15 tipů na vánoční dárky pro tátu

Říká se, že Vánoce jsou svátky klidu a pohody, a proto se je snažte i tak prožít. Žádný shon, žádný spěch ani stres, vánoční dárky pro své nejbližší vybírejte dostatečně dopředu a s rozmyslem. Vybrat vánoční dárek není nic jednoduchého, a pokud to bude dárek pro tátu od dcery nebo syna, tak byste si měli dát při výběru hodně záležet. Nejenom, že tátu máte jen jednoho, ale je to silná osobnost, která vám v životě poskytuje oporu a podporu, kdy je třeba.

A tak přemýšlíte, co koupit tátovi? Ať je to zapálený kutil, výtečný kuchař, vášnivý cestovatel nebo vtipálek? Měl by to být vánoční dárek vybíraný od srdce a s láskou. Pokud vám došly nápady na ten nejlepší vánoční dárek pro tátu, nechte se inspirovat naším seznamem. Připravili jsme pro vás 15 speciálních tipů na nejlepší vánoční dárky pro tátu.

Degustační set piv

Chcete vašeho tatínka potěšit originálním pivním dárkem? Tento nadupaný pivní balík ocení každý tatínek, který má rád pivo. Degustační sada piv obsahuje výběr výjimečných špičkových piv z celé České republiky. Obdarovaný si tak pochutná na 12 lahváčích, 6 plechovek piva a k tomu jako bonus je součástí 5 jedlých dobrot, které se budou skvěle hodit k pivu.


Pánské teplé ponožky

Jako tradičním dárkem na Vánoce jsou považovány ponožky. Pokud vyberete kvalitní, teplé vlněné ponožky, tatínka jistě potěšíte. Ponožky Alpaka jsou vyrobeny z přírodních materiálů jako je vlna, a proto jsou ponožky po celý den pohodlné, neškrtí a umí zahřát i v těch nejmrazivějších dnech. Vybrat je možné ze dvou velikostí a různého mixu barev.


Kniha

Nejlepší dárek pro tátu? Pro vášnivého čtenáře je to určitě nějaká zajímavá kniha. Téma knihy vždy vybírejte podle toho, o co se váš tatínek zajímá. Pokud má rád víno a rád cestuje, doporučujeme knihu Krajinou vína. Je co cestopisné povídání a putování za dobrým vínem z různých vinařských oblastí. V knize jsou doplněny krásné fotografie a také mapy oblastí z celé České republiky.  


Dřevěné sudoku

Jestliže váš tatínek rád luští nebo si rád láme hlavu nad různými rébusy, tajenkami, můžete jej pod stromeček obdarovat nějakou tradiční deskovou hrou. Dřevěná sudoku je klasická hra s čísly, která procvičí tatínkův mozek. Hra obsahuje brožuru až se 100 hádankami různých verzí obtížnosti. Takže se váš tatínek určitě nudit nebude. 


Organizér do auta

Každého správného muže potěší vánoční dárek, který bude určen pro jeho milované auto. Ať už to bude tradiční dárek, jak je vůně do auta či autokosmetika. Vy můžete přijít s praktičtějším dárkem. Organizér do kufru je ideální volbou, aby se v autě ještě lépe udržoval pořádek a každá věc měla své správné místo. Vybírejte takové organizéry do kufru, které budou vyhovovat velikostí a budou snadno omyvatelné


Štípací sekera 

Klasická štípací sekera je v domácnosti zkrátka potřeba. A pro tatínka, který má v oblibě praktické dárky rád, potěší určitě. Sekera od výrobce Hultafors se pyšní tím, že je ručně kovaná a vyrobena z kvalitní švédské oceli. Topůrko sekery je vyrobeno z dřeva ořechovce bílého a je ošetřeno lněným olejem, aby byla zajištěna dlouhá životnost.


Domácí pohodlné papuče

Pořád nevíte, jaký dárek pro tátu vybrat? Vsaďte na pohodlí a pořiďte mu nějaké pohodlné papuče na doma. Pantofle značky Befado kladou důraz především na kvalitu a pohodlí. Pantofle jsou lehké a prodyšné díky materiálům, které mají výborné hygienické vlastnosti. A protože jsou vyrobeny s aktivními ionty stříbra, tak zajistí antibakteriální prostředí.


Sada mlýnku a solničky

Mlýnek a solnička Brillante ve stejném designu od značky Banquet bude ideální volbou pod vánoční stromeček. Pokud váš tatínek rád připravuje pokrmy a rád experimentuje, vyberte mu kvalitní solničku a mlýnek na pepř. Mlýnek i solnička jsou vyrobeny z gumovníkového dřeva, které se pyšní dlouhou životností a odolností proti vlhkosti, která bývá v kuchyni obvyklá. 


Dřevěný podtácek

Co kdyby váš tatínek dostal pod vánoční stromeček dřevěný podtácek s textem Nejlepší tatínek? Jestli by ho to potěšilo, tak pro vás máme další tip na poslední chvíli. Podtácek je praktickou podložkou, která chrání stůl od hrnečku s jakýmkoliv horkým nápojem. 


Přenosný reproduktor

Vypadá, že pomalu, ale jistě klasickému rádio odzvonilo. Teď jsou v kurzu přenosné reproduktory. Reproduktor od značky JBL Tuner je chytrá věcička, co umí přehrávat FM rádiové stanice, kdekoliv a kdykoliv budete chtít. Je možné jej mít v kuchyni, ložnici, venku na zahradě nebo například v garáži či dílně. Mimo to má voděodolnost IPX7, což je možné poslouchat téměř kdekoliv, i když tatínka zaskočí například náhlý déšť.


Doplňky stravy

Jestliže si váš tatínek sem tam stěžuje na to, že ho bolí klouby, můžete pod stromeček zabalit nějaký doplněk stravy, který umí zmírnit či omezit tyto bolesti. GS Condro DIAMANT je účinný, protože obsahuje vysokou dávku čistého Glukosaminu Sulfátu, který pečuje o kloubní okolí, jako jsou šlachy, vazy, ale také o kloubní chrupavky. Účinky tohoto doplňku byly prokázány klinickou studií Revmatologického ústavu v Praze.


Regál do dílny

Pokud je váš tatínek nadšený kutil a má ve své dílně chaotické prostředí, obdarujte ho praktickým regálem. Kovové regály značky ZEUS jsou vhodné kamkoliv je třeba, ať to bude do sklepa, garáže nebo zrovna do dílny. Své místo si jistě najdou, kdekoliv to bude třeba. Výhodou je jejich rychlá montáž bez šroubů a výšku polic je možné nastavit dle potřeby.


Chytrý domovní zvonek

Doba pokročila a obyčejné domovní zvonky protkanými dráty, zkrátka už nejsou moderní. Bezdrátový chytrý domovní zvonek Solight je zcela něco jiného. Disponuje kamerou, Wi-Fi připojením a aplikací pro mobilní telefon. Zvonek zajistí oboustrannou komunikaci v reálném čase. Jeho design je decentní, tudíž se bude hodit téměř kamkoliv. Instalace a nastavení zvonku jsou velmi jednoduché. Navíc tato chytrá krabička umí i nahrávat videa. Další variantou jsou pak bezdrátové zvonky EMOS, což je přední český výrobce elektroniky.


Tričko pro tátu

Potřebujete vymyslet dárek pro tátu, co má šikovné ruce? Tričko s nápisem: “Když to neopraví táta, tak nikdo.” Je ideální volbou k obdarování pro vašeho tátu opraváře, instalatéra, elektrikáře nebo zkrátka pro vášnivého kutila, který celé dny tráví v dílně a neustále něco vyrábí. Tričko je vyrobeno z kvalitního materiálu, a to ze 100 % bavlny. 


Kvalitní káva

Pro tatínky, kteří si chtějí vychutnat kvalitní kávu, zde máme také jeden tip. Od značky Lavazza doporučujeme exkluzivní směs tvořenou kombinací několika odrůd kávových zrn brazilské arabiky a indonéské robusty. Káva má výrazné aroma s kořeněnou chutí a doplněnou o tóny lískových oříšků. Chuť kávy si tatínek může vychutnat sám nebo nabídnout návštěvě či svým nejbližším.


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat