12 nejlepších filmů na Voyo

Zajímá vás, co je na Voyo k vidění? Poradíme, co si pustit večer. Na své si přijdou milovníci historických filmů, komedií, hororů nebo rodiče s dětmi. Zjistěte, jaké jsou nejlepší filmy na Voyo.

Voyo je česká streamovací platforma televize Nova. Za dobrou cenu získáte neomezený přístup k filmům a seriálům, jak z české, tak zahraniční produkce. Pokud patříte mezi fanoušky TV Nova nebo hledáte službu, která je v češtině, Voyo vám můžeme vřele doporučit.

V následujícím textu se budeme věnovat právě filmům. Voyo nabízí komedie, drama, kriminálky, horory, pohádky a další. Kdyby vás zajímaly seriály, podívejte se na náš samostatný článek Nejlepší seriály na Voyo.

1917 (2022)

Dlouho očekávané britské válečné drama je ke shlédnutí na Voyo. Za snímkem stojí režisér bondovek a držitel Oscara Sam Mendes, což je samo o sobě zárukou kvality. Příběh vypráví o dvou vojácích první světové války, kteří musí proniknout na nepřátelské území a doručit tajnou zprávu, aby zabránili masakru. Na ČSFD ocenili diváci 82 %.

Habermannův mlýn (2010)

Český historický film s Karlem Rodenem v hlavní roli vypráví o kontroverzní části českých dějin, konkrétně o protektorátu a poválečném odsunu Němců. Příběh je zasazený do Sudet v letech 1938 až 1945 a je inspirovaný skutečnými událostmi. Ohodnoceno 78 % na ČSFD.

Královna Viktorie (2009)

📺 VOYO přináší každý týden něco nového pro vás i vaši rodinu! S více než 2000 filmů a seriálů v češtině, oblíbenými pořady až 7 dní před vysíláním, nejlepšími sportovními přenosy a pohádkami pro děti – to vše bez reklam. Vyzkoušejte nás zdarma na 7 dní a užívejte si nekonečnou zábavu na jednom místě! 💫🍿

Historické drama o životě královny Viktorie, kterou v hlavní roli ztvárnila okouzlující Emily Blunt. Film se zaměřuje zejména na počátky Viktoriiny vlády a na její mládí – na trůn nastoupila už v 18 letech. Pokud máte rádi historické filmy, Viktorie se vám bude určitě líbit. Na ČSFD je ohodnocena 72 %.

Machr na 30 dnů (2020)

Chcete něco na odlehčení? Pusťte si francouzskou komedii Machr na 30 dnů! Na ČSFD ji diváci ohodnotili 60 %. Hlavním hrdinou je poněkud nešikovný policajt Rayane, kterého si nikdo neváží. Zvrat v jeho životě přichází ve chvíli, kdy mu lékař chybně diagnostikuje smrtelnou nemoc. Rayane se tedy začne chovat tak, jako by měl zítra zemřít a zažívá všemožné humorné eskapády.

Vyšehrad: Fylm

Vyšehrad: Fylm je český komediální snímek ze sportovního prostředí s Jakubem Štáfkem v hlavní roli. Ten se mimochodem podílel i na režii. Film vsází na nadsázku a trochu drsnější humor. Na ČSFD získal 72 %.

Šarlatán (2020)

Životopisné drama s Ivanem Trojanem v hlavní roli vypráví o léčiteli Janu Mikoláškovi, který žil v době plné společenských zvratů. Měl zvláštní schopnost diagnostikovat různé nemoci a léčit je pomocí bylinek, ač byl bez lékařského vzdělání. Léčil i nejvýznamnější osobnosti politiky a kultury. Samotného Mikoláška navíc trápí vlastní démoni. Inspirováno skutečnými událostmi. Film je hodnocený 75 % na ČSFD.

Zátopek (2021)

Životopisný film vypráví životní příběh legendárního běžce Emila Zátopka. Snímek se věnuje nejen jeho sportovním úspěchům, ale i osobnímu životu a tomu, co následovalo po konci jeho sportovní kariéry. Ve filmu samozřejmě nechybí ani jeho celoživotní partnerka, rovněž úspěšná sportovkyně, Dana Zátopková. Film si vysloužil 79 % na ČSFD.

Tlapková patrola (2021)

Štěňata z Tlapkové patroly mají superschopnosti a zachraňují své město. Pohádka je určená hlavně pro menší děti. Ty se mohou těšit na zajímavé efekty, roztomilé pejsky, a hlavně pořádné dobrodružství. Na ČSFD je hodnocení 68 %.

Kung Fu Panda (2008)

Kdo by neznal Kung Fu Pandu? První díl z oblíbené série vypráví o začátcích nemotorného pandy Poa, kterému nic nejde. Dokud tedy nezjistí, že má talent na bojová umění a nezachrání svět. Skvělá pohádka pro děti, která ale pobaví i dospělé. Hodnoceno 76 %.

Poslední závod (2022)

Poslední závod je životopisný film a opět o sportovcích. Tentokrát o dvou lyžařích, Bohumilu Hančovi a Emerichu Rathovi. Hrdinové během závodu v Krkonoších uvíznou v kruté sněhové vánici, ve kterém jim půjde doslova o život. Zajímavý příběh o hrdinství a přátelství, ohodnocený 76 % na ČSFD.

Chata v hrách (2012)

Dlouhé zimní večery se neobejdou bez pořádného hororu. Vyzkoušejte Chatu v horách, na ČSFD si vysloužila hodnocení 66 %. V hlavních rolích uvidíte například Chrise Hemswortha. Příběh se odehrává v opuštěné chatě horách, kde je na rekreaci parta mladých lidí. Idylku brzy naruší hrůzostrašné události.

Démon zatracení (2019)

Čarodějnice a démoni zkrátka nikdy nevyjdou z módy. Démon zatracení je film o starobylém zlu z lesa, které se vplížilo do nedaleké vesnice. Za oběti si vyhlíží hlavně malé děti. Jste připraveni odhalit děsivé tajemství? Horor je ohodnocen 54 % na ČSFD.

Anna Macurová

Anna Macurová

Ráda zkouším nové spotřebiče, elektroniku a vychytávky do domácnosti. Najdu pro vás nejlepší produkty a přidám tipy na výhodný nákup.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat