Investujete do drahých kovů? Vsaďte na investiční zlato s garancí!

Přestože se dnes již běžně zlatem neplatí, jeho likvidita je stále vysoká. Investiční zlato je komodita s dlouhou tradicí a velmi dobrou pověstí. Díky tomu ji lze zpeněžit prakticky kdekoli na světě i v dobách krize. Je to tedy ideální alternativní prostředek směny pro případ selhání systému papírových peněz.

Švýcarské zlaté slitky s hologramem

Švýcarské zlaté slitky s hologramem jsou mezi známými rafinériemi, které vyrábějí investiční zlato proslulou jedničkou v garanci ryzostipůvodu zlata. Vyrábí je rafinérie Argor-Heraeus SA, která je jedním z největších světových zpracovatelů drahých kovů ve formě slitků. Společnost založená v roce 1951 sídlí v Mendrisiu na jihovýchodě Švýcarska, má rafinační kapacitu 400 tun ročně a zaměstnává přes 230 lidí ve Švýcarsku, Německu, Itálii i Jižní Americe. Nabízí tak investiční zlato s garancí.

Zlaté cihly

Garantovaná značka kvality v podobě gilošů

Hologram je nedělitelnou součástí každé zlaté cihličky a je vždy ražený do zadní strany slitku. Nejde tedy jen o nálepku, kterou lze snadno sundat a přenést na jiný slitek. Kupující tak má vždy jistotu, že skutečně investuje do ryzího zlata. Tzv. giloše jsou jemné čárové dekorativní rytiny v kovovém podkladu, většinou ornamentálního charakteru, které se vytváří ručně nebo strojově. Na švýcarských slitcích jsou provedeny laserem pomocí speciální holografické techniky označované jako Kinebar®.

Obchodní známka Kinebar

Kinebar®je chráněná obchodní známka společnosti UBSUnion Bank of Switzerland, představující aplikaci difrakčního bezpečnostního prvku, tzv. kinegramu. Jak ji poznat? Jde o patentovanou technologii používanou pro zabezpečení bankovek či cestovních pasů. Samotný název kinegram pochází z řeckého slova „pohyb“ [kínesís] a „psané“ [grámma]. Gilošový obraz mění svůj obrys i barvu při mírném pohybu slitkem. Ve středu grafického symbolu jsou iniciály firmy A a H.

Zlaté cihly

Patentově chráněná technologie v podobě hologramu

Hologram je patentově chráněná technologie, kterou nelze kopírovat. Přední strana slitku je identická se slitky běžné produkce. Klienty jistě potěší, že slitky s hologramem nejsou nijak významně dražší, než jsou slitky obyčejné. V Čechách i na Slovensku tyto slitky distribuuje Zlatovna, která je největším českým prodejcem investičního zlata. Investice prostředků do zlata a drahých kovů ochrání peníze před inflací. V době ekonomické krize, má právě cena zlata či stříbra stále rostoucí tendenci.

Zdroj obrázků: zlatovna.cz

Redakce
Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat