15 tipů na vánoční dárek pro muže

Vánoce jsou za dveřmi, už to dlouho nepotrvá a celá rodina se sejde u štědrovečerního stolu a následně i u stromečku, pod kterým jsou umístěny krásně zabalené balíčky. V jejich nitru se dost možná bude ukrývat něco, co vám udělá radost. 

Ježíšek toho ale má moc, přece jen musí obletět celou planetu, tak co mu trochu pomoci? Přinášíme vám pár tipů na dárky pro pány, abyste pak nemuseli těsně před Štědrým dnem zmateně obíhat obchody a zoufale hledat nějaký dárek.

Jaké dárky zaručeně potěší každého muže?

Kdo by to neznal. Už dlouhé týdny před Štědrým dnem přemýšlíme, jaký dárek udělá radost našim nejbližším. Vybíráte dárek pro syna, přítele, manžela, tatínka, dědečka? Inspirujte se našimi tipy.

Tip číslo jedna: Chytré hodinky

Hodinky už dneska nemusí informovat jen o tom, kolik je hodin nebo jaký je den. Chytré hodinky toho umí mnohem víc! Pouhým pootočením ruky se rozsvítí, monitorují vaši aktivitu, když je propojíte s telefonem, zobrazí zprávu i jejího odesílatele, upozorní vás na to, že vám někdo volá a mnoho dalšího.

Zdroj: https://unsplash.com/photos/3_PaUEEcwMc

Tip číslo dva: Koloběžka

Jaký dárek potěší malé i velké, mladé i ty starší? No přece koloběžka! Ta se stala oblíbenou sportovní pomůckou všech věkových kategorií, děti se na ní ráno dopraví do školy, vy na nákup. A co teprve takový společný rodinný výlet do přírody? Bez nějaké větší námahy udělá něco pro svoje zdraví a možná i zapracuje na postavě. No není to dobrý tip?

Tip číslo tři: Kávovar

Vybíráte dárek pro toho, kdo bez kávy po ránu nemůže fungovat? Pak je volba jasná, vsaďte na kávovar. Vybírat můžete mezi kapslovým, pákovým a automatickým kávovarem.

Tip číslo čtyři: Kvalitní pánské spodní prádlo

I když na první dotek nevyvolá měkký dárek radost, když bude uvnitř kvalitní pohodlné spodní prádlo, je úspěch zaručený. Pánové totiž neradí chodí nakupovat a trenýrky, boxerky nebo ponožky potřebuje každý.

Zdroj: Trenyrkarna.cz

Tip číslo pět: Vinotéka

Máte doma znalce vín? Pořiďte mu vinotéku a do ní nějaké to dobré víno. Proč nestačí klasická chladnička? Vinotéka slouží k dlouhodobému uskladnění vína, ta specifická v ní mohou i „dozrát“.

Tip číslo šest: Alkoholtester

Osobní alkohol tester by měl mít ve výbavě každý řidič, který si sem tam dá pivo, víno nebo jiný alkoholický nápoj.

Tip číslo sedm: Kvalitní alkohol

Sem tam si skleničku něčeho ostřejšího dá skoro každý. Když jde o dárek, vyplatí se zapátrat mezi dražšími lahvinkami. Co takhle kvalitní whiskey, karibský rum nebo pravá finská vodka?

Zdroj: https://unsplash.com/photos/2doXWs4uqrg

Tip číslo osm: Elektrický gril

Proč čekat na grilovačku do léta, když si můžete ogrilovat maso, sýr i zeleninu i v zimě díky elektrickému grilu, který potěší každého nadšence do vaření?

Tip číslo devět: Domácí pivovar jako originální dárek

S domácím pivovarem se každý může stát profesionálním sládkem a uvařit si pivo podle svého gusta. Který muž by o tom aspoň jednou nesnil?

Tip číslo deset: Autokamera

Vděčným dárkem pro řidiče je i kamera do auta, která se postará o kvalitní záznam z cesty ve dne i v noci. Některé umí detekovat i radary, mají integrovaný GPS modul a třeba v případě nehody poskytne cenný důkazní materiál.

Tip číslo jedenáct: Lego

Co potěší muže opravdu každého věku a vyčaruje zář v očích? Pánové jsou hračičky, takže jde jednoznačně o Lego, které má mnoho podob a dlouhé minuty nad ním stráví skutečně každý. A ta radost, když se podaří sestavit auto na ovládání nebo repliku hradu – ta je k nezaplacení.

Tip číslo dvanáct: Parfém pro muže

I pánové se rádi zahalí do jedinečné vůně, která je charakterizuje. Jako dárek se hodí kvalitní parfémy, co třeba Hugo Boss, Ralph Lauren, Versace, Armani nebo Chanel?

Zdroj: https://unsplash.com/photos/gSKQnv55TGA

Tip číslo třináct: Peněženka

Taky vás rozčiluje, když vás partner pozve na kávu a pak loví bankovky i mince po kapsách? Pořiďte mu novou koženou peněženku a je po starostech!

Tip číslo čtrnáct: Nevšední zážitek v podobě ubytování na stromu nebo letu balónem

Hledáte něco opravdu originálního a nevšedního, na co obdarovaný dlouho nezapomene? Co takhle ubytování na stromě, let balónem nebo třeba tandemový seskok padákem?

Tip číslo patnáct: Doutník

Pravý kubánský doutník je dárek pro opravdové muže. Na trhu najdete jednotlivě balené doutníky i dárkové balení, stačí si vybrat.

Redakce
Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat