20 nejlepších seriálů na HBO Max

Hledáte inspiraci na dlouhé večery? Nebo před sebou máte volný víkend a chcete si dopřát pořádný binge watching? Podívejte se na náš seznam nejlepších seriálů na HBO Max. Na své si přijdou příznivci komedií, krimi, historie, fantasy, sci-fi i drama.

Na HBO Max najdete spoustu kvalitního obsahu. A co se týče seriálů, tak nabízí ty nejlépe hodnocené na ČSFD. Pro další inspiraci prolistujte náš seznam nejlepších HBO filmů.

Mare z Easttownu (2021)

  • 88 % na ČSFD

Minisérie s Kate Winslet v hlavní roli vypráví příběh Mare Sheehanové, detektivky z pensylvánského městečka. Vyšetřujte vraždu, jenže to vše ji komplikují její vlastní problémy. Zajímavá sonda do života Američanů na malém městě.  

Rod draka (2022–2023)

  • 88 % na ČSFD

Prequel ke Hře o trůny jsme na seznam nejlepších seriálů na HBO Max zařadili, protože se jedná o zajímavý počin. Rok draka se zaměřuje na rod Targaryenů a začíná 200 let před událostmi GOT. Plán je takový, že seriál diváka postupně dovede až k dějové lince GOT.

Hra o trůny (2011–2019)

  • 91 % na ČSFD

Asi nejpopulárnější fantasy seriál poslední doby, který byl natočený na motivy knih G. R. R. Martina. Spletitý příběh plný intrik se odehrává na několika kontinentech, zajímavé je i to, že postavy často nebývají ani černé, ani bílé, ale někdy mezi. Hlavní dějovou linkou je soubor dvou (a více) rodů o to, kdo usedne na trůn v Západozemí.

Kancl (2005–2013)

  • 83 % na ČSFD

Na komediální sitcom z kancelářského prostředí papírenské firmy Dunder Mifflin nedá spousta televizních diváků dopustit. Různorodý tým zaměstnanců vede chaotický Michael Scott a společně zažívají všemožné, často až neuvěřitelné, situace.

Bílý lotos (2021–2022)

  • 78 % na ČSFD

Bílý lotos je satirický seriál, který sleduje příhody zaměstnanců a hostů havajského resortu Bílý lotos. Podnik se potýká s různými potížemi, například bezohledností zbohatlíků, kteří se v něm rekreují. Navíc dojde k záhadné vraždě.

Příběh služebnice (2017–2022)

  • 82 % na ČSFD

Dramatický seriál z dystopické budoucnosti se špetkou napětí. Jedná se o zdařilou adaptaci románu Margaret Artwood. Příběh vypráví o republice Gileád, která se potýká s ekologickou katastrofou a lidskou neplodností. Společnost ovládá přísný režim, který hlásá a vynucuje návrat k „tradiční rodině“ a neštítí se ani sexuálního otroctví.

Sherlock (2010–2017)

  • 91 % na ČSFD

Povedený britský seriál patří mezi 10 nejlepších na ČSFD, a proto ho i my řadíme mezi nejlepší seriály na HBO Max. V hlavních rolích se představili Benedict Cumberbatch a Martin Freeman. Tento Sherlock je však trochu netradiční tím, že se odehrává v ulicích moderního Londýna.

Babylon Berlin (2017–2022)

  • 85 % na ČSFD

Skvělý historický neonoir seriál z německé produkce. Přenese vás do bouřlivých dvacátých let minulého století do metropole Berlín. Hlavním hrdinou je inspektor Gereon Rath, který se potýká s traumaty z první světové války a zároveň musí řešit komlikovaný případ.

Westworld (2016–2022)

  • 83 % na ČSFD

Seriál Westworld byl inspirovaný filmem ze 70. let. Vypráví o zábavním parku, kde bydlí roboti. Tento park je určený k tomu, aby uspokojil všechny touhy svých návštěvníků, a to i ty nejtemnější.

Rodina Sopránů (1999–2007)

  • 85 % na ČSFD

Rodina Sopránů je americký dramatický seriál o rodině mafiánů. Hlavním hrdinou je Tony Soprano, který bilancuje mezi rodinou a profesním životem – tedy tím, že je boss zločinecké organizace. Seriál získal řadu cen, včetně 21 Emmy a 5 Zlatých glóbů.

Přátelé (1994–2004)

  • 89 % na ČSFD

Legendární komediální seriál o partičce přátel z New Yorku. Jedná se o dobrou sondu do světa dospělých, jejich strastí a radostí. Zároveň přináší zábavný pohled na lásku a práci ve velkoměstě.

Černobyl (2019)

  • 96 % na ČSFD

V současnosti nejlépe hodnocený seriál na ČSFD rozhodně na našem seznamu nejlepších seriálů na HBO Max nesmí chybět. Černobyl je rekonstrukce katastrofy v jaderné elektrárně, která si vyžádala spoustu životů. Samotná nehoda nebyla jediným neštěstím, protože i lži soudruhů způsobily své.

Temný případ (2014–2023)

  • 90 % na ČSFD

Bezpochyby jeden z nejlepších kriminálních seriálů, které se v poslední době natočily. Temný případ vypráví o vyšetřování děsivých zločinů, které vedou až do těch nejvyšších míst. Hvězdné obsazení, tajemná atmosféra a skvělý soundtrack jsou zárukou kvality.

Bratrstvo neohrožených (2001)

  • 94 % na ČSFD

Podle hodnocení na ČSFD se jedná o druhý nejlepší seriál. Jedná se o minisérii z druhé světové války, která vypráví příběh roty E, která se na své první akci ocitne rovnou na dějišti dějin, účastní se totiž vylodění v Normandii.

Super drbna (2007–2012)

  • 63 % na ČSFD

Seriál o newyorské smetánce teenagerů vás zavede do světa luxusu, ale také intrik a lží, kde se neodpouští. Děti štěstěny se třesou před záhadnou blogerkou Super drbna, která o každém přešlapu těch na výsluní píše na svém blogu.

Sedmilhářky (2017–2019)

  • 85 % na ČSFD

Drama s příměsí krimi, takové jsou Sedmilhářky. Jedná se o zajímavou sondu do života zbohatlých paniček na americkém předměstí, které mají vše, na co si vzpomenou. Jednoho dne však dojde k vraždě. Divák pomalu rozplétá, že za zlatým pozlátkem se toho skrývá mnohem víc, než se na první pohled zdá.  

Byl by to hřích (2021)

  • 86 % na ČSFD

Seriál o partě chlapců, které svede dohromady náhoda. Zažívají různá dobrodružství na pozadí epidemie AIDS v 80. letech minulého století, která zasáhla zejména queer komunitu. Vidina možné smrti chlapce donutí k tomu žít svůj život skutečně naplno.

Čas (2021)

  • 85 % na ČSFD

Britská minisérie se zaměřuje na život a poměry ve vězení, ovšem přináší dvě různé perspektivy. Jedna je z pohledu Marka Cobdena, který při nehodě nedopatřením zabil člověka a byl za to odsouzen. Eric je vězeňský dozorce, který dohlíží na chod vězení.

Řím (2005–2007)

  • 86 % na ČSFD

Seriál Řím sleduje poslední léta republikánského zřízení. Politický život se otřásá v základech a celé impérium je v sevření několika mocných, kteří spolu soupeří. Hlavními postavami jsou dva obyčejní vojáci, Lucius Vorenus a Titus Pullo. Ti se ocitnou ve víru událostí, které navždy změní tvář Říma.   

Sex ve městě (1998–2004)

  • 66 % na ČSFD

Sex ve městě vypráví o partě kamarádek ve středním věku z vyšší střední třídy a o jejich radostech a strastech, zejména v milostném životě. Hlavní hrdinka, Carrie, se snaží najít pravou lásku, ale zdá se, že muži okolo ní se vyhýbají závazkům.

Anna Macurová

Anna Macurová

Ráda zkouším nové spotřebiče, elektroniku a vychytávky do domácnosti. Najdu pro vás nejlepší produkty a přidám tipy na výhodný nákup.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat