Online filmy zdarma. 9 míst, kde se neplatí!

Konečně máte chvilku pro sebe. Jenže v televizi nic nedávají. Nebo snad potřebujete zabavit děti, ale došly vám nápady? Co takhle využít nabídku online filmů zdarma? Poradíme, kde se dají pustit filmy, seriály, dokumenty i televizní show legálně a bez poplatků.

Blíží se zima – ideální čas na to být pěkně doma v teple a trávit večery sledováním filmů a seriálů. Pirátské verze, které kolují na internetu, nebývají v té nejlepší kvalitě. Navíc jsou tyto stránky plné reklam a vyskakujících oken.

Opačnou variantu představují streamovací služby jako je Netflix nebo HBO Max. Ty jsou ale zpoplatněné. Navíc už nenabízí zkušební verze – tedy dobu, po kterou jste si je mohli zdarma vyzkoušet.

Člověk často ve finále zjistí, že platí za něco, na co se vlastně ani nestihá dívat. Naštěstí existuje řešení – online filmy zdarma z legálních zdrojů. Tak jako v článku o audioknihách zdarmae-knihách zdarma, i zde se budeme zabývat způsoby, jak přijít k zábavnému obsahu, aniž byste za něj museli platit, ale zároveň neporušovali zákon.

online seriály zdarma

Kanál Filmy v češtině

YouTube kanál Filmy v češtině nabízí jak české filmy, tak zahraniční snímky s českým dabingem zdarma. Což je super, když zrovna nemáte náladu číst titulky nebo filmy s dabingem obecně preferujete.

Vybírat můžete z filmových novinek, dále z žánrů jako například akční, komedie, romantika, rodinné, najdete tu i horory a thrillery, drama a samozřejmě filmy pro děti. Filmy jsou zdarma díky reklamám, proto s nimi počítejte, rozhodně to ale není v takové míře jako na pirátských webech.

online filmy ke shlédnutí zdarma

Kanál Filmy česky a zadarmo

Možná si ještě pamatujete na společnost Magic Box – zabývá se distribucí DVD. Tato firma stojí za YouTube kanálem Filmy česky a zadarmo. Tento kanál ocení hlavně milovníci starších českých pohádek a filmů. Ale fanoušci české kinematografie obecně. Filmy česky a zadarmo totiž ukrývá největší sbírku českých filmů o filmu, tedy dokumentů, jak se točil film.

Kanál dále nabízí tematické sbírky, například teď je tam dostupná kolekce filmů z kategorie Pocta Josefu Abrhámovi. A samozřejmě dokumenty (cestopisy, dokumenty o sportovcích a další).

online filmy

Kanál Česká filmová klasika

Ve výběru online filmů zdarma nesmí chybět kanál Česká filmová klasika. Letošní zima má být dlouhá, využijte ji k doplnění mezer, které máte v české kinematografii! Najdete tu hrané i animované snímky od těch nejznámějších i po ty méně známé.

Kanál ocení i ti z vás, kdo se připravují k maturitě. Spousta literárních děl totiž byla velice kvalitně zfilmovaná a většinu najdete právě na tomto kanále (Čapek, Němcová, Hrabal, Kaplický a další). Kromě toho zde máte k dispozici i spoustu dokumentárních filmů.

ivysílání

iVysílání

Videoarchiv České televize iVysílání má bohatou databázi odvysílaných pořadů ze všech kanálů ČT (ČT1, ČT2, ČT24, ČT sport, ČT art, ČT:D). Jestli hledáte dobré online filmy zdarma, určitě nesmíte iVysílání minout. Mimo filmy tu samozřejmě můžete shlédnout i seriály nebo dokumentární pořady, kromě českých i ty zahraniční, naprostá většina je s českým dabingem.

Na výběr máte z kategorií Filmy, Seriály, Dokumenty, Zpravodajství, Kultura, Zábava, Historie, Sport, Příroda, Rady a recepty, Společnost, Pro děti, Spiritualita a Archiv. V databázi samozřejmě najdete i oblíbené pořady z produkce ČT jako Vyprávěj, První republika nebo také záznamy koncertů.

iprima

iPrima

Obdobný online kanál jako ČT má také Prima – jmenuje se iPrima. Také zde najdete archiv kanálů Prima, Prima COOL, Prima MAX, Prima LOVE, Prima Krimi a Prima ZOOM. Ani zde nemusíte nic platit, ale bezplatný přístup je s reklamami.

V databázi najdete seriály, filmy a dokumenty odvysílané na TV Prima, včetně televizních show jako je Česko Slovensko má talent, Ano, šéfe, Můj muž to dokáže a další. Online filmy a seriály můžete sledovat zdarma, ovšem je nutné se přihlásit. Bez registrace máte přístup jen k něčemu a nabídka není tolik bohatá. Když si za iPrima zaplatíte, zbavíte se reklam.

voyo

Voyo

Voyo patří Nově. Tato služba je standardně placená, ovšem prvních 7 dní máte zdarma. Jestli jste tedy zrovna nemocní nebo vás čeká dovolená s rodinou, proč tuto nabídku nevyužít? Voyo je jedna z největších online databází pořadů. Najdete zde nejen filmy a seriály všech žánrů, ale také záznamy sportovních utkání.

Výhodou Voyo je také to, že zde můžete shlédnout očekáváné seriály nebo show ještě předtím, než poběží v televizi (7 dní před vysíláním). Rodiče zase ocení bohatou databázi pořadů a pohádek pro děti. Jakmile vám skončí zkušební verze, zaplatíte 159 Kč za měsíc.

online seriály ke shlédnutí zdarma

Stream.cz

Na Stream.cz na vás čeká velká databáze filmů a seriálů online zdarma. Najdete zde světové trháky s oblíbenými herci, méně známé zahraniční filmy i české klasiky. Na výběr máte z kategorií České filmy, Válečné filmy, Drama, Romantika, Komedie, Oceněné filmy, Fantasy, Rodinné, Dětské, Asijské a další.

Služba Stream je zcela zdarma a za sledování obsahu nemusíte nic platit. Součástí videí jsou reklamy, verze bez reklam nejsou k dispozici.

Bing

Bing je kanál pro nejmenší děti – školkové a předškoláčky. Svým ratolestem zde pustíte příběhy ze života zvířátek. Roztomilá animace a poutavé vyprávění je zajisté zaujmou. Narazíte zde jak na kratší, tak dlouhá, i dvouhodinová, videa. Ideální na cesty autem.

online pohádky zdarma

Kanál Filmy pro děti a mládež

Na trochu starší obecenstvo cílí kanál Filmy pro děti a mládež. Ovšem pohádky pro ty nejmenší zde najdete také. Na výběr máte z bohaté databáze pohádek a dětských pořadů, které potěší i ty nejnáročnější malé diváky, včetně českých pohádkových novinek a online seriálů zdarma.

Často kladené otázky

Kde sledovat online filmy zdarma?

Vyzkoušejte speciální YouTube kanály nebo streamovací služby zdarma. Poradíme, které jsou ty nej.

Dají se najít i online pohádky pro děti zdarma

Ano – jak pro nejmenší (školkové a předškoláčky), tak pro starší i dospívající.

Anna Macurová

Anna Macurová

Ráda zkouším nové spotřebiče, elektroniku a vychytávky do domácnosti. Najdu pro vás nejlepší produkty a přidám tipy na výhodný nákup.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat