Jak poslat SMS zdarma snadno a rychle

Jak poslat SMS zdarma bez registrace do všech sítí? A kde se registrace vyplatí? Přinášíme tipy na portály, které vám ušetří peníze. Našli jsme také jednu appku, která to zvládne z mobilu.

Chcete ušetřit za SMS? Využijte internet – od toho ho tu přeci máme, aby nám usnadňoval život. Na internetu najdete hned několik platforem, do kterých stačí zadat příjemce, text a je to, SMS už letí do světa. A vás to nestálo ani korunu. Nejedná se o nic nelegálního, SMS zdarma nakonec na svých stránkách umožňují posílat i operátoři.

Připravili jsme pro vás hned několik způsobů, jak na to.

Posílejte SMS zdarma s PoslatSMS.cz

PoslatSMS.cz má v mottu, že: „Nejlepší věci v životě jsou zdarma.“ A tak je to i s jejich službami. Nabízí SMS zdarma bez registrace do všech sítí.

Výhodou je, že nemusíte opisovat žádný kód a z jedné stránky pošlete zprávu do O2, T-Mobile i Vodafone. Takže není nutné zjišťovat, kam vlastně SMS posíláte, dojde tak jako tak. PoslatSMS.cz podporuje také virtuální operátory.

jak poslat sms zdarma do všech sítí

Jak odeslat SMS zdarma?

  1. Do textu SMS zprávy napište text.
  2. Vyplňte telefonní číslo příjemce.
  3. Klikněte na ODESLAT SMS.

Pokud se chystáte posílat zprávy přes tento server častěji, vyplatí se vám tam registrovat. Stačí kliknout na PŘIHLÁSIT SE/REGISTROVAT vpravo nahoře a vyplnit registrační formulář. Po registraci totiž získáte vlastní adresář, doručenky, možnost odpovědět a další výhody.

Program na posílání SMS přes internet Esmska

SMS lze přes internet posílat také pomocí programu jménem Esmska. Umožňuje kontaktovat uživatele operátorů Vodafone, O2 i T-Mobile. Výhodou je, že získáte i historii odeslaných zpráv, budete moct odesílat hromadné zprávy atd.  

Aplikace na posílání SMS zdarma

Další možností, jak poslat SMS zdarma do všech sítí, je aplikace Chomp SMS. Funguje obdobně jako Whatsapp, akorát že místo zpráv po internetu odesílá klasické smsky. Nezapomeňte v nastavení telefonu umožnit přístup ke kontaktům a také povolte používání i při úsporném režimu. Postup je telefon od telefonu trochu jiný, ale měli byste to najít v Nastavení >> Úspora baterie.

aplikace na posílání sms zdarma

Pokud máte iPhone a chcete posílat SMS dalším uživatelům iPhone, stačí si aktivovat iMessage. Díky této appce můžete posílat SMS známým, který rovněž telefon od Apple mají.

SMS zdarma T-Mobile

T-Mobile umožňuje posílat SMS přímo z jejich stránek. Musíte se ale přihlásit, a to stejným způsobem jako do samoobsluhy Můj T-Mobile. Předpokladem tedy je, abyste u operátora měli smlouvu.

Jak funguje odesílání SMS zdarma přes T-Mobile bránu?

  • Získáte seznam telefonních čísel,
  • lze posílat SMS zdarma i do ostatních sítí,
  • můžete odesílat i MMS,
  • odeslané zprávy se objeví v historii zpráv.

Více informací se dozvíte přímo na stránkách T-Mobile >> Pošlete SMS zdarma.

SMS zdarma Vodafone

Chcete poslat SMS zdarma na Vodafone? Doporučujeme server Esemes.cz. Klikněte na ODESLAT SMS, a kromě textu vyplňte, co je potřeba. Je nutné vyplnit také číslo odesílatele. Délka textu je omezená 160 znaky.

jak poslat sms zdarma

SMS zdarma O2

Opět vás odkážeme na server Esemes.cz. O2 má sice svou vlastní bránu na odesílání SMS, jenže ta je zpoplatněná a slouží hlavně k odesílání hromadných SMS zákazníkům atd. Zpráva bohužel nesmí přesáhnout 160 znaků. Ovšem je možné SMS poslat víc, takže pokud toho máte na srdci opravdu hodně, odešlete textových zpráv, kolik bude potřeba.

Anna Macurová

Anna Macurová

Ráda zkouším nové spotřebiče, elektroniku a vychytávky do domácnosti. Najdu pro vás nejlepší produkty a přidám tipy na výhodný nákup.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat