Pneumatiky Matador přinášejí spolehlivou jízdu za super cenu

Pneumatiky Matador jsou správnou volbou v případě, že hledáte kvalitní, ale zároveň cenově dostupné pneumatiky pro váš vůz. Značka Matador je oblíbená hlavně pro výhodný poměr ceny a kvality. Matador patří mezi tradiční výrobce pneumatik a vyrábí pneumatiky pro osobní vozy, SUV, dodávky i kamiony.

Náhled do historie Matador

Firma Matador vznikla v roce 1905 a původně se zabývala se výrobou gumových výrobků, hadic a řemenů. První pneumatiky Matador se začaly vyrábět v Bratislavě v roce 1925. V roce 1950 byl otevřen velký výrobní závod v Půchově, kde probíhá výroba pneu Matador dodnes. Od roku 1962 se firma specializuje hlavně na výrobu pneumatik ,stále však má přesah i do dalších oblastí průmyslu.

Od té doby se výroba pneumatik samozřejmě výrazně posunula Významným krokem pro firmu Matador byl přechod pod koncern Continental v roce 2007. Díky tomuto kroku Matador využívá veškeré odborné znalosti a technické zázemí společnosti Continental. V následujících řádcích se podíváme na aktuálně prodávané dezény Matador.

Matador Hectorra 5: Nové letní pneumatiky pro malé i velké vozy

Letní pneumatiky Matador Hectorra 5 jsou vysoce výkonné pneumatiky určené pro osobní automobily. Nabízejí vynikající výkon na mokrém a suchém povrchu díky použití asymetrického dezénu a speciální směsi pryže. Pneumatiky se vyrábí osobní vozy s disky od 14 do 20 palců. Nejčastěji se prodávají ve velikostech 205/55 R16, 205/50 R17 a 225/45 R18.

Pneumatiky Matador Hectorra 5

Dezén Hectorra 5 poskytuje vynikající stabilitu a přilnavost v zatáčkách, což zajistí bezpečnou a pohodlnou jízdu. Díky nízkému valivému odporu jsou tyto pneumatiky šetrné k životnímu prostředí a snižují spotřebu paliva. Pneumatiky Matador Hectorra 5 jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní letní pneumatiky za rozumnou cenu.

Matador MP62 All Wearher Evo: Konečně dostupné celoroční pneu

Matador MP62 All Weather Evo jsou celoroční pneumatiky navržené pro použití na osobních automobilech s disky od 13 do 17 palců. Prodávají se tak třeba ve velikostech 195/65 R15, 205/55 R16 a 225/45 R17. Pneumatiky poskytují vynikající výkon v široké škále podmínek. Poradí tak nejen na suché i mokré vozovce, ale i dokonce i na vrstvě sněhu.

Pneumatiky Matador MP62 All Wearher Evo

Tyto pneumatiky také nabízejí nízký valivý odpor, což pomáhá snižovat spotřebu paliva a šetří životní prostředí. Pneumatiky Matador MP62 All Weather Evo jsou ideální volbou pro ty, kterým se nechce dvakrát ročně řešit přezouvání pneumatik.

Matador Hectorra Van: Letní dodávkové pneumatiky

Dodávkové letní pneumatiky Matador Hectorra Van nabízejí řidičům z povolání vysoký komfort a nízkou hlučnost. Pneumatiky zajistí bezpečnou jízdu v každém počasí díky svému vysokému brzdnému výkonu.

Pneumatiky Matador Hectorra Van

Odolná směs pneu přináší také úsporu paliva a nižší valivý odpor. Díky rozměrům pro dodávky s disky o velikosti od 14 do 17 palců jsou pneumatiky Matador Hectorra Van vhodné pro téměř všechny běžně prodávané dodávky. Nejprodávanějšími rozměry jsou však 195/70 R15 C, 205/65 R16 C a 215/65 R16C.

Matador MPS400 Variant All Weather 2: Nové celoročky pro dodávky

Univerzální pneumatiky pro dodávky Matador MPS400 Variant All Weather 2 jsou navrženy pro středoevropské podmínky, kde jsou časté horká léta a deštivé zimy, při kterých hrozí nebezpečí aquaplaningu.

Pneumatiky Matador MPS400 Variant All Weather 2

Samozřejmostí je certifikace 3PMSF, díky které jsou pneumatiky způsobilé pro zimní provoz i v horských oblastech. Vyhnete se tak nejen frontám v pneuservise, ale navíc snížíte firemní náklady na přezutí pneu.

Hledáte levné a kvalitní celoroční pneumatiky pro dodávku? Pak jsou pro vás pneumatiky Matador MPS400 Variant AW2 skvělou volbou! Vyrábí se pro disky od 14 do 16 palců. To umožní použití tohoto dezénu na široké škále dodávek.

Kam zajet pro pneumatiky Matador?

U všech kvalitních pneuservisů a dalších prodejců pneumatik najdete širokou nabídku pneumatik Matador pro osobní vozidla všech kategorií i dodávkové pneu Matador. Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, můžete si vybrat a zakoupit pneumatiky třeba na oblíbeném e-shopu s pneumatikami Pneuboss.cz.

Redakce
Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat