15 tipů na vánoční dárky pro bratra

Vánoce jsou brzy tady, a tak nepropásněte čas a popřemýšlejte o dárcích pro své nejbližší ještě dnes. Nebo chcete o Vánocích shánět dárky na poslední chvíli ve shonu a stresu?

Víme, že vybrat vánoční dárek, ať se jedná o kohokoliv je nelehký úkol. A proto si již nelamte hlavu a nechte se inspirovat našimi nápady na vánoční dárky pro vaše nejbližší.

Vybrat ten správný dárek pro muže nebo pro svého bratra je vždycky nadlický výkon, protože muži svá přání moc často neříkají. A tak co koupit bráchovi na Vánoce? Chcete to nějakou kvalitní elektroniku, zajímavý zážitek nebo například nějaké pohodlné oblečení. Dárky vybírejte podle jeho osobnosti, koníčků a nebo podle toho, co zrovna potřebuje. Připravili jsme pro vás 15 tipů na nejlepší vánoční dárky pro vaše bratra.

LEGO

Stavebnice LEGO je jednou z nejpopulárnějších stavebnic po celém světě. Je oblíbenou, jak mezi malými dětmi, ale i mezi dospělými. Pokud váš brácha rád sleduje Hvězdné války, můžete mu koupit sběratelskou edici LEGO Star Wars Darth Vader Helmet. Je to propracovaný výstavní model helmy Dartha Vadera, který má plno autentických detailů a zajímavých prvků. 


Set klávesnice a myš

Správná klávesnice a myš je nepostradatelnou součástí počítače vašeho bráchy. Set Havit Gamenote Gaming Set obsahuje klávesnici a myš, které jsou také vhodné pro normální používání, ale také pro hráče počítačových her. Klávesnice má podsvícení, tudíž je možné na klávesnici pracovat i v noci. Na klávesnici nechybí multifunkční klávesy, které rychle umí přepnout hudbu nebo nastavit libovolnou hlasitost hudby.


Jízda ve Ferrari 

Pokud si nejste jisti, čím byste mohli vašeho bráchu obdarovat, věnujte mu jeden ze zážitků. Jízda ve Ferrari je skvělým dárkem pro ty, co zkouší nové věci a mají rádi vůni benzínu. Jízda probíhá ve Ferrari 488 Spider, která se pyšní zrychlením z nuly na sto za pouhé tři sekundy. Dosahuje maximální rychlosti okolo 325 km/h, což už je pořádný fičák.


Pohodlná mikina

Pomozte svému bratrovi doladit outfit. Pokud hledáte mikinu v moderním a designovém střihu, máme pro vás jeden tip. Mikina Under Armour Rival Terry má součástí stylovou kapuci. Nechybí kapsy na ruce a zip po celé délce. Mikina má teplý a hřejivý vnitřek, tudíž ideální na chladné počasí.


Spacák

Spacák je perfektní dárek pro náruživé cestovatele. Pokud váš bratr rád putuje po zajímavých místech, dejte mu pod stromeček nějaký kvalitní a teplý spacák. Spacák Prima Polar je péřový a je vyroben v České republice. Díky svému zpracování disponuje nejvyšší kvalitou a splňuje požadavky každého náročného cestovatele. 


Multifunkční nožík

Praktický multifunkční nožík ocení jakýkoliv muž, tudíž i váš bratr. Victorinox Spartan kapesní nožík má mnoho multifunkčních využití. Disponuje nožem, otvírákem, vývrtkou, pinzetou nebo párátkem. Nožík je možné využít při cestování a při turistice.


Elektrická koloběžka 

Elektrická koloběžka Sencor One je vhodným dárkem pod stromeček, komu se nechce moc chodit. Koloběžka jezdí rychlostí až 25 kilometrů v hodině a dojezd se uvádí okolo 45 kilometrů. Má brzdy, vysokokapacitní baterii a 2 jízdní režimy. Přehledný displej ukazuje stav baterie nebo také aktuální rychlost. Ideální poměr ceny versus kvality.


Činky

Pokud váš bratr nemá čas chodit do posilovny, ale rád si zacvičí doma, můžete mu pořídit sadu činek. Tato sada závaží Premium je vhodná pro silový trénink, kulturistiku nebo při rehabilitaci. Obsahuje cementové kotouče o různých hmotností. Sada kotoučů je odolná a vhodná tak pro každodenní tréninky. 


Dron

Lámete si hlavu, co pořídit vašemu bratrovi k Vánocům? Dron by mu mohl udělat radost. Eachine Emotion je nový a designový dron o velikosti 270 mm. Jeho rozměry jsou kompaktní a ramena vrtulí je možné složit, tudíž je snadno přemístitelný, kam je třeba. V noci a ve tmě má dron LED světla pro lepší orientaci. 


Autokamera

Kamera do automobilu začíná být samozřejmostí téměř ve všech autech. Je to spolehlivý přístroj, který zaznamenává jízdu a také okolí. Eltrinex LS600 GPS je oceněna jako nejlepší kamerou od asistenční služby ÚAMK. Kameru stačí zapojit do držáku a automaticky se zapne napájení a natáčení záznamu. Pokud bude kamera odpojena a vyndána z držáku, tak se automaticky vypne zaznamenávání a napájení.


Pánská kosmetika

Kosmetikou žádný muž nepohrdne. Dárková sada Bohemia Gifts & Cosmetics Boho Style obsahuje dárkovou luxusní sadu z extraktů pivních kvasnic a chmele. Sada má součástí sprchový gel, toaletní mýdlo a vlasový šampon. Kosmetika s extrakty pivních kvasnic a chmele má blahodárné účinky na pokožkou, a i tu vlasovou


Bedna pro masožravce

Jedlé dárky jsou vhodné pro kohokoliv a pro jakoukoliv příležitost. Pokud obdarujete svého bratra nějakými pochutinami na Vánoce, určitě nešlápnete vedle a on bude mít radost. Dárková bedna pro tzv. masožravce obsahuje chutné a kvalitní dobroty od poctivých českých výrobců. V této bedně s páčidlem najdete různé maso nebo také grilovací omáčky, pro doplnění chutí.


Dárková sada s páskem a peněženkou

Chcete pořídit svému bratrovi nějaké praktické dárky, které bude využívat? Luxusní dárková sada Pierre Cardin obsahuje koženou peněženku a pásek. Peněženka má tradiční uspořádání a dostatek prostoru pro bankovky, mince a různé potřebné karty. Pásek je kožený a precizně zpracovaný. Sada je uložena v hezkém dárkovém balení, takže bude pod vánočním stromečkem vypadat úchvatně.


Kosmetická taštička 

Pánská kosmetická taštička bude vhodná pro toho, kdo například hodně cestuje a potřebuje si uložit svou kosmetiku na jedno místo. Kosmetická taštička od Tommy Hilfiger je vyrobena se syntetiky a má rozměry, které dostačují na základní pánskou kosmetiku, která je třeba na cestách.


Kvalitní rum 

Chcete nějakou parádní láhev rumu i pro ty nejnáročnější? Rum Ron Zacapa Centenario je výjimečný dárek. Rum je vyroben unikátně způsoben zvaný Solera. Rumy různého stáří se míchají postupně v sudech, kde dříve zrály americké whisky, jemné sherry nebo kvalitní vína. Rum Zacapa má unikátní vůni kombinace vanilky, karamelu, kakaa a máslových sušenek. 


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat