15 tipů na vánoční dárky pro děti

Změnil se čas z letního na zimní? To je předzvěst toho, že se zima a Vánoce opět přiblížili zase o kousek blíž. A proto nastal nejvyšší čas vybírat dárky pro naše nejbližší. Víme, že vybrat vánoční dárek, ať se jedná o kohokoliv je nelehký úkol. Nelamte si hlavu a nechte se inspirovat našimi nápady na vánoční dárky pro vaše nejbližší.

Tentokrát jsme se zaměřili na výběr dárků pro děti. Dárky pro děti není až tak těžké vybrat. Tradičními dárky jsou hračky nebo doplňky, které umí rozvíjet fantazii, motoriku a také jejich smysly. Nechte se inspirovat našimi tipy na originální dárky pod stromeček, jak pro holky, tak i kluky. Nezapomeňte vybírat i podle věku, zálib a co mají v oblibě. Připravili jsme pro vás 15 tipů na originální vánoční dárky pro děti jakéhokoliv věku.

Albi tužka

Znáte kouzelné čtení? Je to unikátní vzdělávací program od Albi, který dovede číst text a pohádky, zpívat písničky nebo přehrávat reálné zvuky zvířat a přírody. Děti jsou vtaženi do vzdělávání zábavnou a poutavou formou. Kouzelné čtení s Albi tužkou si zamiluje každé dítě. Interaktivní knížky spolu s kouzelnou tužkou rozvíjí zájem o věci a okolní svět. Ovládání je jednoduché, intuitivní, a tak jej zvládnou i sami děti.


Dětské povlečení

Hledáte kvalitní dárek pro děti, který by využívali? Vybírejte kvalitní české povlečení. Povlečení Krtek v Autě od výrobce Matějovsky nabízí příjemný materiál a perfektní zpracování. Tento motiv je vhodný jak pro holky, tak potěší i kluky. Rozměr je tradiční, tudíž se nemusíte bát, že by se na postel nehodil.


Teepee

Každá malá holka nebo chlapec potřebují mít svoje místo, kde by se mohli schovat. Dětské teepee Nukido má neutrální barvy, tudíž se bude líbit všem. Tepee je vyrobeno z kvalitní bavlny, a je velmi rychle složené. V zimě můžete teepee používat v dětském pokojíčku a v létě jej můžete vytáhnout ven na zahradu, aby děti byly chráněny před spalujícím sluncem. 


Sada na kreslení

Velká dárková sada na kreslení je vhodná pro kreativce a pro ty, co rádi kreslí a mají mnoho originálních nápadů v hlavě. Souprava pro malování a kreslení je dokonale uložena v kufříku, který se dá snadno přenášet a je tak vhodný k cestování. Set obsahuje fixy, pastelky, štětce, tužky, gumy, plastové palety barev nebo také ořezávátko, olejové pastely nebo akvarelové barvy. 


Plastelíny PLAY-DOH

Lámete si hlavu, jaký dárek pod stromeček koupit pro vaše malé děti? Inspirujte se u nás. Jedničkou je oblíbená modelína neboli plastelína od značky Play-Doh. Práce s plastelínou rozvíjí kreativitu a smysly, podporuje rozvoj jemné motoriky a pro děti je to zaručená zábava na několik hodin. Tato sada Veterinář obsahuje pejska, modelíny, a příslušenství jako jsou nůžky, stetoskop a další drobnosti.


Dětská kuchyňka

Přemýšlíte nad tím, zdali se vyplatí zainvestovat do dětské kuchyňky? Rozhodně ano! S kuchyňkou si budou hrát jak holčičky, tak i chlapečci. Při výběru se zaměřte na zpracování a na materiál. Doporučujeme ze dřeva, protože bude odolná a stabilní. Derrson kuchyňka má krásné detaily. Je to zkrátka designovka, která udělá parádu v jakékoliv dětském pokojíčku.


Hrací domeček

Rozhodli jste se, že tento rok vaše děti pod stromečkem najdou hrací domeček?  Dohány zahradní domeček má hezké provedení a je vhodný jak na zahradu, tak i do dětského pokoje. Je vyroben z kvalitního plastu, který je odolný proti slunečnímu záření a díky tomu jen tak barvy nevyblednou. 


Svítící medvídek

Vánoce se kvapem blíží a pokud nevíte jaký dárek vybrat pro vaše děti, vsaďte na klasiku. Svítící plyšový medvídek bude dělat milou společnost v postýlce při usínání. Při stisku pravé tlapky se rozsvítí a bude svítit celou noc.


Kuličková dráha 

Kdo by nechtěl pod stromečkem najít, co nejvíc dřevěných dárků? Má to samé výhody, dřevěné dárky jsou ekologické a šetrné k životnímu prostředí, jsou téměř nezničitelné a zdravotně nezávadné. Tato Maxi kuličková dráha je vyrobena z kvalitního bukového dřeva a jako bonus si na lokomotivu, která je součástí dráhy, můžete vybrat popisek, jméno, či cokoliv jiného budete chtít.


LEGO Friends

Máme tady jeden tip na dárek pro holčičky. Protože LEGO Friends jsou nejoblíbenějším druhem stavebnice právě pro ně. Malé stavitelky si mohou postavit Dům přátelství na stromě a hrát si tak s postavičkami. Děti se při stavění mohou realizovat a oddat tak své fantazii a kreativě


LEGO City

Pro chlapce a malé nadšence do hasičských aut a hasičů tu máme speciální tip. LEGO City nabízí hasičskou stanici s kompletní výbavou. Děti při stavění hasičského opevnění se mohou nechat unést svojí kreativitou a fantazií a vymyslet i něco jiného. 


Dřevěná magnetická tabulka

Pokud chcete, aby se vaše děti rozvíjeli, byly samostatnější a zapojily více svoji fantazii, tento dárek všechny tyto požadavky splní. Dřevěnou magnetickou tabulku mohou děti používat na skládání různých obrázků a příběhů nebo textů. Tabulka je oboustranná. Z jedné strany je plocha bílá, která je určena pro magnetky nebo černý fix a z druhé strany je černá, a to funguje jako tabule na kreslení křídami, které jsou také součástí balení.


Trampolína

Hledáte-li dárek pro milovníky skákání, tady je! Děti milují pohyb a je třeba je v tom podporovat. Dárek je to netradiční, avšak svoje využití najde na zahradě. Trampolína Marimex má průměr 305 cm. Má k dispozici žebřík a ochrannou síť. Výhodou této trampolíny je umístění sítě. To je před pružinami, tudíž při skákání se dítě nemůže o žádnou z nich zranit.


Koloběžka

Pro všechny nadšené děti, které rádi jezdí na koloběžce je koloběžka ideálním dárkem na Vánoce. Koloběžka Worker Plofi je vhodná pro děti od 4 let. Je vyrobena z odlehčené slitiny hliníku, tudíž je lehká, snadno se dá složit a má svítící kolečka, když se dá do pohybu. Výrobce nezapomněl ani na bezpečnostní prvky jako jsou protiskluzová nášlapná deska nebo zadní brzda


Loutkové divadlo 

Rádi vaše děti vymýšlí různé příběhy? Pořiďte jim dřevěné loutkové divadlo. Loutkové divadlo obsahuje 12 loutek se zámeckým sálem a lesem. Divadlo je utvořeno pro pohádku Jak Honza přemohl draka. Výhodou je, že je možné loutkové divadlo kombinovat s dalšími loutkami a vymýšlet tak jiné pohádky a příběhy.


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat