15 tipů na vánoční dárky pro manžela

Jakmile se překlopí léto do podzimu zbývá už jen pár měsíců a jsou tady svátky klidu a pohody. Všichni se u Štědrovečerní večeře sejdeme a následně i u stromečku a tam se navzájem obdarujeme něčím hezkým, co druhému udělá radost.

Vybrat vánoční dárek není nic jednoduchého a pokud se jedná o vánoční dárek pro manžela, tak je to o to ještě těžší. Manžel je ten, který vás vždycky podrží, když je třeba, chová se k vám s úctou a je správným parťákem pro život. A proto je třeba vybrat něco speciálního. Pokud vám došly nápady na dárky pro vašeho muže a nechcete stále pořizovat stejné, tak se můžete nechat inspirovat našimi tipy na vánoční dárky. 

Nápady na dárky pro muže byly vytvořeny tak, aby se hodily pro širokou pánskou veřejnost, protože každý muž je jedinečný. Připravili jsme pro vás 15 tipů na vánoční dárky pro vašeho manžela. Dárky jsou praktické, využitelné, ale také nezapomínáme na dárky vhodné pro chvíle pohody a relaxace. Jaké vánoční dárky potěší vašeho manžela tentokrát?

Kvalitní kuchyňský nůž

Máte doma muže, co se milerád pohybuje v kuchyni? Jestliže rád vaří a připravuje různé pochutiny, tak mu pořiďte sadu kvalitních kuchyňských nožů, ať mu jde práce ještě více od ruky. Tato sada pěti kvalitních nožů G21 Gourmet Damascus jsou vysoce odolné nože z vrstvené damaškové oceli. K nožům je součástí bambusový blok, který je dokonale chrání a elegantně uskladní a také brusný kámen. Pokud bude o tyto nože dobře postaráno, vydrží perfektně sloužit další desítky let.


Grilovací sada nářadí

Jako správný muž, měl by se umět postarat o gril. Usnadněte mu to a obdarujte ho multifunkční sadou grilovacího nářadí. Sada má až 30 kusů všeho možného nářadí, ve kterém nechybí kleště, porcovací nůž, ale také vidlice a obracečka. Nářadí je umístěno v bytelném kufru, který je také snadno přemístitelný, kam je zrovna potřeba. Grilovací sezóna může začít!


Prut pro rybáře

Chytání ryb je jedním z velmi oblíbených zálib, a to především u mužů. Takové kvalitní rybářské potřeby by měl mít každý správný rybář. Pokud je to váš manžel, připravte mu k Vánocům překvapení a dejte mu kvalitní pruty od značky Sportex. Tyto pruty jsou lehké, výkonné a snadno se s nimi manipuluje. Nezapomeňte k prutům ještě dokoupit nějakou krmnou směs pro kapříky.


Nářadí pro kutila

Je váš manžel až do večera zavřený v dílně a pořád něco vyrábí? Nebo potřebujete, aby vám sem tam něco v bytě opravil? Popřemýšlejte, co by konkrétně potřeboval a pořiďte mu k Vánocům sadu kvalitního nářadí. Vybírejte kvalitní nářadí a Low-End výrobky nechte v obchodě. Tato praktická sada nářadí Profi Tools obsahuje 46 kusů, takže všechno to, co váš manžel doma nebo v dílně potřebuje, bude mít k dispozici v kufříku.


TatraTea 

Kdo by neznal TatraTea? TatraTea neboli Tatranský čaj je zázrak ze Slovenska vyrobený na bázi čaje a bylinek. Kupte svému muži na ochutnávku alkoholický degustační set 14 lahviček různých příchutí a druhů. V této sadě jsou také varianty, které se nedají koupit, jako je Herbal Tea nebo Bitter Tea. Oba obsahují více než 30 bylin. Tatranský čaj se nejlépe konzumuje samotný nebo s ledem.


Vodní dýmka

Teď tu máme ideální tip pro požitkáře. Jestliže máte doma manžela, který si rád udělá pěknou chvilku pro sebe a rád zkouší nové příchutě, kupte mu na Vánoce nějakou pěknou vodní dýmku. Moderní vodní dýmky od Aladin Alux jsou lehké na přenášení, velmi snadno se skládají a rozkládají a mají velmi povedené designy.


Kravata pro kravaťáka

Pokud máte doma businessmana nebo se váš manžel rád obléká do společnosti, pořiďte mu nějakou hezkou elegantní soupravu. Tato pánská sada obsahuje kravatu, kapesníček a manžetové knoflíky. Jsou ve stejném barevném, ale i materiálovém provedení. Perfektně se doplňují a dotváří celkový vzhled. Vzhled kravaty vždy vybírejte podle toho, jakou barevnou kombinaci má váš manžel oblíbenou. Kravaty volte z jemného a kvalitního materiálu.


Parfém pro muže

Obdarujte svého muže nějakým kvalitním parfémem. Značka Hugo Boss není novinkou, ale nestárnoucí klasikou, kterou by měl mít v galerce každý muž. Pánský parfém Muž Boss se skvěle hodí pro energické a moderní muže, kteří se nebojí dosahovat svých cílů. Tato citrusovo-kořeněná vůně se skládá ze santalového dřeva, cedru a nechybí mu aroma hřebíčku. Parfém je vhodný pro každodenní nošení. 


Detektor kovu

Hledáte netradiční dárek? Je tady! Zaujme ty, kteří rádi chodí na procházky a rádi hledají poklady. Detektor kovu od značky Minelab se vyznačuje vysokou přesností pro nalezení různých předmětů pod půdou. Navíc má vychytávku a je možné díky vodotěsné sondě hledat objekty pod vodou. Pokud máte doma takového Indiana Jones, tak mu jistě uděláte radost.


Inspirativní kniha 

Pokud máte doma vášnivého čtenáře, pořiďte mu pod stromeček nějakou inspirativní a motivační knihu. Takovou právě může být kniha od Waltera Isaacsona, která líčí život Steva Jobse. Kniha popisuje život plného vrcholů, ale také pádů úspěšného člověka, jehož odhodlání a vášeň pro dokonalost dovedla k tomu, aby uskutečnil obrovské věci. Kniha je vydána, jak v českém, ale i anglickém jazyce.


Pro gurmány

Máte doma muže, který rád zkouší nové věci a nebojí se nic ochutnat? Co ho obdarovat Potemníkem moučným? Tito červíci jsou od značky Wormp-up, která je první českou firmou zabývající se výrobou potravin z hmyzu. Křupaví červíci se skvěle hodí na večer k pivu nebo vínu. Červíky je možné i přidat i do hotového jídla, abyste obzvláštnili chuť. 


Zábavný kurz bezpečné jízdy

Pokud chcete vašemu muži darovat nějaký zajímavý zážitek, tak co zábavný kurz bezpečné jízdy, Driftování, nebezpečná otočka nebo průjezd přes ručku? Váš manžel se naučí, jak ovládat auto v řízeném smyku na speciálním polygonu, který umí simulovat mokrou nebo namrzlou vozovku. Mimo to se naučí, jak nejlépe vyřešit nečekané situace, které ho mohou potkat v provozu na silnici.


Hlasoví asistent Google

Pokračujeme v dalším netradičním a originálním dárku. Pokud je váš manžel technicky zdatný a má rád novinky, tak pro něj chytrá domácnost, bude to pravé ořechové. Chytrá domácnost od společnosti Google Home je v podstatě virtuální asistentka s umělou inteligencí. Funguje pomocí hlasových povelů v anglické jazyce pro usnadnění domácnosti, jako je ovládání světel, hudby, televize, klimatizace a podobně. 


Sportovní výživa

Až už máte doma profesionálního sportovce nebo milovníka zdravého životního stylu, podpořte ho a darujte mu na vánoční svátky proteinové doplňky. Samotný protein zajistí nárůst svalové hmoty a umí zkrátit dobu regenerace po cvičení či další fyzické námaze. Protein od MyProtein má širokou nabídku klasických nebo také neobvyklých kombinací příchutí, které uspokojí každý mlsný jazýček. 


Kosmetická sada pro vousáče

Pěstuje si váš manžel vousy? Tak nezapomeňte, že i ty potřebují kvalitní péči, aby vypadaly upraveně a k světu. Kosmetická sada Smooth od Angry Beard obsahuje netradiční předměty jako jsou vosk, olej nebo balzám či šampon, právě na důkladnou péči vousů. Multifunkční sada je zabalena do hezkého plechového boxu.


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat