15 tipů na vánoční dárky pro dědu

Vánoce se nezadržitelně blíží. A proto se vyvarujte vánočnímu shonu a stresu a popřemýšlejte o tom, jaké vánoční dárky tentokrát pro své nejbližší pořídíte. 

Vybrat vánoční dárek pro své okolí není nic snadného. Pokud to bude vánoční dárek pro vašeho dědečka, mělo by to být něco co ho potěší a co bude rád využívat dál. 

Stačí se zamyslet nad tím, jaký je váš dědeček. Je to aktivní štramák, který si rád zajde na pivo nebo na nějakou sladkost do cukrárny? Nebo je to neúnavný kutil, který většinu času tráví na zahradě nebo ve své dílně? Nebo máte dědu, který rád lenoší ve svém křesle u televize či u oblíbené knížky? Víme, že vybrat vánoční dárek není nic jednoduchého, a proto jsme pro vás připravili seznam 15 speciálních tipů na nejlepší vánoční dárky pro vašeho dědečka.

Košile

Pro dědečky štramáky, tu máme perfektní tip na klasickou flanelovou košili. Protože ta by rozhodně neměla chybět v žádném pánském šatníku. Košile je vyrobena ze 100 % bavlny, a tudíž zaručí pohodlí a komfort při nošení. Můžete vybírat ze široké nabídky velikostí a také různých variant designu. 


Sada kapesníků

Papírové kapesníky téměř vytlačili ty klasické látkové. Avšak se najdou ještě mezi námi ti, co je rádi používají. Dárkovou sadu pánských kapesníků můžete dát pod stromeček svému dědečkovi. V sadě najdete 6 kapesníčků různých barevných kombinací, které jsou vyrobené ze 100 % bavlny a budou tak šetrné k pokožce. 


Likér

Správného chlapa byste rozhodně neměli zapomenout obdarovat nějakým dobrým alkoholickým nápojem. Pro dědečka tím nejlepší vánočním dárkem je Medovina z lesního medu od značky Pleva. Tato medovina je vyrobená z poctivých a kvalitních surovin a s výjimečnou chutí. Medovinu lze konzumovat v zimě, aby zahřála nebo naopak v létě, aby osvěžila.


Dobrá čokoláda pro mlsné jazýčky

Výjimečnou čokoládu pro výjimečného dědečka. Jak je známo, Lindt je exkluzivní firma ze Švýcarska, která se zabývá výrobou kvalitní čokolády. Lindt Lindor Rainbow sada obsahuje 104 výborných pralinek, různých druhů a variant. Balíček je poskládán ručně a vytváří pomocí pralinek efekt duhy.


Holící strojek

Aby dědeček snadno zkrotil svoje vousy, pořiďte mu pod stromeček holící strojek. Tento pomocník od značky Philips je tou správnou volbou pro péči o tvář. Strojek je multifunkční a díky nástavcům je možné vousy zastřihnout do preferované délky zastřižení. Další výhodou je jednoduchost používání, protože strojek je možné používat jak na mokré, tak i suché holení. 


Masážní podložka

Masážní podložka s vyhříváním Shiatsu MAT vašemu dědečkovi zajistí příjemnou a relaxační masáž z pohodlí domova. Zajistí odpočinek a příjemnou masáž ztuhlého těla po těžkém dni. Masážní podložku je možné použít na křeslo, postel či na pohovku. Obsluha je velmi jednoduchá a zvládne ji každý.


Nůžky na větve 

Co na Vánoce? Pokud je váš dědeček vášnivý zahrádkář, tak určitě vybírejte praktické dárky na zahradu. Nůžky na větve od světoznámé značky Fiskars jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, tudíž jsou odolné, ale lehké při práci. Jejich precizní zpracování a speciální mechanismus umožní vynaložit menší sílu při práci než s obyčejnými nůžkami. Nůžky se budou hodit na odstraňování tvrdých nebo suchých větví ze stromů a větších keřů. 


Šachy

Jak je známo, šachy jsou jedna z nejrozšířenějších a nejoblíbenějších her na světě. Pokud váš dědeček šachy hraje rád nebo se je chce naučit, přišel čas mu je zabalit pod stromeček. Šachy od výrobce Amparo Miranda jsou vyrobené ze dřeva. Tato sada obsahuje, jak Šachy, ale i Dámu nebo Vrhcáby neboli Backgammon. 


Tlakoměr

Pokud vašeho dědečka trápí zdravotní problémy a musí si každodenně hlídat hodnoty krevního tlaku, tak vhodným dárkem bude pod vánoční stromeček nějaký kvalitní tlakoměr. Vybírejte tlakoměry na paži, jelikož jsou vždy přesnější než ty na ruku. Tlakoměr Veroval Duo Control má patentovanou technologii, DuoSensor, která má přesnější měření a zachytí i nepravidelný srdeční rytmus. Další výhodou je velký, přehledný a podsvícený LCD displej, na kterém dědeček uvidí všechny důležité hodnoty.


Dalekohled

Dalekohled pod stromečkem dědečka určitě potěší, pokud je aktivní a rád cestuje nebo rád poznává nové věci. Dalekohled může využít, když bude chtít sledovat hvězdy na noční obloze, zvířata v lese či na louce nebo se chce jen tak dívat do krajiny. Dalekohled Praktica Falconvelké zaostřovací kolečko, které zajistí zaostření na objekt v různé vzdálenosti. 


Velká kniha vánočních detektivek

Na dlouhé zimní večery nezapomeňte dědečkovi pořídit nějakou zábavu. Nejideálnější bude nějaká kniha. Pod stromeček mu můžete pořídit tematicky Velkou kniha vánočních detektivek a záhad. Kniha nastiňuje období Vánoc, zajímavé příběhy, zločiny a také napětí. V knize najdete nejlepších 25 povídek od nejrůznějších autorů jako jsou Agatha Christie, Arthur Conan Coyle nebo Robert Louis Stevenson. 


Sada čajů

Doplňte dědečkovi zásoby chutných čajů, kterým neodolá. Čajová sada Biogena Maxi Majestic obsahuje celkem 60 sáčků výborných čajů, které jsou tvořené 6 neobvyklými varianty, jako je Acerola & Květ Bezu, Nino & Švestka, Bílý čaj & Granátové jablko, Aloe Vera & Ostružina, Goji & Limetka nebo Aloisie & Citronela. 


Mobilní telefon

Abyste byli s dědečkem v neustálém kontaktu, pořiďte mu pod stromeček mobilní telefon pro seniory. Je určen pro snadnou obsluhu, k telefonování nebo psaní SMS zpráv. Telefon má velký přehledný displej, LED svítilnu, FOTO kontakty nebo nouzové sdílení polohy. Telefon v případě nouze nebo na vyžádání odešle SMS zprávu s konkrétní polohou na SOS kontakty. 


Hřejivé ponožky

Nezapomeňte vašemu milovanému dědečkovi pod vánoční stromeček nadělit zdravotní ponožky. Ovčí merino ponožky mají zdravotní lem, který nohu obepíná málo, tudíž je vhodný pro ty, které trápí nedostatečné prokrvení dolních končetin nebo diabetes. Lem ponožek je volnější, a proto nohu tolik neškrtí. Ponožky z Merino ovčí vlny drží teplotní stabilitu, jsou velmi hřejivé a pohodlné na každodenní nošení. Ponožky jsou vyrobeny v České republice na Vysočině. 


Fotoaparát

Aby si váš děda mohl zdokumentovávat výlety a různé zajímavosti dejte mu na Vánoce kompaktní fotoaparát. Sony Cyber-Shot je fotoaparát, který umí vytvořit kvalitní fotografie a má velký optický zoom, který zajistí až dvaceti násobné zvětšení obrazu. S fotoaparátem je možné fotit, jak ve dne, tak i v noci. Má kompaktní rozměry a nízkou hmotnost, tudíž je možné jej vzít kamkoliv bude potřeba. 


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat