Voyo – stojí za to? Registrace, cena a další

Streamovací služby jsou velkým hitem posledních let. Po gigantech Netflix a HBO tu máme i českou odpověď od TV Nova – streamovací službu Voyo.cz. Jedná se o takový archiv TV Nova, který lze sledovat přes internet. Pokud hledáte místo, kde sledovat sport online, Voyo stojí za zvážení. S Voyo zároveň získáte přístup k Nova Sport 1 a 2. Co všechno byste o Voyo měli vědět? A vyplatí se vůbec?

Výhody a nevýhody

  • Přes 2000 titulů pro dospělé i děti
  • Díly seriálů TV Nova se 7denním předstihem
  • Rodičovská kontrola
  • Dá se dívat offline, obsah si stáhnete do aplikace
  • Možnost platit dárkovými kupony (ty koupíte i za hotovost)
  • Nenabízí předplatné na delší dobu za výhodnější cenu
  • Platí se pouze měsíčně, výjimkou jsou dárkové kupony
  • V jednu chvíli lze sledovat jen ze 2 zařízení souběžně, nedá se to navýšit
  • Omezená doba, po kterou lze stažený obsah sledovat offline.

Jak sledovat Voyo

📺 VOYO přináší každý týden něco nového pro vás i vaši rodinu! S více než 2000 filmů a seriálů v češtině, oblíbenými pořady až 7 dní před vysíláním, nejlepšími sportovními přenosy a pohádkami pro děti – to vše bez reklam. Vyzkoušejte nás zdarma na 7 dní a užívejte si nekonečnou zábavu na jednom místě! 💫🍿

Voyo se dá sledovat na počítačích skrze klasické webové prohlížeče, telefonech a tabletech s operačním systémem iOs či Android nebo na chytré televizi. Kompletní seznam podporovaných zařízeních, včetně návodu, jak Voyo aktivovat/stáhnout, najdete na stránkách Voyo.

Voyo lze sledovat až na pěti zařízeních. Souběžně je to však možné jen na 2 zařízeních najednou. Přihlášená zařízení spravujte přímo v uživatelském profilu v části SPRÁVA ZAŘÍZENÍ. V tomto nastavení lze nastavit rodičovskou kontrolu ve 4 úrovních podle věku.

Jestli vaše televize není na seznamu podporovaných zařízení, můžete Voyo sledovat pomocí externího Google Chromecast 3 nebo multimediálního centra Tesla MediaBox.

Pokud se chcete dívat offline, stáhněte si vybraný obsah do zařízení přes aplikaci Voyo s předstihem. Tituly potom najdete přímo v aplikaci v sekci STAŽENÉ v pravém dolním rohu. Titul zůstává uložený po dobu 30 dní, od prvního spuštění musíte obsah shlédnout do 48 hodin, potom zmizí.

Předplatné Voyo

Kolik stojí Voyo? Na rozdíl od streamovacích serverů, jako třeba Disney+, Voyo nenabízí levnější předplatné při předplacení na delší časové období. Lze zvolit pouze předplatné, které se platí znovu každý měsíc, nikoliv třeba jedno za rok atd. Cena je 159 Kč za měsíc.

Cena Voyo předplatného je 159 Kč za měsíc.

Platí se bankovním převodem, platební kartou přes bránu GoPay nebo platební metodou v rámci Apple ID.

Předplatné lze kdykoliv zrušit přihlášením do uživatelského profilu. Klikněte na ikonu uživatele a zvolte MOJE PŘEDPLATNÉ. Následně klikněte na ZRUŠIT PŘEDPLATNÉ a potvrďte. Pokud kliknete na ZRUŠIT ÚČET, nedojde ke zrušení předplatného. Jen odeberete daný účet z používaného zařízení. Předplatné lze zrušit i přes webové stránky Voyo.

Potom tu máme kupony Voyo. Ty lze koupit na internetových stránkách s kupony. Cena je stále 159 Kč za měsíc, ale můžete koupit kupon na delší časový úsek než jen jeden měsíc. Kupony mají pěkný tematický design v několika verzích. Tato varianta je skvělá nejen jako dárek, ale i pro všechny z vás, kdo nechtějí za předplatné platit kartou.

Délka kuponuCena
1 měsíc159 Kč
3 měsíce477 Kč
6 měsíců954 Kč
12 měsíců1 908 Kč

Voyo zdarma

Chcete si vyzkoušet Voyo zdarma? Je to možné – vytvořte si uživatelský účet a získáte Voyo na zkoušku. Po dobu 7 dní budete moct sledovat oblíbené filmy a seriály zcela zdarma a neomezeně.

Ale pozor. Ve Voyo na zkoušku není zahrnutý tzv. exkluzivní obsah (vybrané filmy a seriály), živé vysílání a vysílání zápasů prestižních sportovních lig světa (NHL atd). Když se vám nebude Voyo líbit, před uplynutím 7denní lhůty předplatné jednoduše zrušíte a nic platit nebudete.

Jak se registrovat

Jak na Voyo registraci? Na titulní stránce zvolte možnost REGISTRACE/VYZKOUŠET 7 DNÍ ZDARMA. Vyplňte registrační formulář, nastavte si e-mail a heslo, určete metody platby. Jakmile zaplatíte, automaticky se vám otevře stránka se seriály a filmy. A už můžete začít sledovat.

Registrovat se dá jak na Voyo stránkách na internetu, tak přes mobilní aplikaci nebo přes aplikaci na chytré TV (například Hisense).

Co sledovat? Voyo filmy a seriály 

Na Voyo najdete přes 2000 titulů pro dospělé i děti. Jedná se o filmy, seriály, pohádky, ale i záznamy sportovních utkání. Velkým lákadlem jsou i seriály z produkce TV Nova. Na díly těchto seriálů se můžete dívat až se sedmidenním předstihem, tedy o týden dřív, než se vysílají v televizi.

Z filmů zde najdete jak české, tak zahraniční. Lze vybírat podle žánru, oblíbenosti, stáří, dále filmy měsíce nebo klasicky políčkem vyhledávání. V databázi jsou také filmy pro pamětníky a dokumentární filmy.

Co se seriálů týče, Voyo nabízí české i zahraniční. Nechybí ani telenovely a oblíbené detektivní seriály. Vybírejte podle žánru, stáří a oblíbenosti. Pokud máte v hledáčku konkrétní seriál, jednoduše jeho jméno napište do políčka vyhledávání a potvrďte.

Pokud hledáte konkrétní tipy na to, co se na Voyo vyplatí sledovat, podívejte se na další naše články:

Nejčastější dotazy

Jaký je ceník Voyo?

Měsíční předplatné Voyo.cz stojí 159 Kč.

Je Voyo zdarma?

Ano, zkušební období je 7 dní.

Jak se na Voyo platí?

Platební kartou, přes Apple ID nebo přes dárkové kupony, které lze koupit i za hotovost.

Co sledovat na Voyo?

Voyo.cz nabízí přes 2000 titulů – českých i zahraničních filmů a seriálů, dokumenty, sportovní utkání, pohádek nebo filmů pro pamětníky. Velkým lákadlem jsou i seriály z produkce TV Nova. Na díly těchto seriálů se můžete dívat až se sedmidenním předstihem, tedy o týden dřív, než se vysílají v televizi.

Anna Macurová

Anna Macurová

Ráda zkouším nové spotřebiče, elektroniku a vychytávky do domácnosti. Najdu pro vás nejlepší produkty a přidám tipy na výhodný nákup.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat