15 tipů na vánoční dárky pro babičku

Vánoční svátky jsou tady za malý okamžik, a proto je nejvyšší čas se pustit do vybírání dárků pro své nejbližší. Víme, že vybrat vánoční dárek, ať se jedná o kohokoliv je nelehký úkol. A proto si již nelamte hlavu a nechte se inspirovat našimi nápady na vánoční dárky pro vaše nejbližší.

Tentokrát se zaměříme na babičku. Popřemýšlejte, co má vaše babička ráda a co dělá ve svém volném čase. Ať už to bude sypaný čaj, hřejivá deka nebo fotorámeček na fotografie. Tyto dárky babičce udělají radost, když je najde pod vánočním stromečkem. Připravili jsme pro vás celkem 15 tipů na nejlepší vánoční dárky pro babičku.

Knihy 3v1

Křížovky jsou skvělým dárkem pro všechny, kdo rádi luští. Křížovky umí zpříjemnit dlouhé chvíle vaší babičky, dědečka nebo kohokoliv jiného. Dárková sada tří knih křížovek jsou velmi oblíbené. Součástí jsou 3 knihy, a v jejich tajenkách najdete jak citáty, vtipy, tak i hádanky, zábavu i poučení. 


Konvička na čaj

Výhodou čajových konviček je to, že udrží nápoj horký po dlouhou dobu. Je to výborný tip na dárek pod stromeček pro vaši babičku. Litinová čajová konvice Xilin má krásný a neobvyklý design v japonském stylu. Konvičku je možné vybrat z různých barevných variant a v objemu 0,8 nebo 1,2 litrů. Konvička má součástí praktické nerezové čajové sítko na sypaný čaj. 


Elektrické natáčky 

Dárek pro babičku určitě vyberete u nás. Další zajímavým a praktickým tipem jsou elektrické natáčky od značky Remington. Součástí je 20 natáček středních a 12 velkých, klipy na uchycení a také nahřívací základna, která slouží i jako pouzdro. Babička tak může mít do 5 minut krásné vlny ve svých vlasech.


Svíčka

Voňavá svíčka je pro babičku hezkým dárkem pod stromeček. Svíčka WoodWick White Tea & Jasmine provoní domov bílým čajem a jasmínem a nesmí chybět vůně červeného cedru a růže. Dřevěné víčko slouží jako podstavec právě pod svíčku. Svíčka vytvoří příjemnou atmosféru a pohodu po celém interiéru.


Tyčový vysavač

Pokud chcete babičce pořídit nějaký praktický dárek, který by ji ulehčil práci, vsaďte na tyčový vysavač. Je to praktický pomocník v domácnosti, se kterým se snadno ovládá a manipuluje a má nízkou hmotnost. Tyčový vysavač od Sencor se jednoduše rozkládá a skládá a má LED osvětlení, které umí odhalit, kde se nachází prach a nečistoty na podlaze. 


Hřejivá deka 

Víte, jaký dárek babička ocení? Hřejivou deku. Babička ji využije při chvílích odpočinku a relaxace nebo při sledování oblíbeného pořadu či čtení knihy. Beránková deka Caroline je vyrobena z mikroplyše a druhá vrstva má beránka neboli termoizolační vrstvu. Výhodou je, že má tento materiál rychleschnoucí vlastnosti. Tato huňatá deka vytvoří útulný domov.


Fotorámeček

Proč koupit digitální rámeček? Fotorámeček je hezkým dárkem pro vaše nejbližší, především pro prarodiče a mimo to je vkusnou dekorací do bytu. Digitální fotorámeček od výrobce Sencor je zaručenou kvalitou. Má dotykový displej, možnost připojení k Wi-Fi a možnost nastavení času automatického vypnutí. Digitální rámeček si mohu prarodiče pověsit i na stěnu. 


Sada čajů

Kvalitní sypaný čaj v dárkovém balení udělá velkou radost vašim nejbližším. Vaší babičce můžete pod stromeček pořídit ten nejlepší zelený čaj odrůdy China Sencha Organic, který má příjemnou a svěží chuť a intenzivní vůni. Zelený čaj má blahodárné účinky na mnoha úrovních těla. Podporuje činnost mozku, schopnost soustředit se a také obsahuje velké množství látek, které působí proti zánětům a také funguje jako prevence vzniku rakoviny. 


Teplé bačkory

Teplá deka společně s teplými bačkorami jsou nepostradatelnými dárky na Vánoce právě pro prarodiče. Dámské bačkory s ovčí vlnou jsou velmi pohodlné a zahřejí studené nohy. Boty se jednoduše navlékají a svlékají a mají protiskluzovou podrážku. Bačkory jsou vybaveny hřejivým beránkem, který umí zahřát i ty nejstudenější nohy. 


Dávkovač na léky

Dávkovač léků určitě ocení ti, co musí denně užívat spousty různých léků nebo doplňků stravy. Tento dávkovač Anabox zajistí přehledné a spolehlivé dávkování tabletek jak doma, tak i na cestách. Dávkovač je na 7 dní a má 5 přihrádek na ráno, v poledne, večer, v noci, podle potřeby. Díky organizaci a tvaru je snadné vybírání léků i pro třesoucí se ruce. 


Elektrokolo

Jestliže je vaše babička aktivní a ráda jezdí na kole, můžete ji pořídit elektrické kolo vhodné pro seniory. Skládací elektrokolo se zadním nábojovým motorem je vhodné pro všechny věkové kategorie. Snadno se skládá a přemisťuje, například na chatu. Nezapomeňte k elektrokolu pořídit také kvalitní a dobře padnoucí helmu na hlavu, aby byla babička, co nejvíce v bezpečí.


Beranice z ovčí vlny

Dárky pro babičku se vybírají snadno. Pokud ji doma chybí hřejivá beranice, máte další tip na dárek pod stromeček. Čepice z ovčí vlny je na vnitřní straně podšitá fleecem. Má klapky na uši, které chrání před mrazem nebo větrem. Merino ovčí vlna má tu vlastnost, že udržuje stálou teplotu a současně odpařuje přebytečnou vlhkost. A proto je čepice velmi příjemná a nebude se v ní hlavu zbytečně přehřívat ani potit.


Vlněné pončo

Je vaše babička parádnice? A nebojí se nosit nejnovější trendy? Tmavě šedé vlněné pončo je elegantním kouskem, který do dámského šatníku zkrátka patří. Babička pončo využije na jaro, ale i na podzim či v zimě pod bundu. Střih ponča je tak univerzální, že se skvěle hodí pro jakoukoliv postavu. Výhodou je také to, že je možné pod pončo vrstvit oblečení podle počasí. Buď přidat nebo ubrat vrstvu. 


Polštář pro lepší spánek

Dopřejte své babičce lepší spánek. Obdarujte ji pod vánoční stromeček pohankovým polštářem, který zajistí kvalitnější a lepší spánek. Povlak je vyroben ze 100 % jemné bavlny a vnitřní výplň je s pohankovými slupkami. Pohankové slupky mají mikromasážní účinky, zkvalitňují spánek a prohlubují relaxaci a odpočinek


Pobyt v lázních

Chcete babičce a dědečkovi dát společný dárek? Darujte jim nějaký wellness nebo léčebný pobyt plný různých procedur pro zlepšení zdraví. Pošlete babičku a dědečka do Mariánských Lázní. Relaxace, wellness, sauny jsou samozřejmostí.


Martina Poláková

Martina Poláková

Jsem pracující máma na rodičovské dovolené. Miluji běh, čtu knížky a ráda se učím novým věcem. Snažím se žít vědomě, jednoduše a lehce! Ráda přijímám výzvy, abych se dostala zase o kus dál.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat