15 tipů na vánoční dárky pro manželku

Podzim se pomalu překlápí do zimních měsíců, a tak Vánoce klepou na dveře. Přichází problém s výběrem dárků pro naše nejbližší. Víme, že vybrat vánoční dárek, ať se jedná o kohokoliv je nelehký úkol. A proto si již nelamte hlavu a nechte se inspirovat našimi nápady na vánoční dárky pro vaše nejbližší.

Tentokrát jsme si vybrali téma, co dát pod stromeček vaší manželce. Při výběru byste měli dát vaší milé něco, co jí udělá radost, potěší a vykouzlí úsměv na tváři. Vaše manželka je parťák do života, je vaší oporou a společnicí v dobrém i ve zlém. Dárky jako tradičně vybírejte podle věku, osobnosti a také podle toho, co má ráda a čemu se ve volném čase věnuje, a co ji umí vykouzlit úsměv na tváři. Pořiďte dárky pro relaxaci, praktické do kuchyně nebo nějaký romantický víkend pro vás oba. Připravili jsme pro vás 15 tipů na nejlepší vánoční dárky pro vaši milou manželku.

Luxusní hodinky

Klasické dámské hodinky jsou vhodným dárkem pro každou ženu. Vaše manželka si zaslouží moderní s přehledným ciferníkem. Hodinky Festina mají minerální sklíčko a kvalitně zpracovaný kožený řemínek. Minerální sklíčko je nejčastěji používané díky tomu, že je velmi tvrdé a odolné proti nárazům. 


Kožená kabelka 

Kvalitní a moderní kožená kabelka je nadčasovým kouskem, která by měl být součástí každého dámského šatníku. Kabelka Coccinelle Narcisse má neobvyklý tvar a velmi zajímavou kombinaci barev, a to fialovo-hnědou. 


Kvalitní víno

Má vaše manželka ráda víno? Luxusní víno v hezkém dárkovém balení znamená pro vaši manželku ideální dárek pod stromeček. Kolekce nejúspěšnějších 6 vín od ZD Vinařství Němčičky obsahuje 5 bílých a 1 červené víno. Najdete zde Ryzlink rýnský, Svatovavřinecké, Frankovka, Ryzlink rýnský klasik, Pálava, Sylvánské zelené. Tato vybraná vína dostala více než desítek různých ocenění. 


Kontaktní gril

Kontaktní gril je vhodným dárkem pro kohokoliv, kdo se rád pohybuje v kuchyni. Tefal kontaktní gril Optigrill+ XL nabízí velkou úsporu času. Má velkou grilovací plochu o 33 % větší než u ostatních grilů. Další vychytávkou je to, že umí rozeznat, co právě grilujete. Disponuje 9 základními programy a má režim rozmrazování. Součástí je také indikátor průběhu grilování, který zajistí sledování přípravy. 


Romantický víkend pro dva

Ať už je to nějaký zajímavý zážitek nebo wellness víkend. S těmito dárky nešlápnete vedle a svoji manželku potěšíte. Udělejte si čas jen pro vás dva. Wellness romantický víkend probíhá v Resortu Darovanský dvůr. Hlavním cílem je si odpočinout, zrelaxovat tělo a nabrat sílu do nových dnů. Hotel je v krásném prostředí, kde je pořád, co objevovat. 


Kniha Herbář

Knih není nikdy dost. A pokud to jsou knihy se zajímavou tématikou, tak ty jsou nejoblíbenější. Kniha Herbář s názvem Ze zahrady přímo na talíř je od Kateřiny Winterové, která má sérii pořadů i na České televizi. Kniha přinese čtenářům zajímavé rady a tipy a také přehled zahradních odrůd zeleniny a ovoce. Mimo to má kniha krásně zpracované fotografie, které čtenáře vtáhnout do knihy.


Kávovar

Pro milovníky kávy je jasná volba nějaký kvalitní kávovar. Kávovary od DeLonghi jsou velmi oblíbenými právě pro svoji kvalitu a perfektní fungování. A proto zabalte vaší manželce tuto chytrou mašinku pod stromeček. Kávovar má součástí mnoho zajímavých funkcí a vychytávek. Kávovar Dinamica ECAM má ocelový mlýnek s 13 stupni hrubosti mletí, automatické napěnění mléka nebo chytrou automatickou funkci čištění a odvápnění.  


Houpací křeslo

Houpací křeslo umí navodit příjemnou a odpočinkovou chvíli a mimo to uvolní tělo i mysl. Houpací křeslo od BHM Germany je ergonomicky tvarovatelné a konstrukce je robustní, odolná, tudíž bude sloužit bez problémů desítky let. Retro design se bude hodit do domácností, které mají podobný styl.


Vířivka 

Pokud opravdu chcete vaší manželce udělat radost, překvapit ji, a aby měla možnost si dokonale odpočinout po těžkém dni, můžete ji připravit překvapení. Vířivka Intex PureSpa je dostatečně velká, a tak nabízí místo k relaxaci, odpočinku a rozjímání. Termoizolační kryt je součástí a zajistí vyšší bezpečnost vířivky a také umí sníží náklady na ohřev vody, minimálně o polovinu.


Parfém Gucci

Můžete své milé pod stromeček koupit její oblíbený parfém nebo zkusit něco nové. Parfém Gucci Flora nabízí unikátní vůni šťavnaté hrušky, italské mandarinky a červeného bobulovitého ovoce. Vůně je tak optimisticky laděná, že navnadí každou ženu do ideálního světa květin, radosti a pohody, ze které se jí nebude chtít ven.


Elektrický zubní kartáček

Zuby jako perličky? Obyčejné kartáčky jsou postupně vytěsňovány elektrickými. Kartáček od TrueLife SonicBrush je zubní kartáček, který se perfektně postará o jakékoliv zuby. Má čtyři režimy čištění. Základní režim Clean umí zbavit škodlivý plak a tím se sníží riziko zubního kamene. Režim Whiten umí čištěním vybělit zuby a umí odstranit i pigmentové skvrny. Režim Massage stimuluje a prokrví dásně. Poslední režim Soft je vhodný pro citlivé zuby. 


Sada kořenek

Hledáte praktický dárek do kuchyně? Možná by vaši ženu mohla potěšit sada kořenek. Tescoma nabízí otočnou sadu, která obsahuje 16 kusů s náhradními víčky i pro celé koření. Kořenky jsou vyrobeny z odolného skla a kvalitního plastu. Tato sada má hezký design, který se hodí do moderní kuchyně.


Dárková sada kosmetiky

Kosmetikou nikdo nepohrdne, a pokud excelentně voní, tak o to víc potěší pod rozzářeným stromečkem. Sada od Yves Rocher nabízí v hezkém dárkovém balení sprchový gel a tělové mléko. Tato pečující kosmetika je určena po večerní koupeli. Umí tělo zrelaxovat a vyživit. Kombinace sprchového gelu a tělového mléka ještě více podpoří a prodlouží výdrž atraktivní vůně. 


Fén

Jestliže starý fén pomalu dosluhuje, můžete pod stromeček pořídit nový, který bude rychleji vysoušet vlasy a nebude je agresivním horkým vzduchem ničit. Remington je světoznámá značka, která to umí. Součástí fénu je inteligentní teplotní senzor, který zajistí stálý přísun tepla pro ten nejlepší možný výsledek. Fén Remington Proluxe má hezký jemný design, který zapadne do moderní koupelny.


Beránková deka

Zachumlat se do deky po těžkém dni v práci potřebuje každý z nás. Měkká a hřejivá deka zpříjemní den a bude dobrým společníkem, jak pro manželku, tak i pro celou rodinu. Beránková deka Snowflakes je dostatečně velká a je vyrobena z jemného mikroplyše. Druhá strana má huňatého beránka, která poskytne, co nejvíce tepla. Deka je vhodná i pro alergiky, protože je hypoalergenní. 


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat