15 tipů na vánoční dárky pro přítelkyni

Jakmile se překlopí měsíc říjen do listopadu, tak jde do tuhého. Vánoční nabídka dárků a vánoční výzdoba v obchodních centrech atakuje nás všechny ze všech stran. A proto nejvyšší čas vybrat dárky pro naše nejbližší. Víme, že vybrat vánoční dárek, ať se jedná o kohokoliv je nelehký úkol. A proto si již nelamte hlavu a nechte se inspirovat našimi nápady na vánoční dárky pro vaše nejbližší.

Dárky pro přítelkyni není jednoduché vybrat. Vybírejte pro svou milovanou s citem, abyste jí darovaným dárkem udělali především radost a vykouzlili úsměv na tváři. Jak by měl dárek pro přítelkyni vypadat? Může být praktický, voňavý, chutný nebo také potřebný. Dárky vždy vybírejte podle věku, její osobnosti a podle toho, co má ráda a co ve volném čase podniká. Připravili jsme si pro vás 15 tipů na nejlepší vánoční dárky pro přítelkyni. 

Obraz z mechu

Říká vám něco mechový obraz? Je to obraz, ve kterém je přírodní mech. Tento mech je ošetřen procesem stabilizace, to je moderní proces technologie, která umí uchovávat živý vzhled mechu v obraze. Interiér dostane tímto obrazem úplně jiný rozměr. 

<

Smoothie maker

Smoothie maker bude pro vaši přítelkyni, která žije zdravým životním stylem pod stromečkem to pravé ořechové. Pomocí smoothie makeru je možné připravit mnoho zdravých nápojů z ovoce nebo zeleniny. Tento multifunkční mixér od značky Sencor dokáže i více. Umí vytvořit pomazánku nebo nasekat led, bylinky či ořechy. Je to nezbytná mašinka do kuchyně každé ženy.


Legíny na cvičení

Jestliže přítelkyně chodí na cvičení, do posilovny nebo na kolo pořiďte ji nějaké kvalitní legíny. Legíny od značky Nebbia mají vysoký pas a speciální prošití, které vytvaruje štíhlí pas a zvýrazní zadní partie. Prodyšná síťka v bočních partií má za úkol odvádět pot. 


Kurz líčení

Tipů a triků ohledně líčení nikdy není dost. A proto je momentálně v nabídce profesionální kurz líčení od známého českého vizážisty Petra Martynka. Umí kouzlit s barvami a vytvořit krásný make-up během chviličky. 


Dámský kufr na cestování

Jezdí vaše přítelkyně na služební cesty nebo jezdíte společně na víkendové pobyty? Obdarujte svou přítelkyni moderním a praktickým cestovním kufrem. Travelite Vector je kufr, který má čtyři kolečka a je z odolného ABS plastu. Má také výsuvnou rukojeť pro snadnější manipulaci a jízdu. Tento konkrétní kufr můžete zakoupit na Nejkufry.cz, kde naleznete největší nabídku cestovních kufrů.


Čokoládová fontána

Čokoládová fontána jistě udělá radost milovníkům čokolády. Má rotační nerezovou spirálu a možnost udržování teploty, která zajistí to, že se připravená čokoláda může vychutnávat i dlouhou dobu poté. 


Víkend do Paříže

Paříž je kouzelné místo pro všechny zamilované. Vezměte svou milovanou do moderního hotelu v části Paříže, která má dobré spojení do centra města. Pobyt má součástí také bohatou snídani ve formě francouzského bufetu a všech možných dobrot.


Porcelánové hrnečky na espresso

Abyste si společně mohli užít ranní kávu, pořiďte pod vánoční stromeček sadu porcelánových hrnků na espresso. Součástí je také 6 podtácků a bambusová podložka. Hrnečky mají zajímavý vzor květin, který se bude hodit do jakéhokoliv interiéru. 


Lapač snů

Lapač snů je talisman, aby zachytil sny krásné, a naopak ty špatné odehnal pryč. Lapač snů je ručně vyrobený na Bali, ze zelených, černých a šedých peříček. Krásná dekorace, která se bude hodit do romantické, ale i moderní ložnice.


Náramek pro páry

Náramkem pro páry můžete svoji lásku zpečetit. Love provázkové náramky mají tu výhodu, že každému zápěstí se přizpůsobí, a tak budou sedět perfektně. Provázek je součástí srdíčka a symbolu nekonečno, a to symbolizuje vaši nekonečnou lásku.


Sportovní elegantní hodinky

Většina fitness náramků a hodinek má sportovní vzhled, ale tyto jsou trošku něco jiného. Hodinky KingWear mají elegantní design, který potěší každou ženu, která má ráda módu. Můžete vybrat jak zlatou, tak i stříbrnou kombinaci. Hodinky mají celodotykový displej, jsou voděodolné a mají spoustu zajímavých funkcí. 


Dámská sportovní souprava

Nějakou kvalitní a módní teplákovku by měl mít každý v šatníku. Je to praktický oblek, když nevíte, co na sebe. Dámská souprava od značky Adidas má příjemný materiál a umí odvádět vlhkost. Mikina má zip a kapuci, tepláky jsou opatřeny šňůrkou. 


Dřevěný květináč

Hledáte nějaký zajímavý doplněk do bytu? Nevíte, co by se vaší přítelkyni líbilo? Dřevěný květináč z masivního smrkového dřeva udělá parádu, jak v interiéru, tak i na vaší zahradě, nejlépe zastřešené pergole.  


Pohodlné overal na spaní

Overal na spaní je jedna z nejvíce příjemných věcí. Platí, že čím je overal větší, tak je pohodlnější. Overal je celopropínací a má příjemný poddajný materiál. Overal může vaše přítelkyně nosit i na domácí nošení. 


Čelenka

Módní čelenka je vhodná pro zimní období. Je pletená a z pružného materiálu, tudíž sedne na každou velikost hlavy. V šedém provedení se bude hodit téměř k jakémukoliv outfitu. 


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat