Zaujměte zákazníky. Kreativním tiskem letáků

Letáků mineme každý den opravdu spoustu. Aby potenciální zákazníky zaujaly zrovna ty vaše, snažte se při jejich tvorbě odlišit od konkurence. Poradíme vám, jak celý proces pojmout kreativně, proč je dobré při výrobě reklamních letáků zapojit smysly a jak navést zákazníky z printu přímo na web.

Je čas probudit fantazii

Skvělým způsobem, jak přilákat pozornost zákazníků, je navrhnout poutavou grafiku. Nebojte se proto používat výraznější barvy a neotřelé vizuály. Vždy se ale držte brandového manuálu. Snaha odvázat se by se totiž v některých případech nemusela vyplatit. 

Namísto klasických formátů si při výrobě letáků pohrajte také se zajímavým zpracováním. Můžete využít různé výřezy. Ty perfektně vyniknou například u letáku typu harmonika nebo zavinovací falc. V nabídce tiskárny Profi Point4me najdete kromě zmíněných dvou typů také další formáty – neskládané letáky a paralelní falc.

Zapojte smysly

Zákazníky zaujmete také použitím různých hmatových prvků. Při tisku letáků proto pracujte s různými texturami a reliéfy. Využít také můžete stírací losy nebo slevové kupony. Fantazii se meze nekladou. Reklamní tiskoviny skvěle zapojíte jak do akčních výprodejů či kulturních akcí, tak pro různé hry a věrnostní programy.

Ať už proto chystáte obchodní plán na příští rok, nebo zábavné akce pro děti, tisk letáčků oceníte v každém případě. V Profi Point4me bez problému zvládnou i tisk na míru. Zadání specifických požadavků u ověřené tiskárny je proto často v pořádku.

Nalákejte zákazníky do onlinu

Možná se vám už stalo, že jste leták se zajímavou akcí někam založili a pak ho nemohli najít. Pokud se chcete podobným problémům vyhnout, přidejte na leták odkazy na sociální sítě, web či rezervační systém. Ještě jednodušším způsobem je zapojit do výroby reklamních letáků QR kódy. Prostřednictvím nich snadno navedete zákazníky tam, kam potřebujete.

Zájemci si pak mohou webovou stránku z QR kódu rovnou uložit a prohlédnout si potřebné informace i později. V případě potřeby také vše dohledají v historii prohlížeče.

Tiskněte online. Rychle, kvalitně a za skvělou cenu

Hledáte tiskárnu, na kterou se můžete obrátit i v případě velmi specifických požadavků? V Profi Point4me vám poradí, jak na to, aby byla výroba letáku přesně podle vašich představ.

Nemáte představu o ceně za tisk letáků? V online konfigurátoru Profi Point4me si snadno vyplníte tabulku s vlastními preferencemi. V přehledné kalkulačce se tak během chvilky dozvíte, s jakou cenovou nabídkou počítat.

Redakce
Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat