Vyplatí se studovat bakalářské či navazující magisterské studium na soukromé škole? Ano, když zvolíte správně

Možná máte pocit, že nyní není úplně ta ideální doba na výběr vysoké školy, ale nikdy není brzy začít vybírat školu, na které by vás bavilo studovat a mělo to opravdu smysl. Navíc některé soukromé vysoké školy, jako například Panevropská univerzita, umožňují studentům začít studovat nejen od zimního, ale i od letního semestru. Takže vlastně přichází skvělý čas, kdy se pustit do svých studijních plánů. Má ale smysl studovat na soukromé škole?

Soukromá vysoká škola je rozhodně skvělou volbou

Možná vás dosud všichni přesvědčovali, že státní vysoká škola je pro bakalářské studium i navazující magisterské studium lepší, protože se vám tam dostane kvalitnějšího vzdělání. Rádi vás však vyvedeme z omylu – ani soukromé školy už dnes zdaleka nejsou určeny pro ty, kteří by státní vysokou nezvládli, nebo kteří by si snad chtěli titul jen koupit. Požadavky na soukromých školách jsou vysoké a některé, jako již zmíněná Panevropská univerzita, dokonce mnohé státní školy předčí. Nabízejí totiž individuálně zaměřenou výuku a kladou důraz na praxi. Dávají studentům prostor, aby skutečně pochopili danou problematiku a porozuměli nejen jí, ale i moderním trendům a technologiím a – což je to nejdůležitější – byli schopni nabité dovednosti a znalosti reálně použít.

Vysoká škola soukromá

Proč studovat na PEUNI

Panevropská univerzita, zkráceně PEUNI, navíc nabízí širokou škálu studijních programů, a to jak v tradičních, tak specializovaných oborech. Studovat můžete v bakalářském i navazujícím magisterském studiu a zaměřit se můžete například na podnikání a management, ekonomiku a řízení služeb, marketingovou komunikaci, obchodně-právní studia či provoz a řízení letecké dopravy.

Výběr toho ideálního oboru je jen na vás – prohlédněte si nabídku a nebojte se přihlásit se na soukromou vysokou školu, určitě nebudete litovat.

Redakce
Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat