15 tipů na vánoční dárky pro kamaráda

Zima se blíží a vánoční svátky budeme brzy prožívat s našimi nejbližšími. Pamatujte, že pokud dárky vymyslíte, co nejdříve, nebudete muset prožívat vánoční stres, shon a tlačenice v obchodních centrech.

Víme, že vybrat vánoční dárek, ať se jedná o kohokoliv je nelehký úkol. A proto si již nelamte hlavu a nechte se inspirovat našimi nápady na vánoční dárky pro vaše nejbližší.

Marně přemýšlíte, jaký dárek pod stromečkem by udělal vašemu kamarádovi radost? Váš kamarád ocení jistě nějaký dobrý alkohol, zajímavý zážitek nebo nějaký doplněk ke sportování. Dárky vždy vybírejte podle jeho koníčků a podle toho, čemu se věnuje ve svém volném čase. Připravili jsme pro vás 15 tipů na nejlepší vánoční dárky pro vašeho kamaráda, který vás nikdy nenechá ve štychu. Co vyberete pro něj tentokrát? 

Soudek piva

Nevíte si rady, čím vašeho kamaráda obdarovat? Dejte mu, co má rád. Pivo! Žádného muže pivem neurazíte. Malý soudek piva značky Svijany má objem 5 litrů a bude se hodit na pohodový večer k televizi. 


Pánské tričko

Pánské tričko značky Levis´s určitě potěší i vašeho kamaráda. Tričko má bílou barvu a je doplněno i o tradiční logo značky. Tričko se hodí na každodenní nošení, do města, do práce nebo do školy. Díky materiálu je pohodlné a neškrtí.


Teplákovka 

Pokud váš kamarád má rád sportovní oblečení, nelamte si hlavu, co mu k Vánocům pořídíte. Černá teplákovka od značky Adidas obsahuje mikinu a pohodlné tepláky. Set je vyroben z příjemného a nemačkavého materiálu, který je vhodný pro každodenní nošení nebo pro sportovní aktivity.  


Hra na playstation

Máte kamaráda maniaka na hraní her na playstationu? Hra Cyberpunk 2077 ho zaujme. Příběh popisuje život v daleké budoucnosti. Lidé jsou jako roboti a město má budoucí technologie, o kterých my nemáme tušení. Cílem hráče je získat implantát, který má v sobě klíč k nesmrtelnosti. 


Držák na mobil do auta

Chce pro svého kamaráda vybrat ten nejlepší držák na mobil do auta? Držák Forever se snadno uchytí do větrací mřížky. Zajistí tak stabilní a pohodlné umístění telefonu. Držák má široký rozsah velikostí všech různých značek mobilů.


Tandemový seskok padákem

Pokud svému kamarádovi nechcete dávat žádné zbytečnosti. Dejte mu zážitek, ale ne ledajaký. Tandemový seskok padákem vypadá jako jednoduchá věc, ale chce to pořádnou odvahu. Kamarád vyskočí z letadla a jednoznačně pocítí neuvěřitelný pocit, který jen tak nezažije. 


Chlapská bonboniéra ze sušeného masa

Tipů na jedlé dárky není nikdy dost. Chcete něco neotřelého? Co takto chlapskou bonboniéru ze sušeného masa? Hovězí maso ve tvaru bonbonů bude vhodné k pivu či vínu. Bonboniera obsahuje 45 balených masových pralinek od chutného českého výrobce.


Kapesní placatka

Placatka se hodí pro jakoukoliv příležitosti. Nejlépe na cestování s přáteli, na ryby nebo do hor. Tato kapesní placatka s názvem Jsem originál je ideálním dárkem pro vaše nejbližší. Má zajímavý design vzhledu dřeva. Materiál je nerezová ocel a má velký objem 1,7 l. Výhodou je také šroubovací uzávěr a kohoutek, který zaručí jednoduché nalití nápoje.


Pánský náramek

I muži rádi nosí doplňky, ať jsou to kvalitní hodinky nebo nějaký zajímavý náramek. Boccia Titanium má elegantní, avšak střídmý vzhled, a tak se bude hodit na každodenní nošení. Náramek je kožený a má titanové zapínání. Náramek je možné objednat ve dvou různých velikostech, tak aby seděl na zápěstí, tak jak má.


Historická kniha 

Pokud je váš kamarád blázen do historie, darujte mu jednoznačně nejzajímavější knihu. Kniha Tutanchamon je podrobný průvodce staroegyptské kultury, ať je to oběti a rituály nebo věčný život. Kniha se pyšní krásnými fotografiemi, které odhalují různá tajemství v době, kdy nebylo snadné žít.


Rukavice na motorku

Je váš kamarád nadšený motorkář? Překvapte ho a kupte mu kvalitní rukavice na motorku. Rukavice W-Tec Brillanta jsou kožené rukavice, které mají velmi hezké prošívání. Jsou vhodné do teplejší dnů, protože nejsou zateplené. Typické zapínání na suchý zip je na zápěstí, a tak se snadno oblékají.


Meteostanice

Jak vybrat tu nejlepší meteostanici? Měla by mít, co nejvíce praktických funkcí a také ukazatel vnější a vnitřní teploty. Meteostanice od značky Solight má velký přehledný displej, který podá přehled o aktuálním počasí, teplotě venkovní, ale i vnitřní. Má podsvícení a dostatečně velkou vnitřní paměť. Meteostanice je řízená rádiový signálem, a tak má k dispozici aktuální datum, čas, fázi měsíce a je možné nastavit budík. 


Kšiltovka

Vyberte pro svého kamaráda nějakou hezkou kšiltovku. Ideálně se stylovým a moderním designem, aby byla vhodná na každodenní nošení. Kšiltovka od značky Horsefeathers má rovný kšilt a vzadu pásek, který je možné nastavit dle šířky hlavy. Má také větrací dírky pro cirkulaci vzduchu, tudíž se v ní nebude potit žádná hlava. 


Cyklistické brýle

Správný cyklista musí mít cyklistické brýle. Tyto sportovní brýle mají rám vyrobený z grilamidu. Je to speciální materiál, který má velmi nízkou hmotnost, ale vysokou odolnost. Zabarvená sklíčka jsou vhodná jak pro silniční, tak i horskou cyklistiku a mají také kompletní ochranu proti UV záření.


Chladící půllitr

Chladící půllitr je praktickým dárkem pro kamaráda pivaře. Půllitr je třeba umístit do mrazáku dnem vzhůru, aby se gel zamrazil. Díky tomu pak půllitr udrží pivo nebo jiný nápoj hodně dlouho studený i například v letních dnech u bazénu.


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat