Dokonalá pánská tepláková souprava na podzim

Chcete-li si pořídit pohodlný a vysoce módní kousek oblečení do vašeho šatníku, zkuste vsadit také na pánskou teplákovou soupravu. Už dávno neplatí, že se jedná pouze o oděv na gauč. Právě naopak! Na následujících řádcích vám tak povíme, podle jakých kritérií teplákovou soupravu na podzim vybrat a také to, jak ji sladit s obuví.

Podle jakých parametrů vybírat podzimní pánskou teplákovou soupravu?

Stylové pánské teplákové soupravy mohou mít mnoho podob. Na trhu najdeme kousky v slim fit i v regular fit střihu. Při výběru střihu oblečení se vždy řiďte typem vaší postavy. Pro štíhlé muže se hodí zejména slim model oblečení. Máte-li nějaké to kilo navíc, vsaďte spíše na teplákovou soupravu v regular fit verzi. Ta je velmi pohodlná a volnější. Pánská  tepláková souprava může mít kapuci, ale také najdeme kousky bez ní. Na podzim doporučujeme vybírat modely teplákových souprav s kapucí. Kapuce je totiž nejen módní, ale také funkční prvek. Snáze vás ochrání před případným deštěm. Kvalitní tepláková souprava pánská může mít nejrůznější barvy. O těch si povíme více níže.

Jaké barvy, vzory a motivy budou na podzim na teplákových soupravách v kurzu?

Aby byla naše tepláková souprava vyladěná do posledního malého detailu, měla by mít i trendy barvu. Letos na podzim budou hrát prim přírodní a pastelové tóny barev. Tmavě modrá, hořčicová i zelená tepláková souprava pro pány tak bude v letošní sezóně dobrou volbou. Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Tady jde o barvy univerzální, které z módy nevychází. Stylové pánské teplákové soupravy mohou mít na sobě i vzory a motivy. In jsou letos ty zvířecí a květinové.

Pánské mikiny

S jakou obuví nosit letos na podzim trendy pánskou teplákovou soupravu?

K teplákové soupravě pro muže letos doporučujeme nazout mladistvé sneakersy. Volit můžete nízké i kotníčkové modely této trendy obuvi. Hitem však budou kousky na robustní vyšší platformě. Módní teplákové soupravy pánské můžete pak kombinovat také s jinou sportovní obuví. Teplákové soupravy si oblíbili např. nadšenci běžeckého sportu, kteří je kombinují s trailovou obuví.

Tento příspěvek je sponzorován společností OTCF Czech Republic s.r.o.

Redakce
Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat