15 tipů na vánoční dárky pro ženu

Možná jste si všimli, že obchodní centra už dávno mají vánoční výzdobu připravenou. Že je to brzo? Překlopí se podzim do zimního období a za chvíli nás bude čekat vánoční čas. Víme, že vybrat vánoční dárek, ať se jedná o kohokoliv je nelehký úkol. A proto si již nelamte hlavu a nechte se inspirovat našimi nápady na vánoční dárky pro vaše nejbližší.

Tentokrát jsme si pro vás připravili tipy na vánoční dárky pro ženu. Vybírat dárky pro ženu bychom měli dle osobnosti, věku, ale také podle koníčků a zájmů, které ve volném čase ráda provozuje. Pro ženu se dá pod vánoční stromeček zabalit nějaký vkusný šperk, květina, voňavá kosmetika nebo klasika víno či čokoláda. Připravili jsme pro vás 15 tipů na nejlepší vánoční dárky pro ženu.

Vinotéka

Mezi velmi oblíbené dárky patří například kvalitní víno nebo doplňky k němu. Vinotéka od Klarstein Vintage je stylový doplněk do domácnosti, ať to bude do kuchyně nebo obývacího pokoje. Vinotéka nabízí možnost k uskladnění až 12 lahví vína. Součástí je také LED světlo, které ukáže, jaký obsah je ve vaší vinotéce aktuálně.


Prsten 

Prsten je tím nejlepším dárkem pro ženu, kterou chcete ocenit a udělat jí radost. Prsten Boccia Titanium je elegantní šperk, který má zajímavou kombinaci ocelové barvy v matném provedení a okraje jsou s lesklým zlacením. Prsten se bude hodit pro dámu, která o sebe ráda pečuje a ráda nosí luxusní šperky. 


Dřevěný strom

Symbol strom života vyjadřuje provázanost mezi duchovními a pozemskými silami. Tato dřevěná dekorace se bude hodit do moderně zařízeného bytu do obývacího pokoje nebo do haly. Dekorace je precizně zpracovaná a ideální jako romantický dárek pro romantickou ženskou duši. 


Kosmetické zrcátko 

Kosmetické zrcátko na kosmetickém stolku by nemělo chybět žádné ženě, která o sebe ráda pečuje. Zrcátko od značky Beurer má kvalitní a atraktivní zpracování. Součástí je také LED světlo. Zrcátko je výkyvné a má až 5 násobné zvětšení. 


Stojan na květiny

Pro milovnice květin zde máme zajímavý dekorační tip. Stojan na květiny Nancy je vysoký 36 cm. Díky pevné a odolné kovové konstrukci bude oblíbená květina v bezpečí. Dekorace je elegantní a moderní, tudíž zapadne do jakékoliv místnosti v domě.


Luxusní čokoláda

Jedlý dárek, a hlavně ten sladký ocení mlsný jazýček vaší ženy. Chocolissimo je sada 30 ručně vyrobených pralinek, které jsou ukryté v dřevěném kufříku. Dokonalý elegantní dárek pro nejlepší ženu na světě.


Předplatné kávy

Pro dámy, milovnice kávy můžete pod stromeček zabalit výtečnou kávu. A pokud chcete být originální, tak co objednat tzv. kávové předplatné? Že nevíte, co to je? Funguje to tak, že každý měsíc je vybrán nějaký druh kávy a je zasílán na adresu. Nabídka je tak neuvěřitelně pestrá, že každý měsíc obdrží vaše žena něco jiného. Tyto kávové balíčky je možné objednat klidně až na jeden rok.


Šampaňské Moët

Pro nějakou unikátní a slavnostní příležitost by mělo být doma v zásobě luxusní šumivé víno. Moët & Chandon Brut Imperia je zabaleno v hezké dárkové krabici. Toto perfektní víno, co nemá chybu se hodí k dobrému a chutnému jídlu a příjemné společnosti.


Náhrdelník s perlou

Tento luxusní náhrdelník od značky Lampglas má mnoho barevných provedení, takže vybírejte podle oblíbené barvy vaší ženy. Náhrdelník je vyroben z kvalitní nerezové oceli a má unikátní perlu, která rozzáří celý outfit a celou její osobnost. 


Svíčka

Svíčky Yankee Candle jsou známé a oblíbené po celém světě díky svým atraktivním vůním a také dlouhé době hoření. Yankee Candle Merry Berry je velká svíčka, která má vůni po švestkách a malinách a je doplněna o máslové těsto. Pyšní se dlouhou dobou hoření. Výrobce uvádí až 150 hodin. Tato svíčka provoní intenzivně malý, ale také velký interiér.


Elegantní svetřík 

Elegantní a praktický dlouhý cardigan je nezbytnou součástí každého dámského šatníku.  Pletený svetr se bude hodit do chladných měsíců. Svetr je možné vybrat z různých barevných kombinací, a tak vybírejte dle oblíbenosti barev vaší ženy, ať nešlápnete vedle.


Kazeta na hodinky

Co takhle šperkovnici na hodinky pro milovnici luxusních hodinek. Tato kazeta od výrobce Friedrich Lederwaren působí luxusním dojmem a má skleněné víko. Nabízí možnost bezpečně uložit až 10 kusů hodinek vaší ženy. 


Mýdlové květy levandule

Tato krásně zabalená dekorace má mýdlové květy, které jsou k nerozeznání od pravých. Je možné je použít jako dekorace nebo do relaxační koupele. Jednu nebo dvě růže přidejte do teplé vany a poté si vychutnejte fialkovou barvu vody a atraktivní a okouzlující vůni po levandulích.


Květina jako dekorace

Umělá květina vydrží desítky let. A proto můžete své milé darovat precizně zpracovanou květinu, aby ozdobila dům. Výhodou je to, že není třeba se o květinu nějak zásadně starat. Květina Dracaena Fragrans Compacta působí jako živá květina, a tak ji návštěva těžce rozezná od té živé. Pokud máte možnost, můžete své nejmilejší koupit i květinu živou.


Poukaz na masáž celého těla

Dárek pro ženu nemusí být nutně nejdražší, aby udělal radost. Dárkový poukaz na masáž pro celé tělo potěší ženu, která si nutně potřebuje odpočinout. Masáž působí blahodárně na tělo, protože uvolňuje svaly, působí pohodově i na fyzickou a psychickou relaxaci. 


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat