného místa pryč.

My Little Pony: Friends Magic – Můj malý Pony: Přátelství je magické

Animovaný seriál má 5 sérií a většina je s českým dabingem. Pokud vaše děti milují koníky, poníky a jednorožce, tak to je přesně seriál pro ně. Magická země Equestrie má vesničku Ponyville, která je královstvím a rodnou zemí barevných jednorožců a poníků. Jednorožec Twilight Sparkle a její věrní přátelé, barevní poníci, prožívají společně různá dobrodružství a provádí různé lumpárny. Hlavním poselstvím příběhu je to, jak silné a mocné přátelství může být. 

Ninjago – Vzestup hadích kmenů

Animovaný seriál je vhodný pro děti od 7 let, má momentálně k dispozici 10 sérií a většina je s českým dabingem. “Nindžové” jménem Kai, Zane, Cole a Jay mají jeden jediný úkol, a to chránit svoji zemi Ninjago prostřednictvím své síly, moci a dostupných zbraní. Země Ninjago je v ohrožení, protože někdo vypustil hadí kmeny. 

Websterovi – Websterovci

Tento rodinný seriál pochází ze Slovenska, má prozatím 1 sérii se slovenským dabingem. Pojednává o jedné rodině pavouků, která bydlí v nejvyšším poschodí ve výtahové strojovně v útulných kokonech. Pavoučnice Lili, její brácha Hugo, máma Alma, táta Walter, babička Matilda a děda Rafael zažívají každodenní dobrodružství v jejich pavoučím životě. Hlavní myšlenkou seriálu je, poukázání na to, jakou skutečnou sílu rodina má. 

Čarodějnice školou povinné

Seriál je vhodný pro děti od 7 let a má 4 série s českým dabingem. Celý seriál je inspirován poutavými knihami od Jill Murphyové. Příběh popisuje mladé studentky z čarodějnické Akademie slečny Krákavé. Mildred Hlučná je hlavní hrdinka, která se dostane na čarodějnickou školu. Tam se setkává s dalšími studentkami, které zkouší, trénují a učí se nová kouzla. Zažívají spolu spousty zajímavých a někdy i nebezpečných dobrodružství.

Jak sledovat Netflix?

Netflix je možné sledovat přes chytrou televizi, prohlížeč vašeho počítače, praktičtější je ale stáhnout si aplikaci, která existuje pro iOS, Android, ale i Windows. Odkazy pro stažení aplikací najdete níže. Aplikaci je možné pořídit i do telefonu, tabletu a dokonce i do nabídky většiny smart TV.

Ke sledování Netflixu budete potřebovat vyřídit si některý z jeho tarifů. První měsíc je na zkoušku zdarma a po jeho uplynutí je možné odběr ukončit, pokud nejste se službou spokojeni.

BASICSTANDARDPREMIUM
Cena za měsíc199 Kč259 Kč319 Kč
Počet zařízení použitých najednou124
Sledování v HDNEANOANO
Sledování v UltraHDNENEANO

Ceník Netflixu

Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat