17 nejlepších Voyo seriálů

Hledáte seriál, kterým si ukrátíte dlouhé chvíle? Přinášíme tipy na nejlepší komediální, krimi i dramatické seriály na Voyo. Vybrali jsme jak z českých, tak zahraničních.

Voyo je česká streamovací platforma TV Nova. Takže tu najdete spoustu českých seriálů vaší oblíbené televize. Ale nejen to – Voyo nabízí i seriály zahraniční. V následujícím textu jsme připravili přehled těch nejoblíbenějších, které si nesmíte nechat ujít. V článku Nejlepší filmy na Voyo jsme se zase zaměřili na celovečerní snímky.

Okresní přebor (2010)

Okresní přebor řadí spousta diváků mezi nejlepší seriály na Nově. Na ČSFD má krásné hodnocení 82 % a také obsadil příčku 52 nejoblíbenějšího seriálu vůbec. Jedná se o komediální počin z prostředí venkovského fotbalového mužstva, ovšem pobaví i diváky, kteří se běžně mezi fanoušky fotbalu nepočítají. Hvězdy jako Jakub Kohák, Ondřej Vetchý, David Novotný a další jsou zárukou dobré zábavy.

Jitřní záře (2022)

Český dramatický seriál, který byste si neměli nechat ujít. Vypráví poutavý příběh o rodině, které vzali dítě kvůli nepatřičnému jménu – Jitřní záře. Seriál je hodnocený 71 % na ČSFD. Klade spoustu zajímavých otázek a zkoumá sílu společenských norem.

Městečko Schitt’s Creek (2015-2020)

Městečko Schitt’s Creek sleduje příběhy rodiny Roseových – bývalých boháčů, kteří přišli o všechno. Jediné, co jim zbylo, je městečko Schitt’s Creek, které zakoupili z vtipu. Přestěhují se tam a začnou žít jako obyčejní lidé. Kanadský komediální seriál je ohodnocený 76 %.

Iveta (2022-2023)

Životopisný seriál vypráví životní příběh hvězdy českého showbyznysu, Ivety Bartošové. Zatím je na Voyo jen první série, která se věnuje začátkům Ivetiny kariéry. Další budou následovat. ČSFD hodnotí 62 %.

Guru (2022)

Nový seriál, který můžete sledovat právě na Voyo. Guru je příběhem o podezřelých praktikách Guru Marka, který na lekcích jógy patrně zneužíval ženy. Děj se věnuje zejména Alici, která jeho chování ohlásí orgánům, ty ale k její výpovědi přistupují s velkou nedůvěrou. Na ČSFD získal Guru 64 %.

Comeback (2008-2011)

Comeback je český sitcom z produkce TV Nova. V hlavních rolích se představili Tomáš Matohona a Martin Dejdar. Příběh vypráví o bláznivé rodině, která zažívá nevšední příhody. Comeback si oblíbily diváci napříč všemi generacemi a svérázný humor seriálu je stále aktuální. Na ČSFD ohodnoceno 65 %.

Znovu 20 (2015-2021)

Američané jsou přeborníci na romantické komedie – Znovu 20 není výjimkou a na ČSFD si vysloužil hodnocení 72 % a titul 705. nejoblíbenější seriál. Hrdinkou je čtyřicetiletá Liza, která se snaží dokázat, že ještě není na odpis a vyrovná se i mladší konkurenci. Začne se vydávat za 26letou dívku.

Knězem na útěku (2015-2016)

Svérázný komediální seriál z USA, Knězem na útěku, vypráví příběh Buddyho, který nic neumí a hledá způsob, jak přijít k penězům. Jelikož dluží všude, kde se podívá, musí utéct z města. Schová se v malé venkovské osadě, kde se začne vydávat za pastora. Na ČSFD diváci hodnotí tento seriál 70 % ze 100 %.

voyo seriály

Milenky (2018)

Britská minisérie potěší zejména ženské publikum. Vypráví o 4 ženách středního věku, které se potýkají s životními událostmi jako je nevěra, těhotenství, smrt a nové lásky. V něčem je to podobné Sexu ve městě, takže pokud se vám tento seriál líbil, neměli byste si Milenky nechat ujít. Na ČSFD hodnoceno 68 %.

Případ Roubal (2021)

Kriminální minisérie s Hynkem Čermákem potěší všechny příznivce tohoto žánru. Ve třech dílech nahlédnete pod pokličku zločinům Ivana Roubala. Děj se točí okolo lidí, kteří se ho snaží dopadnout a usvědčit, ale také obhájit před soudem. Na ČSFD je seriál ohodnocený 66 %.

Policie Modrava (2011)

A další seriál z kriminálního prostředí. Policie Modrava se zaměřuje na kriminalistku Janu Vinickou, která přichází na venkov, aby přijala místo velitele stanice na Šumavě. Musí se vypořádat nejen s komplikovanými případy, ale i s nepřejícími kolegy, kterým se nelíbí, že jim velí žena. ČSFD ohodnotilo seriál 50 %.

Temná řeka (2017)

V žánru krimi ještě zůstaneme. Severské detektivky jsou dlouhodobě řazené na první světové příčky a Temná řeka pochází právě z tohoto prostředí, konkrétně z Norska. Ponurý příběh vypráví o místním detektivovi, který řeší tajuplnou vraždu dítěte, které bylo nalezené v řece. Hodnocení na ČSFD je na 55 %.

Černé vdovy (2019)

Další skandinávské krimi, tentokrát ohodnoceno 50 % na ČSFD. V hlavních rolích se představí tři ženy, které jsou nespokojené se svými partnery. Místo konvenčních strategií, jako třeba rozvod, se rozhodnou své manžely odstranit trochu jiným způsobem. Do všeho se ale zaplete zvědavý detektiv a také mocná společnost. 

Útok v Salisbury (2020)

Britské kriminální drama Útok v Salisbury přináší rekonstrukci útoku látkou novičok na bývalého agenta GRU Sergeje Skripala a jeho dceru Julii, ke kterému došlo na území Velké Británie. Mezinárodní incident jistě máte v živé paměti a tato minisérie vás přenese doslova na místo činu. Hodnocení na ČSFD je 68 %.

Nobel (2016)

Populární norské krimi o 8 dílech – v době vysílání každý z dílů sledoval přes milion diváků. Je tedy opravdu na co se těšit. O tom vypovídá i vysoké hodnocení na ČSFD, 80 %. Příběh vypráví o světě špionáže a zahraniční politiky. Souběžně se protíná dějová linka z Afganistánu a Osla. 

Nevinný (2018-2021)

77 % si na ČSFD vysloužil britský seriál Nevinný. Jedná se o mysteriózní krimi, které rychle vtáhne do děje. Vypráví příběh Davida Collinse, který byl obviněný z vraždy manželky. Jenže po 7 letech byl jeho trest zrušen, přišlo se na to, že byl vlastně nevinný. Rozkryjte společně s Davidem, kdo čin skutečně spáchal.

Kobra 11 (1996-2021)

Kobra 11 je legendární seriál z německé produkce, který se natáčel více jak dvě dekády a na kontě má 25 sérií. Vypráví o oddělení dálniční policie. Při sledování zažijete spoustu akce, bouraček, policejních honiček a vzrušujících příběhů.

Anna Macurová

Anna Macurová

Ráda zkouším nové spotřebiče, elektroniku a vychytávky do domácnosti. Najdu pro vás nejlepší produkty a přidám tipy na výhodný nákup.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat