15 tipů na vánoční dárky pro maminku

Vánoční čas se nezadržitelně blíží, a proto byste měli, co nejdříve začít přemýšlet, co svým nejbližším pod stromeček zabalíte tentokrát. Víme, že vybrat vánoční dárek, ať se jedná o kohokoliv je nelehký úkol. A proto si již nelamte hlavu a nechte se inspirovat našimi nápady na vánoční dárky pro vaše nejbližší.

Vybrat vánoční dárek pro maminku není až tak těžké. Stačí jen vybírat s láskou a pečlivě, abyste ji dárkem udělali radost. Jaká vaše maminka je? Jak tráví volný čas a jaké má koníčky? Pokud je ráda v kuchyni, tak jí pořiďte nějaké kvalitní nádobí či spotřebiče. Jestliže ráda odpočívá a relaxuje, obdarujte maminku dárkem pro chvíle pohody, aby si mohla odpočinout a užívat jen čas pro sebe. Dárky vybírejte podle věku, podle její osobnosti a také podle zálib. Vybrali jsme pro vás 15 tipů na nejlepší vánoční dárky pro maminku.

Aroma difuzér

Aroma difuzér umí vytvořit jemnou mlhu, která zvlhčí suchý vzduch v domě. Může být také využíván v kombinaci éterických olejů a zpříjemnit tak chvíle odpočinku i s oblíbenými vůněmi. Difuzér je tak univerzálním doplňkem, že se bude hodit, jak do bytu, tak i do kanceláře. Má krásný design, který ohromí každého.


Robotický vysavač

Tak jako asi každá maminka i ta vaše je pracovně vytížena. Pokud ji chcete alespoň trošku ulevit, kupte jí nějakého praktického pomocníka do domácnosti. Na výběr je mnoho různých vychytávek, ale například robotický vysavač je považován za jednoho z nejužitečnějších pomocníků. Robzone je chytrý robotický vysavač, který umí vysávat samostatně bez asistence, a nakonec i vytře podlahu.


Peněženka

Marně hledáte nějaký dárek pro maminku? Co takhle vybrat nějakou hezkou peněženku? Pamatujte, že při výběru peněženky se musíte zaměřit na perfektní kvalitu a kožené propracování, elegantní vzhled a dostatečnou velikost. Černá peněženka od Michael Kors nabízí klasické uložení bankovek, mincí a dalších potřebných kartiček, které jsou nutností. 


Zdravý koš oříšků

Pokud vaše maminka ráda mlsá a rád objevuje zajímavé kombinace, dejte jí pod stromeček, nějaký hezký jedlý dárek. V tomto zdravém dárkovém koši naleznete to nejzdravější pro unavené tělo. Podpoří mysl, obranyschopnost a mají celkově blahodárné zdravotní účinky. Koš se skládá z dobrot jako brusinek, meruněk, plátky zázvoru, dýňových semínek a oříšků kešu a tradiční oříšků. 


Malování podle čísel

Pokud je vaše maminka kreativní duše, můžete jí udělat radost obrazem, který si ona sama vymaluje. Malování uvolní mysl od každodenního stresu, uvolňuje, rozvíjí kreativitu a působí pozitivně, a maminka na chvíli tak zapomene na starosti. Obrázek si postupně vymaluje a pak si jej může zarámovat a pověsit na stěnu.


Šátek

Je vaše maminka dáma? Má ráda doplňky? Překvapte ji pod stromečkem něčím, co nebude očekávat. Elegantní šátek ji překvapí a bude jej mít moci pořád u sebe. Módní návrhář Christian Lacroix navrhl tento skvostný design, který perfektně rozbije černou nebo nějakou tmavou barvu na outfitu. 


Náušnice

Hledáte nějaké hezké náušnice pro svoji maminku? Ujistěte se, jaký materiál preferuje? Pokud jí nevadí doplňky z bílého zlata, můžete jí pořídit tyto elegantní náušnice, které jsou ve tvaru kruhu nadčasovým kouskem. Mají vsazené krystaly, které podpoří ještě více krásu vaší maminky.


Wellness pohyb v Mariánských lázní

Mezi velmi oblíbené tipy na dárky pro rodiče patří wellness relaxační pobyty. Darujte mamince a svému tatínkovi pobyt v Mariánských lázní. Pošlete je na léčebný a relaxační pobyt, společně s originálními balkánskými speciality jako součást polopenze. Wellness nabízí koupel s mořskou solí, antistresovou masáž hlavy nebo obličejové masky. A to není všechno pobyt pro 2 osoby obsahuje ještě více relaxace. 


Domácí pekárna

Dárek pro maminku můžete vybrat za pár minut. Pokud ráda zkouší nové věci a moc ráda experimentuje, můžete ji pořídit trend dnešní doby, a to domácí pekárnu. Domácí pekárna Sana Smart Bread Maker Standard je multifunkční spotřebič, který umí upéct chleba, rohlíky, mazanec nebo připraví perfektně propracované těsto na sladké a slané pečivo. Poradí si také s domácím jogurtem nebo marmeládou. Domácí pekárnu vždy vybírejte podle programů a funkcí, které pekárny nabízí. 


Luxusní příbory

Pokud chcete vaší maminku překvapit nějakým hezkým dárkem, můžete ji pod stromeček nadělit luxusní sadu příborů. Příbory Bocholt jsou designovým a elegantním kouskem, které překvapí na sváteční tabuli. Příbory jsou z luxusní leštěné nerezové oceli a snadno se ošetřují. 


Dámský župan

Nevíte, co by vaší mamince mohlo udělat za radost? Takový hebký a slušivý župan se jí bude líbit. Župan Lady je vyroben z hřejivého mikroplyše. Má kapuci a zavazuje se v pase na pásek. Na bocích, nechybí praktické boční kapsy. Župan v příjemné opálové barvě, a tak potěší jakoukoliv maminku. 


Kulmofén

Kulmofén rozhodně udělá radost pod vánočním stromečkem vaší mamince, která ráda pečuje o své vlasy. Kulmofén od značky Rowenta je značkou kvality. Nabízí 3 velikosti nástavců, a tak se dobře přizpůsobí vlasům maminky. Kulmofén je praktický pro své snadné používání. Vysouší vlasy a zároveň je tvaruje do požadovaného účesu.


Sada kvalitních ručníků

V žádné domácnosti by neměly chybět kvalitní a perfektně savé ručníky. Mamince tento dárek udělá pod stromečkem radost. Ručníky Marina mají pestře zelenou barvu a jsou vyrobeny ze 100 % bavlny s vysokou gramáží. Jsou pevné, savé a vkusně doplní interiér každé koupelny. Set obsahuje 2 velké osušky a 4 ručníky malé.


Fotorámečky na fotky

Dejte pod stromeček mamince vaše rodinné fotky. A k tomu ji kupte hezký nástěnný fotorámeček. Tento fotorámeček obsahuje 18 fotografií, které se dají snadno vyměnit. Rámeček je vyroben z tvrzeného plastu a snadno se čistí. Fotorámeček je hezkou bytovou dekorací, která se bude vyjímat v každém interiéru. 


Svící anděl

Dejte najevo vaší milované mamince, co všechno pro vás znamená. Tento plechový anděl je stvořen právě pro ni. Má kalíšek na svíčku a LED osvětlení v sukýnce. V noci vytvoří příjemnou atmosféru v obývacím pokoji či kdekoliv jinde. 


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat