15 tipů na vánoční dárky pro přítele


Vánoční svátky, radosti, pohody a klidu se nezadržitelně blíží, a proto je nutné se již teď důkladně zamyslet nad tím, jakým dárkem byste mohli udělat radost svému příteli. Buďte originální a připravte překvapení, které by jinak nečekal. Dárky vybírejte, co nejdříve, abyste se vyhnuli shonu a stresu, který o Vánocích bohužel prožíváme téměř všichni bez výjimek.

Víme, že vybrat vánoční dárek, ať se jedná o kohokoliv je nelehký úkol. A proto si již nelamte hlavu a nechte se inspirovat našimi nápady na vánoční dárky pro vaše nejbližší. Dárek pro přítele byste měli zvolit, aby jej potěšil, mile překvapil, byl praktický a využitelný. Vánoční dárky pro přítele vybírejte podle zálib nebo podle toho, co jej baví nebo čemu se rád věnuje. A pokud jste zamilovaní až po uši, tak můžete vybrat vánoční dárek pro vás oba. Připravili jsme pro vás 15 tipů na vánoční dárky pro vašeho partnera. Jaký dárek k Vánocům pro něj vyberete tentokrát?

Pálivá delikatesa

Pokud si nevíte rady, co vašemu partnerovi pořídit na Vánoce, jedlými dárky určitě nešlápnete vedle. Pokud má rád pálivé pokrmy, obdarujte ho nějakou pochoutkou ke společným filmovým večerům. Kvalitní pražené arašídy jsou obohaceny o Carolina Reaper, což je nejpálivější paprička na světě. Ověřený výrobce The ChilliDoctor nabízí široký sortiment různých pálivých delikates. Stačí si jen vybrat!


Sportovní obuv

Je váš přítel sportovec? Tak mu pod stromeček pořiďte kvalitní sálové boty od značky Adidas. Jsou využitelné, na jakýkoliv sport v tělocvičně. Pokud rád hraje fotbal? Nechte se inspirovat a vyberte mu například nějaké kvalitní kopačky. Boty od značky Adidas jsou odolné a pohodlné díky speciálně tvarovaným vložkám. Je to nejlepší poměr ceny versus kvality.


Pánský řetízek

I muži rádi nosí doplňky. A proto se poohlédněte po nějakém zajímavém doplňku pro vašeho partnera. Jako vhodným dárkem může být stříbrný masivní řetízek, který je nadčasovým kouskem se zajímavým designem. Řetízek je tvořen kombinací tří malých oček a jednoho velkého. Řetízek je vyroben ze stříbra a je vhodný pro každodenní nošení.


Autokosmetika

Tak už víte, co partnerovi koupíte pod stromeček? Každý správný muž by se měl o své auto pečlivě starat, aby bylo jako ze škatulky. A proto mu můžete k vánočnímu stromečku zabalit praktickou sadu autokosmetiky od značky Nanosol, která se postará o kompletní péči o exteriér a interiér vozu. Sada obsahuje kvalitní autošampon, účinný čistič skel i interiérových, polymerovou ochranu laku a speciální utěrky z nanovlákna.


Kniha Kurz přežití

“Kdo je připraven, nebude překvapen”. Takto zní heslo knihy s názvem Kurz přežití od Amara Ibrahima. Amar Ibrahim je muž na pravém místě a specialista pro zvládání extrémních situací. Mimo to je také instruktor různých kurzů přežití jak v přírodě, tak i ve městě. Je zcela na vás, zdali bude pro přítele vhodnější kurz prožít nebo mu bude stačit kniha ke čtení.


Hasicí přístroj s překvapením

Pokud si váš přítel po těžkém dni rád dá něco ostřejšího, vsaďte na dobrou láhev alkoholu. Nicméně originálně zabalenou? Tak věřte, že tím ho odrovnáte úplně. Tento hasičák bar je český výrobek a obsahuje láhev dobrého alkoholu, 2 panákové skleničky a další zajímavé propriety k tomu. 


Chytrý cyklopočítač

Je váš přítel vášnivý cyklista a ujede desítky kilometrů týdně? Možná se mu bude hodit nějaký moderní cyklopočítač, protože ten starý už nestačí. Cyklopočítač Sigma ROX 4.0. disponuje až 30 praktickými funkcemi. Díky velkému displeji vždy váš partner uvidí nejdůležitější údaje, jako jsou rychlost, ujetá vzdálenost nebo tréninkový čas. Cyklopočítač má mimo to všechno zabudovaný GPS modul a snadno se spáruje pomocí Bluetooth k chytrému telefonu. 


Hra pro páry – Hříšná věž

Pokud opravdu hledáte originální dárek se špetkou erotiky, doporučujeme něco ověřeného. Partnerské hrátky hrou Hříšná věž dostanou úplně jiný rozměr. Na každém dřevěném kameni této hry se totiž skrývá nějaký speciální úkol, který budete muset splnit nebo vložit fant v podobě oblečení či vypít drink? Ostatně pravidla necháme na vás. Máte odvahu si tuto hru zahrát společně?


Klasické hodinky

Pánské hodinky bývají obvykle nejčastějším doplňkem, který muži nosí. Chytré hodinky začínají čím dál více vytěsňovat hodinky tradiční. Avšak mnoho mužů dá stále více přednost hodinkám tradičním. Americká značka Citizen umí okouzlit své budoucí majitele především vyladěným designem a přehledným velkým ciferníkem. Hodinky mají Eco-Drive, funkci, která zajistí napájení hodinek pomocí energie ze světla, tudíž výměna baterie není vůbec potřeba. 


Bezdrátová sluchátka

Dalším překvapením pod stromečkem pro partnera by mohly být bezdrátová sluchátka. Mají jednu obrovskou výhodu a to, že nemusíte bojovat s neustále zamotaným kabelem. Obdarujte svého přítele na Vánoce bezdrátovými sluchátky značky Niceboy Hive Podsie 3. Zajistí přenos kvalitního a čistého zvuku, dlouhou výdrž hraní a také pohodlné telefonování či poslouchání hudby. Jestliže vsadíte a vyberete značku Niceboy, přítel bude spokojen, protože kvalita je zde na prvním místě.


Kvalitní batoh 

Hledáte kvalitní a kompaktní batoh? Batoh Bange Magni bude dokonalým doplňkem do práce, ke studiu nebo jen na pochůzky do města. Velkou výhodou jsou jeho rozměry, které zajistí, že se do batohu pohodlně vejde notebook a další potřebné věci k tomu. Překvapí vás perfektním zpracováním, výjimečnou kvalitou a také designem, který se bude hodit ke většině pánských outfitů.


Pánské boxerky

Slipy, boxerky nebo trenky? Tento tip na dárek není bohužel originální, za to velmi často potřebný a od mužů žádaný. Boxerky od světoznámé značky Calvin Klein určitě vašeho přítele při nošení nadchnou. Calvin Klein je velmi oblíbenou značkou, protože spodní prádlo je velmi pohodlné a příjemné na dotek. Provedení je z vysokého podílu bavlny, tudíž při nošení pánské osazenstvo neškrtí, nepotí se a cítí se v něm velmi dobře. 


Turistické boty

Kvalitní trekingové boty se v botníku neztratí. Pánské trekové boty značky Hoka One One Anacapa jsou ideální volbou při různých výletech do přírody, za dobrodružstvím a nebo jen na pochůzku do města. Jsou kombinací kotníkových pohorek a lehkých běžeckých bot. Boty jsou vyrobeny z kvalitní kůže a díky nízké hmotnosti docílí maximální pohodlnosti na noze. Mimo to jsou voděodolné, tudíž nohy zůstanou neustále v suchu. 


Degustační menu pro dva

Zážitků není nikdy dost! Dopřejte si společnou degustaci jídla s chutným pivem. Degustační menu na lodi Pivovar Praha vám nabídne okouzlující prostředí, výborné jídlo a taky chutné pivo. Nabídka piv je originální s prvotřídními speciály, které ocení, i ten největší odborník. Po degustačním menu se oba společně můžete podívat na exkurzi do pivovaru, jak se pivo připravuje a vaří.


Rybářský přístřešek

Máme tady další tip, který bude ideální pro pány rybáře. Rybářský přístřešek neboli bivak váš přítel ocení, pokud se rozhodne strávit celý víkend u vody na rybách. Bivak Deluxe King Size 2 od značky Zfish vám nabídne bytelný a odolný přístřešek, který je snadno a rychle sestavitelný. Zaručí velký prostor alespoň pro 2 osoby a jejich lehátka. Pokud hledáte osvědčenou kvalitu prověřenou tisícovkou rybářů po celém světě, tento bivak vás přesvědčí o koupi!


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat