15 tipů na vánoční dárky pro sestru

Vánoce se blíží. Každým dnem jsou blíž a blíž. A pokud nemáte ještě vybrané žádné dárky, jste tu správně a máte nejvyšší čas to napravit. Víme, že vybrat vánoční dárek, ať se jedná o kohokoliv je nelehký úkol. A proto si již nelamte hlavu a nechte se inspirovat našimi nápady na vánoční dárky pro vaše nejbližší.

Tentokrát jsme se zaměřili na dárky pro vaši nejmilejší sestru. Pro sestru není tak těžké vybrat dárek, avšak někdy se může stát, že budete v koncích a nebudete mít ani jednu správnou myšlenku a nápad. Vybírejte z řad praktických dárků, ale také z těch, které potěší, usnadní práci nebo vykouzlí úsměv na tváři. Připravili jsme si pro vás celkem 15 tipů na vánoční dárky pro vaši sestru. Co tentokrát zabalíte pod stromeček?

Diář

Dává vaše drahá sestra stále přednost papírovým diářům? Sáhněte po nějakém praktickém diáři na následující rok 2023. Diář A5 denní 2023 má originální design desek. Diář má formát A5, což je dostačující. Má také plánovací kalendář, státní svátky ČR/SR, roční výhled, adresář a také praktickou gumičku na zavírání.


Šperkovnice

Originální stojánek na šperky ocení všechny ženy a dívky, protože náušnic, náramků a náhrdelníků není nikdy dost. Fuzio Vintage je kovový stojánek ve tvaru stromu s ptáčky. Na větvičky si může vaše sestra pověsit různé řetízky nebo náramky. Součástí tohoto stojánku je také mistička na odkládání drobných šperků jako jsou náušnice, prstýnky či hodinky. 


Dřevěný držák na víno

Držák na víno, je perfektní dárek pro ty, kteří mají rádi kvalitní víno a nemají ho kam uskladnit. Tento dřevěný nástěnný regál je originálním kouskem, který se bude hodit do obývacího pokoje. Držák je vyroben z masivního a neošetřeného dřeva, což svým zajímavým zpracováním dodá úplně jiný vzhled celkového interiéru.


Cestovatelská stírací mapa

Darujte své drahé sestřičce, která ráda cestuje pod stromeček stírací mapu světa. Stírací mapa světa má detailní provedení, tudíž je tam k nalezení až 800 popisků míst. Mapa je vyrobena ze dvou vrstev. První vrstva je ta stírací, kterou cestovatelka seškrábne, a tím se odhalí spodní vrstva, která má jinou barvu. Tím bude vidět, které státy a města navštívila, a které na ni ještě čekají. 


Velký hrnek

Velký hrnek by neměl chybět v žádné domácnosti. Pokud jej vaše sestra ještě nemá, pořiďte ji k Vánocům dostatečně velký hrnek, ve kterém si vychutná svůj oblíbený nápoj. Výrobce ePipí a jeho velký keramický hrnek s objemem 450 ml má design ve stylu bylinek. Veliké ucho je přes celou velikost hrnku, a tak může působit mohutně, avšak hrnek je lehký a není problém s manipulací.


Čtečka elektronických knih

Jako skvělým vánočním dárkem je kniha, avšak kromě samotné knihy můžete také pořídit praktickou čtečku elektronických knih. Čtečka má mnoho různých výhod jako je přenositelnost a to, že se do této malé krabičky vydá celá knihovna. PocketBook 6320 Touch HD 3 je možné pořídit v různých barevných variantách, je voděodolná a s velkou vnitřní pamětí. Má obrazovku s detailním rozlišení a také praktické podsvícení při čtení večer a v noci.


Sada talířů

Inspirujte se našimi dárky pro sestru. Kvalitní jídelní souprava ohromí vaši sestru nebo kamarádku, která si například zabydluje svůj první byt. Jídelní souprava Ornate je vyrobena z tradičního porcelánu s krásnými ornamenty v šedo-bílé barevné kombinaci. Obsahuje 18 dílů, jako jsou 6 hlubokých, 6 mělký a 6 dezertní talířů. Talíře je možné používat jak v mikrovlnné troubě, tak i v myčce na nádobí. 


Přehoz na postel

Pléd neboli přehoz přes postel umí vytvořit tu správnou atmosféru v ložnici. Přehoz přes postel Flowee od značky AmeliaHome zajistí, že bude postel vždy perfektně a správně ustlaná. Přehoz má unikátní a zajímavý vzhled tropických listů. Mimo to lze přehoz využívat i i jako hřejivou deku na pohovce v obývacím pokoji.


Paletka očních stínů

Ať už vyberete jakoukoliv kosmetiku, věřím, že se všem ženám trefíte do vkusu. Paletka očních stínů Gold Crush od světoznámé značky Revolution má 15 přírodních, nude, bronzových, ale i zlatých pigmentových barev. Paletka je tak univerzální, že vaše sestra si může udělat make-up jak na denní nošení, tak i večerní, slavnostní do společnosti. 


Povlečení

Kvalitní ložní prádlo je praktickým dárkem vhodným pro všechny příležitosti, takže i pod vánoční stromeček. Vsaďte na jistotu a dlouholeté zkušenosti. Povlečení od Matějovsky se vyznačují perfektním provedením a dlouhou životností. Povlečení Deluxe Dexter okouzlí obdarovanou jedinečným a originálním designem. Je vyrobeno ze 100 % kvalitní bavlny a má precizní provedení šití. 


Stolní lávová lampa 

Dalším zajímavým a netradičním dárkem pro sestru, kamarádku nebo jakoukoliv ženu může být lávová lampa. Lávová lampa Lollipop bude skvělým doplňkem do každého moderního interiéru, jak do pracovny, obýváku nebo třeba do kanceláře. A jak lávová lampa funguje? Speciální vosk se zahřívá pomocí žárovky, vosk je postupně rozehříván a stoupá výš, kde se poté ochladí a opět klesá zase dolů, kde se opět rozehřeje a stoupá výš…


Neobvyklá brož

Chcete svoji sestřičku obdarovat něčím, co ji opravdu překvapí? Vsaďte na netradiční doplněk a na ruční výrobu. Šedý jelínek jménem Sirianna je originál, protože je vyroben ručně a precizně. Brož se bude perfektně hodit jak ke společenskému oblečení, tak i na každodenní nošení. Ideální bude pak v kombinaci s kabátem, sakem nebo například zajímavou halenkou.


Piknikový koš

Piknikové koše jsou tak univerzální, že je možné je použít jak na piknik, ale na různé výlety nebo posezení v přírodě s přáteli. Tento piknikový koš je proutěný a upleten z vrbového proutí. Vnitřní část košíku je vystlána režnou látkou potištěnou tematicky červenými srdíčky. Látku můžete vzít a vyprat v pračce. 


Náramky pro sestry

Máte to štěstí, že jste 3 perfektně sladěné ségry? Máme pro vás tip na elegantní, ale zároveň jednoduché náramky přátelství. Délka náramku je snadno nastavitelná, tudíž se bude hodit na jakoukoliv ruku. 


Kosmetický stolek

Kosmetický stolek pro vaši drahou sestru bude splněným snem, o kterém tajně toužila, když byla malá. Toaletní stolek Aga má součástí pohodlný taburet a praktické osvětlení. K dispozici je také mnoho různých zásuvek pro perfektní organizaci. Kosmetický stolek je možné využívat jak k vytvoření účesu, make-upu nebo ke čtení oblíbené knihy. 


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat