Elegantní dámské kozačky nejen na zimu!

Bot není nikdy dost a u žen to platí dvojnásob. Oblíbenou dámskou obuví jsou jednoznačně kozačky, které ale nekralují pouze zimní sezóně! Naopak, tuto obuv využijete také v přechodném období. Zejména vyšší kozačky vám dodají šarm a jsou symbolem ženskosti ať už vyrážíte na večeři nebo do práce.

Před pořízením vysněného páru se zamyslete, jaký styl a barvy jsou vám nejblíže. Dámské kozačky se nabízí v mnoha provedeních a je zcela na vás, pro který se rozhodnete. Základem úspěchu je vhodné kombinování své obuvi se zbytkem outfitu a to nejen v případě kozaček. Připravte se na chladné jarní dny či rovnou na podzim s padnoucí obuví.

Podpatek, klínek či platforma?

Výrazná podešev je příjemným zpestřením klasického provedení obuvi. Jak si tedy vybrat dámské kozačky? Pro mnoho žen znamenají dámské kozačky na podpatku sázku na jistotu a to z více důvodů. Nejen že opticky prodlouží nohy, ale také vám dodají na smyslnosti a sebevědomí. K vašemu pohodlí také přispěje unikátní provedení kozaček od značky Rieker. Můžete se připravit na spoustu pohledů nejen směrem k vám, ale i vašim botám!

Kozačky Rieker

Pokud nejsou podpatky váš šálek, proč nezkusit kozačky na platformě? Tato výrazná podrážka dodá vašemu botníku nový nádech a vy se můžete oddávat pocitům elegance a pohodlí. Nutno zmínit také kozačky na klínku, které hravě sladíte s kabátem nebo sukní.

Při výběru těchto bot si položte otázku, jakou výšku preferujete. Vysoké kozačky samy o sobě oplývají elegancí a designové prvky tento dojem ještě umocní. Nízké kozačky využijete spíše k lehké jarní či podzimní bundě, zkrátka ideální obuv do sychravého počasí.

Vsadíte na výrazné barvy či klasiku?

Pokud již máte jasno ve výběru podešve, zamyslete se také nad barvou. Černé kozačky nikdy nic nepokazí, nicméně se nemusíte bát experimentovat s výraznými barvami, ke kterým jaro vybízí. Na Rieker-eshop.cz naleznete nejen dámské kozačky, ale také široký výběr obuvi pro všechna roční období. Pokud si přece jen netroufáte na příliš výrazné barvy, ale hledáte příjemnou změnu, zkuste hnědé kozačky.Touhle univerzální barvou skvěle doplníte váš krémový kabát či přehoz.

Kozačky Rieker

Obuv by měla být hlavně pohodlná a přinášet radost. Proto hledejte pár, který se dokáže přizpůsobit vašim chodidlům. Tak už víte, které kozačky budou pro vás ty pravé?

Redakce
Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat