21 nejlepších hororů na Netflix

Bojíte se rádi? Chcete si užít večer plný napětí? Na Netflixu najdete spoustu strašidelných filmů. Vybrali jsme pro vás ty nej – prolistujte náš seznam nejlepších hororů na Netflix.

Podívejte se také na náš seznam Nejlepších filmů na NetflixuNejlepších seriálů na Netflixu

Eli (2019)

  • 63 % na ČSFD

Eli je horor o chlapci, kterého postihla závažná nemoc. Rodině ho odvezli na kliniku, kde měl podstoupit experimentální léčbu. Odlehlý dům, kde byla klinika zřízená, je ale plný duchů.

Slunovrat (2019)

  • 67 % na ČSFD

Parta kamarádů se vydává do severní Skandinávie, aby zažily oslavy slunovratu v jedné odlehlé vesničce. Místní obyvatelé ale mají velice podivné zvyky a idylka se rychle změní v boj o život.

V zajetí démonů (2013)

  • 82 % na ČSFD

V zajetí démonů je bez debat nejlepší horor na Netflixu. Vypráví o rodině Perronových, která se přestěhovala do starého domu s pohnutou minulostí. Brzy je začnou sužovat nadpřirozené síly. Na pomoc si proto pozvou manžele Warrenovi, kteří se na boj s nadpřirozenem specializují.

V zajetí démonů 2 (2016)

  • 78 % na ČSFD

Pokračování úspěšného hororu se opět vrátí k manželům Warrenovým, vyšetřovatelům paranormálních jevů. Ed a Lorraine tentokrát řeší případ až v severním Londýně, kdy se v zajetí zákeřných duchů ocitla matka čtyř dětí.

Sestra (2018)

  • 56 % na ČSFD

Film volně navazuje na legendární sérii V zajetí démonů. Řádová sestra je posedlá démonem. Uchýlila se do kláštera v Rumunsku, kde jeptišky skrývají děsivé tajemství.

Kabinet kuriozit Guillerma del Toro (2022)

  • 65 % na ČSFD

Kabinet Kuriozit je série osmi hororových příběhů, velká část z nich je na motivy mistra hororového žánru, samotného Lovecrafta. Ty také patří mezi nejpovedenější. Pokud jste příznivci klasického hororu a toužíte po strachu i dobré podívané, určitě si Kabinet kuriozit pusťte.

Ve vysoké trávě (2019)

  • 52 % na ČSFD

Horor na motivy knihy od Stephena Kinga je zárukou dobré kvality, a tak je tomu i v případě snímku Ve vysoké trávě. Těhotná žena a její bratr zaslechnou v poli volání o pomoc. Vydají se na pomoc, jenže brzy se sami stanou vězni tajuplných sil.

Poltergeist (2015)

  • 45 % na ČSFD

Poltergeist je neklidný duch, který terorizuje své okolí. Hlavními hrdiny tohoto filmu je rodina, která se stala obětí zlých bytostí přímo ve svém domově.

Pátek třináctého (2009)

  • 46 % na ČSFD

Pátek třináctého je remake hororové klasiky. Hlavním hrdinou je Clay, který se vydává najít svou ztracenou sestru do okolí jezera Crystal Lake. Jenže jeho okolí je zároveň rajónem zabijáka Jasona Voorheese.

Rozpolcený (2016)

77 % na ČSFD

Horor vypráví příběh Kevina, který má uvnitř sebe 23 různých osob. Unese a uvězní tři studentky. Jejich osud visí na vlásku.

Máš někoho doma (2021)

  • 44 % na ČSFD

Horor o středoškolácích, kteří se snaží přijít na kloub tomu, kdo vraždí jejich spolužáky a další studenty střední, kterou navštěvují. Musí odhalit děsivé tajemství, jinak vrah nikdy nepřestane.

Telefon pana Harrigana (2022)

  • 55 % na ČSFD

Mysteriózní film s nádechem hororu vypráví příběh o chudém teenagerovi Martellovi a bohatém staříkovi, Sutherlandovi, kteří se stanou přáteli. Poutu přetrvá i po Sutherlandově smrti.

Jaula (2022)

  • 53 % na ČSFD

Španělský horor o dívce posedlé monstrem, která se dostane do pěstounské péče manželů Pauly a Simona. Manželský pár se snaží o nápravu svého vztahu, brzy jim však půjde o holé životy.

Incantation (2022)

  • 56 % na ČSFD

Incantation je horor z Tchaj-wanu. Vypráví o Ruo Nan, která porušila náboženské tabu. Kvůli tomuto prohřešku jí zemřela rodina i přítel. Po letech se zdá, že ji neštěstí opustilo. Jenže její dcera je zřejmě prokletá. Dokáže Ruo Nan kletbu zrušit a zachránit své dítě?

Nikdo nevyvázne živý (2021)

  • 47 % na ČSFD

Nejlepší horory na Netflixu se rozhodně neobejdou bez Nikdo nevyvázne živý. Jedná se o příběh s osvědčeným námětem – cestující v nouzi se ubytuje v neznámém zchátralém penzionu. Brzy se však začnou dít děsivé věci.

Spoušť (2021)

  • 47 % na ČSFD

Spoušť vypráví o mladém páru, který chce zachránit svůj vztah. Nenajdou pro to lepší způsob než změnit své bydliště. Přestěhují se proto do domu svých snů. Jenže vysněné bydlení se brzy změní v dům hrůzy.

Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020)

  • 49 % na ČSFD

Mařenka s Jeníčkem zabloudí v temném lese, kde je překvapí zlá ježibaba. Pohádka, kterou známe všichni, tentokrát v hororové verzi.

Stín samoty (2021)

  • 39 % na ČSFD

Horor Stín samoty se odehrává v 19. století. Rodinu, která žije na samotě, začne terorizovat netvor. Jediný, kdo je může zachránit, je malý synek, Diego.

Texaský masakr motorovou pilou (2022)

  • 44 % na ČSFD

Pokračování slavného filmu nesmí v našem seznamu nejlepších hororů na Netflix rozhodně chybět. Tentokrát se vydáte na cestu do Texasu s partičkou influencerů. Jeden po druhém začnou padat za oběť děsivému Leatherfacovi.

Privilegium (2022)

  • 44 % na ČSFD

Privilegium je horor/drama, který vás zavede do prostředí elitní soukromé školy. V té se začaly dít nadpřirozené, podivné věci. Jeden student se svými kamarády vše začne vyšetřovat a odhalí temné spiknutí.

Kadáver (2020)

  • 48 % na ČSFD

Ve světě po jaderné apokalypse jedna rodina najde útočiště v tajemném hotelu. Jsou donucení účinkovat v divadelní hře. Vše se zdá být v pořádku, dokud nezačnou mizet lidé.

Anna Macurová

Anna Macurová

Ráda zkouším nové spotřebiče, elektroniku a vychytávky do domácnosti. Najdu pro vás nejlepší produkty a přidám tipy na výhodný nákup.

Budeme rádi, když nám zašlete svůj názor nebo zkušenosti.

Přidejte komentář

Komparito.cz
Logo
Enable registration in settings - general
Srovnat produkty:
  • Celkem (0)
Srovnat